ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΑΘΗΝΑ 29-2-2016.

Ο χάρτης των εθνών εφέτος θα αλλάξει. Αυτό τουλάχιστον επιθυμεί η εταίρα σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων. Οι Σταυρωτήδες έχουν αποφασίσει να κηρύξουν την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Δεν θέλουν απείθαρχους λαούς και εστίες εθνικής αντίστασης. Κι έτσι θα προχωρήσουν μέσα από τις οικονομικές και στρατιωτικές κρίσεις στην κατάργηση συνόρων και την σύμπτυξη πληθυσμών υπό τα σκήπτρα παγκόσμιας τυραννίας και ψευτοθρησκείας.

Τα μνημόνια τής κατοχικής συμφοράς υποτίθεται πως έχουν απόλυτη σχέση με την διόρθωση των οικονομικών δυσμορφιών και χρεών. Τι σχέση έχουν οι λογιστικές μονάδες και οι τράπεζες με το εκπαιδευτικό σύστημα τής χώρας, με την θρησκευτική μας ταυτότητα, με την εθνοφυλετική μας φυσιογνωμία, με το λαθροπροσφυγικό και την κρατική μας υπόσταση; Φαινομενικά καμία, εκτός κι αν στον όρο μνημόνιο προσθέσει κάποιος τις λέξεις εξοντώσεως των Ελλήνων. Διότι αυτό ακριβώς αποδέχτηκαν ερήμην τού λαού μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και το εφαρμόζουν πλέον φανερά. Μνημόνια Εξοντώσεως των Ελλήνων.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες έχουν υπογράψει όπως λέγεται ένα υπερμνημόνιο το οποίο το εφαρμόζουν με την μέθοδο τού σαλαμιού, κομμάτι – κομμάτι, από το ένα μνημόνιο έως το επόμενο. Το συγκεκριμένο υπερμνημόνιο είχε μάλιστα δει το φως τής δημοσιότητας για λίγο, έως ότου κάποιοι φροντίσουν να το καταχωνιάσουν. Οι άθλιες και ανθελληνικές μεθοδεύσεις όμως είναι ήδη σε εξέλιξη. Κάποιες έχουν πάρει την μορφή παράνομων νόμων και κάποιες άλλες έρχονται φέτος. Αυτό σημαίνει με πολύ απλά ελληνικά ότι οι όποιες δήθεν ελληνικές πρωτοβουλίες και διαπραγματεύσεις είναι παραμύθια τής χαλιμάς επί μιας προαποφασισμένης σφαγής τού ελληνισμού.

Ανάμεσα στις ήδη δρομολογημένες αποφάσεις δεσπόζει η επιβολή ενός νέου τύπου αστυνομικής ταυτότητας ως συνέχεια εκείνων που στερήθηκαν το θρήσκευμα και στις οποίες θα υπάρχει πλέον ηλεκτρονικό τσιπάκι και βιομετρικό στοιχείο τής ίριδας τού ματιού. Οι αντίχριστοι προδότες οδηγούν το Αποστολικό Έθνος των Ελλήνων στις ηλεκτρονικές ταυτότητες με τον κωδικό τού Αντίχριστου. Αυτές αποτελούν τον πρόδρομο τού ενσώματου χαράγματος που θα φέρει τον ίδιο κωδικό και έναν μοναδικό αριθμό αντί ονόματος, ώστε να εξαρτάται ο ραγιάς από τις μονάδες ηλεκτρονικού χρήματος των τραπεζών και την τυφλή υπακοή στο Νεοταξικό Κτήνος, το Αντίχριστο Θηρίο. Προσκυνάς και επιβιώνεις ή πολεμάς για να ζήσεις ως Άνθρωπος, ως Πιστός, ως Έλληνας.

Στις δρομολογημένες αποφάσεις που ήδη τίθενται υπό εφαρμογή είναι οι αντίθεοι και αντιφυσικοί κιναιδογάμοι, οι ψευτογάμοι των ανώμαλων, «αρσενικών» και «θηλυκών». Ο σοδομισμός τής ελληνικής κοινωνίας έλαβε όπως γνωρίζουμε την μορφή τού νομοσχεδίου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων «ζευγαριών». Σκοπός τής εκτρωματικής αυτής ενέργειας είναι η αμφισβήτηση τού Θεού ως Πατέρα και Δημιουργού τού ανθρωπίνου προσώπου. Και ακόμη η εξαχρείωση τής κοινωνίας, η στρέβλωση τής χρήσεως τού ανθρωπίνου σώματος, η τυφλή υποταγή τού ανθρώπου στους σαρκολάτρες υπηρέτες τού Αντίχριστου και η στειρωτική απομείωση τού λαού.

Τόσο οι ηλεκτρονικές αστυνομικές ταυτότητες, οι οποίες καταδεικνύουν τον λόγο που μάς έβγαλαν οι εν Ελλάδι σιωνιστές το θρήσκευμα από τις γνήσιες ταυτότητες πολεμώντας βρώμικα τον Μακαριστό Εθνάρχη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, όσο και οι κιναιδογάμοι συμπεριλαμβάνονται στο Υπερμνημόνιο Εξοντώσεως των Ελλήνων. Στο ίδιο κρυφό Υπερμνημόνιο που έχει συναφθεί περιλαμβάνονται ακόμη η έξοδος τής ελληνικής ιστορίας και τής Ορθοδοξίας από την εκκολαπτόμενη πολυπολιτισμική ψευτοπαιδεία, το εξοντωτικό ασφαλιστικό, η αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλόφυλους και αλλόθρησκους. Στην δε κιναιδοποίηση τής ελληνικής κοινωνίας έχει προβλεφτεί ακόμη και η υιοθέτηση παιδιών!!!

Οι ανωτέρω μισελληνικές μέριμνες, κινήσεις γενοκτονικές, προδοτικές και εχθρικές, βρίσκονται ήδη μπροστά μας. Εκείνοι λοιπόν που θα αμφισβητήσουν το υπερμνημόνιο ξεκινούν από αρνητική βάση και θα δυσκολευτούν να πείσουν τα θύματά τους. Υπάρχουν όμως και τα επόμενα άδηλα χτυπήματα. Το ένα από αυτά είναι η υπαγωγή τής Ορθοδοξίας κάτω από την μεθοδευμένη Νέα Πλανητική Θρησκεία, πράγμα που θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την κατάργηση τής μίας και μόνης αληθινής Ορθής Πίστης, τής Ελληνοορθοδοξίας.

Στην κεφαλή τής διοικούσας εκκλησίας βρίσκονται από καιρό οικουμενιστές που συντελούν μέσω τού αιρετικού οικουμενισμού στους διαλόγους με τις διάφορες ψευτοχριστιανικές αιρέσεις και τις ψευτοθρησκείες. Ο δε Πάπας τής Ρώμης, που μάς έχει πει πως τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν τα τελευταία ειρηνικά, είχε προσφάτως συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο τής Google. Μετά από αυτή την συνάντηση κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Πάπα Φραγκίσκο να μιλάει για αγάπη και ενότητα των θρησκειών, βίντεο στο οποίο εμφανίζονται ιερείς όλων των γνωστών θρησκειών να μιλούν για το ίδιο ζήτημα.

Στο Μνημόνιο Εξοντώσεως των Ελλήνων λέγεται ακόμη πως συμπεριλαμβάνονται η κατάργηση τού Άβατου τού Αγίου Όρους με την είσοδο αλλοδόξων και αλλοθρήσκων ψευτομοναχών, η ψευτοένωση των εκκλησιών, η κατάργηση των εθνικών και θρησκευτικών εορτών από τα σχολεία, οι υποχρεωτικές επισκέψεις των παιδιών μας σε Τζαμιά και Συναγωγές, η εισαγωγή μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και ομοφυλοφιλικής αποδοχής, η κατάργηση τής Ελληνικής Ιστορίας και η είσοδος των αθεϊστικών ευρωπαϊκών επαναστάσεων, η κατάργηση αντισημιτικών λειτουργικών κειμένων και αγίων και λοιπά. Στην δε μορφή τού κράτους προβλέπεται η κατάργηση των εθνικών κρατών, παρελάσεων και στρατών υπό πολυεθνικών κρατών με ομοσπονδιακή μορφή, υφαρπαγή εδαφών, χάραξη νέων συνόρων και δημιουργία παγκόσμιων δομών «ασφάλειας». Και στο βάθος η ηλεκτρονική ταυτοποίηση απάντων των πολιτών.

Εμείς οι Έλληνες όμως είμαστε Στρατιώτες Χριστού και Ελληνική Φυλής. Είμαστε οι Μύστες τού Ορθού Θείου Λόγου και Πολεμιστές Υπέρμαχοι των Δικαίων τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Ο Κυρίαρχος Έλλην είναι η διαρκής παρουσία τού Θεού Πατρός και ο πολιτισμός τής ελευθερίας και τής δημιουργικότητας. Στην Κεφαλή τού Ελληνικού Έθνους βρίσκεται ο ίδιος ο Ζωντανός Θεός Μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία, οι Άγιοι και οι Ήρωες τού Ελληνισμού μας. Το δε Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα δεν είναι ένα ακόμα κόμμα, αλλά η ενοποιός δύναμις ελληνικού λαού και στρατού στην κατεύθυνση μιας σιδερόφρακτης στρατιάς Πιστών Ελλήνων που θα λευτερώσουν Έλληνες, θα τρανώσουν την Ιερή Ελλάδα και θα συντρίψουν το κράτος τού από αιώνος εχθρού Σταυρωτή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: