ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΓΚΡΕΜΙΖΩΑΘΗΝΑ 14-8-2016.

Ο Έλλην είναι ένα ταξιδιάρικο πουλί που εξαπλώνει διαρκώς την ράτσα του και την αλήθεια της. Είναι και χτίστης πολιτισμού επάνω από τα χαλάσματα τής βαρβαρότητας. Είναι ακόμη συνομιλητής με τον Θεό και Μύστης τού Θείου Λόγου. Εργάτης που στύβει την πέτρα τής Φυλής και φτιάχνει με τούς ολόδροσους χυμούς της το ψωμί των παιδιών του. Τέλος είναι και Πολεμιστής που εκχερσώνει τον εχθρό του ορθώνοντας Καθάρια και Μεγάλη Ελλάδα.

Ιδιοτέλεια, δειλία, προδοσία και βαρβαρότητα δεν χωράνε ανάμεσα στην ράτσα μας και δεν ευδοκιμούν στα τραχιά από το αίμα ηρώων εδάφη μας. Το υλικό συμφέρον τού ατόμου δεν υποθηκεύει την εθνική συλλογικότητα δίχως να πάρει τον δρόμο τού χαμού, τον σύγχρονο Καιάδα. Οι πολιτικές κουβέντες και οι ριψάσπιδες που διακυβεύουν το έργο των ελληνικών όπλων αντιμετωπίζονται όμοια με τούς εχθρούς στον πόλεμο. Και εχθροί δεν υπάρχουν μονάχα όταν εξοντώνονται.

Ο Έλλην έχει πλαστεί για να δημιουργεί και να κατακτά. Να εργάζεται, να πολεμά και να νικά. Το Ιδανικό τού Έλληνα είναι Πίστη, Αίμα και Τιμή. Κατά συνέπεια το Ελληνικό Έθνος δεν επιδέχεται εσωτερικές αντιπολιτεύσεις και ξένα πολιτεύματα. Διότι τα ξένα συμφέροντα και οι ιδιοτελείς προδότες θέλουν τις εκλογικές διαδικασίες και τα κλειδιά τού κράτους στα χέρια τους.

Συνεπώς είμαι φύση και θέση αντικοινοβουλευτικός. Διότι τα κλειδιά τού κράτους τα θέλω αποκλειστικά στα δικά μου χέρια. Τον ελληνικό λαό τον θέλω ενωμένο και μαχητικό, απόλυτα προσηλωμένο στον σκοπό για τον οποίο πλάστηκε. Η Ιερή Ελλάς δεν χωράει μέσα στο στενό κοινοβούλιο, μέσα στο στενό κράτος, μέσα στο ανήλιαγο κελί τού ραγιά, μέσα στην ραστώνη τού δημοσιοϋπαλληλίσκου. Στη θέση τού κοινοβουλίου υψώνεται η Ελληνική Φυλή. Στην θέση τού κράτους υψώνεται η Εθνική Κοινότητα τού Αίματος και τού Ξίφους. Στην θέση τού ραγιά ο Στρατιώτης. Και στην θέση τού δημοσιοϋπαλληλίσκου ο Έλλην Ηγεμών.

Ενωμένος είναι ο Ελληνισμός τής Εθνικής Αριστοκρατίας, ο επαναστατικός και θεληματικός, ο Ελληνισμός των Αξιών που υπακούει στην Ράτσα του και όχι ο ψευτορωμιός τής δημοκρατίας, όχι η δουλική οχλομάζα που εκβιάζεται ή θέλγεται από τούς χρηματάνθρωπους. Ο Νεολαίος, ο Εργάτης, ο Παραγωγός, ο Διανοητής τής Φυλής, ο Πολεμιστής, αυτή η ορμητική φύση είναι ο Εθνικοκοινωνισμός μου. Είμαι ο πρωταρχικός και γνήσιος Εθνικοκοινωνισμός τού Έλληνα. Συνεπώς θέλω την Εξουσία τής Πατρίδος μου.

Ο οδικός μου άξονας είναι αρχέγονος και θεμελιακός. Πολλοί προσπάθησαν να αποδώσουν τον θρησκευτικό μου χαρακτήρα σε δοξασίες εβραϊκές. Οι αντιρρησίες είναι εντός και εκτός συνόρων. Δεν μπόρεσαν όμως ποτέ να εξηγήσουν τούς χρησμούς τής ελεύσεως τού Θεανθρώπου, χρησμούς πέρα έως πέρα φιλοσοφημένους και ελληνικούς, ούτε την μανία την θανατερή των Σταυρωτήδων. Οδικός μου Άξονας μοναδικός και απαράγραπτος Χριστός, Ελλάς, Εθνικισμός και Ελληνική Οικογένεια.

Ο Ελληνισμός με την Ορθοδοξία και το Αυτοκρατορικό Πνεύμα επιβάλλει την μετατροπή τής Πατρίδος μας σε Μεγάλη Δύναμη. Το Χρίσμα τού Θείου Λόγου, το πνεύμα τής ελευθερίας, το ηρωικό στοιχείο τής Φυλής μας, αποτελούν μαζί με το πλούτο τού εδάφους και την γεωπολιτική του αξία τον λόγο τής επιθέσεως που υφιστάμεθα από τον Αντίχριστο Παγκόσμιο Τύραννο. Αλλά όταν σηκώνει το κεφάλι της μια ανίερη δύναμη επάνω από την οικουμένη, τότε μονάχα μια ισχυρή αντίρροπη δύναμη είναι αυτή που αποκόπτει την κεφαλή τού τυράννου. Μια καθαρή δύναμη που έχει σκοπό να απλώσει το Δίκαιο και την Αλήθεια με την Ρομφαία.

Εχθρός μας είναι ο Σιωνιστής που έχει σκορπίσει τούς διεθνισμούς, την αθεΐα, την ανηθικότητα και τα ξένα ανακατώματα ολόγυρά μας. Δύο είναι εκ τής εξαπλώσεως των ανθρώπων οι αντίρροπες δυνάμεις τού κόσμου. Ο Ένσαρκος Χριστός Έλλην και ο ένσαρκος σατανάς Σταυρωτής. Μα την ευθύνη ο Ανδρείος και Πιστός Έλλην την πέμπει εν αρχή στους ελλειμματικούς σε ελληνικότητα και ματαιόδοξους που οδηγούν τον εχθρό στις πλάτες τού Έθνους μας. Αυτούς που ανέβηκαν ψηλά πατώντας στο σώμα τής Φυλής μας και τώρα θα τούς ρίξουμε από εκεί με πάταγο, διαγράφοντας και το όνομά τους ακόμη από την ιστορία.

Η Αλήθεια και η Γη δεν μοιράζονται και δεν χαρίζονται στους εραστές τής ύλης και στο νεοταξικό κτήνος. Δεν υπάρχει οικουμενισμός και παγκοσμιοποίηση. Υπάρχουν μονάχα η Ελληνοορθοδοξία και ο Οικουμενικός Ελληνισμός. Δεν υπάρχουν εχθροί τής Ελλάδος σαν τούς εξοντώσεις. Και όταν σού βάζουν τείχη εμπρός σου, εσύ απλώς τα γκρεμίζεις. Δίχως αναστολή. Δίχως οίκτο. Για την ζωή των παιδιών σου. Για το Ναό τής Πίστης σου. Για την Δόξα τής Ελλάδος. Για την Νίκη των Ελλήνων.

Ο σκοπός και η πυξίδα τής Φυσικής και Πλέριας Ελλάδος, τής Ελλάδος τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας και να γενούν οι ιδέες μας μια ασυγκράτητη ελληνική πλημμυρίδα. Να έρθει η Ελλάς αποκλειστικά στα χέρια των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Να γενεί η γεωπολιτική μας αυλή απόλυτα ελληνική. Να γίνει το Εθνικό Κράτος το Διοικητήριο τής Ελληνικής Φυλής. Να γίνει η Ελληνική Φυλή το μυαλό και τα χέρια τού Έθνους. Το Έθνος μια γροθιά. Η δε Πίστη και ο Πολιτισμός των Ελλήνων σκήπτρα τής οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Διαβασα με μεγαλη προσοχη και συγγινησει το αρθρο αυτο.Ενα θελω να προσθεσω.Οτι ο αρθρογραφος με την Υψηλει ευθυνη της Ελληνικης του καταγωγης και το Υψηκο φρονημα πατριωτισμου εκραζει το πως πρεπει να αισθανεται,να σκεπτεται και να φερεται ο καθε ανθρωπος που θελει να λεγεται Ελληνες και να εμφορειται απο Εθνικο-Χριστιανικο και Ελληνοπατριωτικο πνευμα.Μου ερχονται σκεψεις οτι οσοι αρθρωποι σκεφθηκαν και ενηργησαν συμφωνα με το πνευμα του αρθρογραφου μπορει να περιφρονηθηκαν,να διωχθηκαν αλλα ποτε δεν εσκυψαν το κεφαλι τους στους δυναστες ντοπιους και ξενους ανθελληνας και αυτοι οι ανθρωποι με την δικην των θυσια οδηγουν εμας στα βηματα τους για μια υπερηανη Ελλαδα.Η Ελλαδα αν σημερα υπαρχει ακομη σε ξεχωριστει στην ανθρωποτητα θεσει το οφειλει στην θυσια αυτων των ανθρων αλλα και εκεινων που ακολουθουν την παρακαταθηκην των.Διαφορετικα με αυτη την πολιτικη λελαπα που διηκθε η Πατριδα μας και που διερχεται σημερα η φυλη των Ελληνων δεν θα υπηρχε στην σημερινην της συνθεση.Ετσι λοιπον Ελληνες γρηγορειται διοτι η Πατριδα μας εχει σημερα την μεγαλυτερη ιστορικηαναγκη να σταθει στο πλευρο τηςΚαθε δυνατη Ελληνικη παρουσια διοτι η ανθελληνικη μαφια εσωτερικου και εξωτερικου βρισκεται και επιθυμει την διαλυση του Ελληνικου-Πολιτιστικου-Εθνικου-Χριστιανικου και ορθοδοξου ιστου της με προταγωνιστας τον Εβραιοσιονισμο που ποτε δεν μπορει να συγχωρησει την Ελληνικη φυλη που δοξασαν,τιμησαν,προσκυνησαν και πιστεψαν σαυτον που σταυρωσαν αυτοι,ενω τον περιμεναν ως θεο και Μεσσια τον δολοφονησαν δια του σταυρικου θανα του.Αυτοι λοιπον ειναι εκεινοι που με τα ντοπια ανθελληνικα ανδρεικελα των και με την αφελεια αυτων που τους αναδεικνυουν σαν αρχοντες στην εξουσια με την ψηφον των αυτοι λοιπον μαχοντε καθε Ελληνικο και Χριστιανικο.

polapopsis είπε...

Αγαπητέ Κώστα Χατζή, ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και για τον εύστοχο σχολιασμό σου. Και ακόμη έχω να πω τούτο: ότι θα συνεχίσω αδιαλλείπτως με τις ίδιες αρχές και θέσεις για νίκη και προς δόξα Βασιλέως Χριστού και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ