ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 24-8-2016.

Η φυσική κοινωνία των ελεύθερων εθνών δέχεται την τελική επίθεση από την αντιφυσική πανσπερμία τού νεοταξικού κτήνους. Όμως η φύση είναι θεία νομοτέλεια και ανίκητη δύναμη. Το αίμα συνέχει τούς ελεύθερους ανθρώπους. Το κράτος είναι το στρατόπεδο τού έθνους και η φυλή είναι η λόγχη τού έθνους. Τότε και μόνον είναι κραταιό, τότε και μόνο υφίσταται κράτος. Η δε Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα κινεί και βουνά. Αυτές είναι οι αξίες που δημιούργησε ο αυθεντικός ελληνισμός με τον πηγαίο εθνικισμό του.  

Η νέα τάξη πραγμάτων είναι ένας ασύντακτος εσμός χρηματοκυνηγών, μια συμμορία αναλώσιμων ανδρείκελων τού διεθνούς σιωνισμού. Επιχρυσωμένοι δούλοι και ζωντανοί νεκροί. Τίποτα άλλο δεν έχουν να επιδείξουν. Καμία αξία και καμία συνοχή δεν τούς διακρίνει. Και επειδή ακριβώς αυτήν την εικόνα θέλουν να επιβάλλουν οι νεοταξίτες στα ελεύθερα έθνη για να τα υποτάξουν, παρεισέφρησαν ως σαράφηδες και πραματευτάδες για να εξαγοράσουν το αίμα με το χρήμα.

Οι εραστές τής ύλης και τής πνευματικής ερημώσεως πιστεύουν ότι τα πάντα εξαγοράζονται. Έχουν πειστεί για τούτο από την επιβίωση στο σβέρκο τού λαού των διεφθαρμένων και ανέστιων πολιτικών, υπάρξεων ξένων που τούς φυτέψανε για ντόπιους ταγούς. Το δε φαινόμενο τής αρνήσεως τής εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος έχουν ανάγκη οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι να το περάσουν με την νόθευση των λαών. Μόνον έτσι θα φτάσουν από την κατάργηση των συνόρων στην παγκόσμια κοινωνία.

Στις μέρες τής έσχατης κατάπτωσης τού ανθρώπου ζούμε τα αποτελέσματα τού δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Τότε που νίκησε η ύαινα και τέθηκε επικεφαλής σε ένα μάτσο ζαλισμένες αγέλες ήμερων ζώων. Το διευθυντήριο τής παγκοσμιοποίησης οδήγησε την Ευρώπη διά μέσου τής ανθρωποσφαγής στην σύμπτυξη των εθνικών κρατών κάτω από την διοίκηση των δήθεν κατατρεγμένων σταυρωτήδων. Και την διοίκηση αυτή την ονόμασαν συμμαχικούς οργανισμούς για την ειρήνη και την οικονομική συνεργασία.

«Ευρωπαϊκή» Ένωση, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και λοιπές δημοκρατικές συμμορίες. Πιο πίσω οι διάφορες σπείρες τού μασκαρεμένου ανθρωπισμού που ονομάζονται ύπατες αρμοστείες και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Υπερασπιστές τάχα των λαϊκών και εργατικών ελευθεριών που συνένωσαν τα μαγαζιά τους με τις τράπεζες και τούς αποικιοκράτες, μαρξιστές και καπιταλιστές, μυστικές στοές και λέσχες αντάμα. Και το παλιό σχέδιο σε εφαρμογή. Να φέρουμε το Ισλάμ απέναντι στον Χριστιανισμό. Να φέρουμε τον πολυφυλετισμό απέναντι στον Λευκό Ευρωπαίο. Να κάνουμε την Ευρώπη λιγότερη ευρωπαϊκή. Έτσι είπαν, έτσι αποφάσισαν πολλά χρόνια πίσω, αυτά κάνουν οι σιωνιστές στις μέρες μας.

Από τον Γκούτενχοφ Καλλέργι και το διευθυντήριο των εμπόρων των εθνών φτάσαμε σήμερα στην παγκοσμιοποίηση των πάντων. Ο καιρός των ανδρείων που μάχονται στο Πεδίο τής Τιμής πρόσωπο με πρόσωπο έδωσε την θέση του στον καιρό των άνανδρων που σκοτώνουν τον λαό με την εικονική οικονομία και την λαθρομετανάστευση. Το ρίξιμο των οικονομικών συνόρων μαζί με το ρίξιμο των εθνικών συνόρων ενοχοποιούν τούς τέως ελεύθερους λαούς που πρέπει να αποδεχτούν τις ανύπαρκτες ευθύνες τους. Όταν η μόνη ευθύνη που έχει ο λαός είναι η δημιουργία έργων και η ανάκτηση τής γης του στα δικά του και μόνον χέρια.

Η Ελλάς τής Πίστης, τής Φυλής και τού Πολιτισμού είναι η πρώτη που δέχτηκε τα πυρά των σατανικών νεοταξιτών. Μάς βάλανε στην κεφαλή τούς αρνητές τής Μεγάλης Ιδέας και τής Εθνικής μας Ολοκληρώσεως. Ακόμη και κάποιοι προβατόσχημοι λύκοι, κάποιοι δήθεν δικοί μας, κάποιοι δήθεν εθνικόφρονες, αν τούς πεις για την Μεγάλη Ελλάδα, σε βλέπουν σαν εξωγήινο.

Πώς να μην μάς κλέβουνε την ιστορία οι Αλβανοί, οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί. Και στην συνέχεια οι άδειες μα φθονερές κεφαλές φτιάξανε φιλίες με τούς κλέφτες τής ιστορίας και των εδαφών μας. Βάλανε τούς Έλληνες να δουλεύουν για το καλό των «ευρωπαίων» και λοιπών «συμμάχων» που τάχα μάς πληρώνουν για να ζήσουμε. Και γεμίζουν σχολεία και κοινωνία με τούς νέους ψηφοφόρους των κομμάτων τής δημοκρατικής συμμορίας, τούς λαθρογυρολόγους στρατιώτες τού νεοταξισμού.

Έτσι λοιπόν είδαμε να γεμίζει ολάκερη η Ελλάς με καταυλισμούς λαθρομεταναστών δίπλα σε ναυπηγεία, σε στρατόπεδα, ακόμη και σε λόχους πυρομαχικών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ζήσαμε την προαναγγελία τής καταργήσεως από τα σχολεία μας τής πρωινής προσευχής, τού εκκλησιασμού και των παρελάσεων, όταν στα σχολικά βιβλία και τούς χάρτες διαγράφονται οι βαλκανικοί πόλεμοι για να φυτρώσουν ψευτομακεδονίες.

Το χρήμα τής παραγωγικής οικονομίας δίδει την θέση του στο πλαστικό χρήμα που λαμβάνει το γνώρισμα τής ηλεκτρονικής κάρτας τού πολίτη με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του. Και ο κιναιδισμός μαζί με τα Τζαμιά και τις Συναγωγές ενσωματώνονται στην διδαχή τού νέου Έλληνα και τού νέου Ευρωπαίου.

Το ορμέμφυτο τής ψυχής και τής καρδιάς, η ακατάλυτη δύναμη τού αίματος και η πεθυμιά να διαβούμε στην αυτοσυντηρησία και δια αυτής στην ισχύ τής Ελληνικής Φυλής, είναι πυρά άσβεστη. Είμαστε Ελεύθεροι Έλληνες θα πει είμαστε Πολεμιστές Έλληνες. Η δική μας ταυτότητα είναι γραμμένη με αίμα κι όχι με μελάνι. Κυλάει μέσα στις φλέβες μας, δεν κυλιέται μέσα στα πορνεία των υπερκρατικών οργανισμών. Λέγεται Ορθοδοξία, λέγεται Ελληνική Φυλή, λέγεται Ελληνικός Πολιτισμός.

Εμείς δώσαμε το Φως στην Οικουμένη και μείς θα το ξαναδώσουμε. Εμείς μάθαμε στην ανθρωπότητα ότι ο Ήρωας αγωνίζεται για να εξασφαλίσει την ζωή των παιδιών του ακόμη και ενάντια σε όλα τα θεριά μαζί. Εμείς οι Έλληνες φτιάξαμε κοσμοκρατορίες δίδοντας παντού την δύναμη τής γνώσεως και τού πολιτισμού. Πράτταμε πάντα ταύτα με την εθνική συνεννόηση και την κοινωνική δικαιοσύνη, με την προσήλωση στον κοινό σκοπό. Και πάλι έτσι θα συμβεί με την μία και μόνη Αληθινή Ελλάδα. Την Εθνικιστική Ελλάδα.

Η Πατρίδα τού Έλληνα είναι μονάχα η Ελλάς. Η αποστολή τού Έλληνα είναι να χτίζει υψηλούς κόσμους και αξίες. Η οδός τού Έλληνα είναι η ανόθευτη λαϊκά και φυλετικά γενέθλια γη του. Ο στόχος τού Έλληνα είναι να λευτερώσει πάσα ελληνική ψυχή και να διευρύνει την γεωπολιτική υπεροχή του. Ο Έλλην είναι ο Ηγεμόνας τού Άξονα των Ελευθέρων Εθνών. Σε Χριστό και Ελλάδα, μαχόμαστε για την Νίκη και μόνο για την Νίκη. Ζήτω η Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: