ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΑΘΗΝΑ 31-8-2016.

Η επίτευξη τής αναπτύξεως ενός κράτους είναι προϊόν των κοινών συμφερόντων και των κοινών επιδιώξεων τού λαού. Προϋποθέτει μάλιστα την ύπαρξη ενός περιβάλλοντος απόλυτης εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι το αναπτυγμένο κράτος είναι οπωσδήποτε εθνικό, διαθέτει πολίτες πειθαρχημένους στον κοινό σκοπό, κοινωνική ειρήνη και γεωπολιτική αυλή πλήρως εκκαθαρισμένη από εχθρικά συμφέροντα.

Τα πολυεθνικά μορφώματα είναι επιρρεπή στην δημιουργία γκέτο αντινομιών και φερέφωνα των ισχυρών οικονομικών φατριών. Η οικονομική ολιγαρχία που λυμαίνεται την ανθρωπότητα ασκεί αποκλειστικά την εξουσία μέσα από δοτά σχήματα πολιτικής τοποτηρητείας. Οι ίδιες ελίτ κάνουν κουμάντο σε όλα τα κρατικά μορφώματα που τελούν σε καθεστώς αστικής δημοκρατίας και τραπεζοκρατίας. Αυτές διορίζουν κυβερνήσεις, αυτές χρηματοδοτούν την λαθρομετανάστευση, αυτές μιλούν για ανοικτά σύνορα και στήνουν πολέμους αν απειληθούν τα συμφέροντά τους.

Το ψευτορωμέϊκο έχει σκλαβώσει την Ιερή Ελλάδα με τούς τόκους των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι νομοθετήσανε τα χρέη των πολιτικών στις πλάτες τού λαού και υποθηκεύσανε τον πλούτο και την παραγωγή τής χώρας ώστε να μείνει ο ραγιάς ισόβια με το κεφάλι σκυμμένο στο χώμα. Την ίδια στιγμή, στην Ευρώπη ο εργολάβος των αναρχοπρακτόρων και των ΜΚΟ εβραιοσιωνιστής Σόρος και η παρέα του συκοφαντούσανε τα αντιμεταναστευτικά και αντινεοταξικά αισθήματα των λαών, ζητώντας πανευρωπαϊκό φόρο ενσωμάτωσης των λαθροπροσφύγων και πολιτική ενοποίηση των ευρωπαϊκών λαών.

Το ένστικτο τής αυτοσυντηρησίας και το αίσθημα τής εθνικής υπεροχής είναι στοιχεία που καλλιεργεί στον άνθρωπο η φύση. Η πίστη και ο πατριωτισμός γεννιούνται μαζί με τον ελεύθερο άνθρωπο από τον ίδιο τον Θεό. Πολλές φορές όμως τα αντανακλαστικά αποκοιμιούνται, όταν ο πολίτης οδηγείται από κακές ηγεσίες στην φροντίδα τού εφήμερου εγώ ξεκομμένου από την μεγάλη οικογένεια τού κοινωνικού συνόλου και τής Φυλής. Τότε ο πολίτης ανέχεται την περικοπή στο ψωμί, την υπογεννητικότητα και την παραχώρηση των δικαιωμάτων του σε γη και αποφάσεις, χάριν των … μεταρρυθμίσεων. Χάριν δηλαδή τής μικρής πλην άτιμης ψευτοελλάδας που θα αναπτυχθεί μετά θάνατον!

Οι δικαστικές αρχές τής χώρας είναι παντελώς διακοσμητικές και άοπλες απέναντι στις τράπεζες που επιδιώκουν να μαζέψουν εσπευσμένα τις έσχατες οικονομίες των νοικοκυριών. Οι ίδιοι οι δικαστικοί παραδέχονται την αδυναμία, πολλάκις και την εξάρτηση που έχουν. Το κυνήγι των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων στα οποία πωλήθηκαν τα δάνεια των Ελλήνων γίνεται ακόμη και για τα πιο μικρά ποσά. Η δε έλευση τού πλαστικού χρήματος και των βιομετρικών ταυτοτήτων επισπεύδεται νομοθετικά έως το φθινόπωρο. Τι γίνεται άραγε; Διαλύεται η πόρνη Ευρωπαϊκή Ένωση για να έρθει η δυσώδης παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση; Μαζεύουν τα χρήματα οι σαράφηδες γιατί έρχεται πόλεμος; Είναι σαφές και προφανές πως έτσι έχουν τα πράγματα.

Το κυνήγι των χρηματοκλεφτών που προστατεύει η πολιτεία, το κυνήγι δηλαδή των πραγματικών εξουσιαστών τού ψευτορωμέϊκου που προστατεύουν οι πολιτικοί τους υπάλληλοι, γίνεται προς τον απλό ελληνικό λαό που στηρίζει με εργασία, ιδρώτα και αίμα το ελληνικό πλην κουτσουρεμένο κράτος. Ο δανεισμός και η φοροδιαφυγή των κομμάτων, των ενημερωτάδων, των ψευτοδιανοούμενων και των ολιγαρχών τού πλούτου ζουν και βασιλεύουν κομίζοντας κέρδη, ακαταδίωκτο και προσωπική φύλαξη.

Η ανέχεια των Ελλήνων που επιτείνεται από λουκέτα και ανεργία παγιδεύει τον λαό στις ορέξεις των εμπόρων των εθνών. Η ώρα για το μεγάλο πλιάτσικο έφτασε. Αυτοί που έως τώρα γεμίζανε τον τόπο με ψεύτικο και εικονικό χρήμα θα το μαζέψουν και θα φύγουν γιατί είναι Εβραίοι. Το είχε πει ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός. Και ο Άγιος Παίσιος ομοίως, ως και για την πολιτειακή ανωμαλία. Επιχειρήσεις μεγάλες κλείνουν και φεύγουν. Ημεδαπές και ξένες, γιατί το μυαλό τους είναι μονάχα στο πλιάτσικο. Και οι Έλληνες αρχίζουν να ξυπνούν από τον λήθαργο καθώς βλέπουν το φάσμα τής θανατερής πείνας να θεριεύει.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, οι λυκοσυμμαχίες και οι βάρβαροι θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο τής αρπαγής εδαφών και τής διάλυσης τού Ελληνικού Έθνους. Έχουν στήσει μέσα στα σωθικά τής Φυλής μας τις γιάφκες τους. Αναρχοπράκτορες και ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έχουν τα πάντα όσα αφαιρέθηκαν από τούς Έλληνες στα πόδια τους. Στέγη, υγεία, παιδεία, άπλετη και χαριστική οικονομική ενίσχυση, απαιτήσεις σε ένα κράτος που δεν τούς ανήκει, εχθρικές διαθέσεις έναντι των Ελλήνων, πλήρη υποταγή σε Τούρκους και Σιωνιστές. Οι δε Τούρκοι συναγελάζονται με Ρώσους και Εβραίους, ώστε να εκμεταλλευτούν πάσα ελληνική αναταραχή για να μάς επιτεθούν.

Ανάπτυξη τής Ελλάδος είναι η θεμελίωση και η εμπέδωση κλίματος εθνικής ασφάλειας. Σύμμαχος τής Ελλάδος είναι ο ενωμένος ελληνικός λαός, ο Πιστός στις Παραδόσεις του, ο Φρουρός τού Έθνους. Προσανατολισμός τής Ελληνικής Φυλής είναι το χτίσιμο ενός Κράτους ελευθερίας, αυτάρκειας, εθνικής καθαρότητας και μεγαλοσύνης. Παραγωγή και Άμυνα αποκλειστικά στα χέρια των Ελλήνων. Ελλάς δομημένη επάνω σε μια κοινωνία απολύτως προσηλωμένη στο Ελληνικό Αίμα και το Εθνικό Φρόνημα. Η οικονομία στην υπηρεσία μιας Ελλάδας που εστιάζει την θέση ασφάλειας και υπεροχής πάνω σε μια γεωπολιτική αυλή απόλυτα ελληνική.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η φωνή τού Πατριώτη Έλληνα. Αυτόν μονάχα εκφράζουμε και αυτός μονάχα είναι το δικό μας κοινοβούλιο. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα τής Μεγάλης Ελλάδος είναι ο Εθνικός Σύνδεσμος των Ελλήνων που πιστεύουν σε Χριστό, Ελλάδα και Οικογένεια αδιαίρετα. Εμφυσούμε στον Έλληνα την αληθινή του φύση. Και η αληθινή φύση τού Έλληνα είναι ορμητική, κατακτητική, επαναστατική. Ένα Έθνος, ένας λαός.

Μια Εθνικοκοινωνική Ηγεσία στην Αρχή τού Κράτους. Μια καθάρια ελληνική κοινωνία το νομιμοποιητικό μας όργανο. Ο Χριστός στην Κεφαλή τού Ελληνικού Έθνους. Και ο Εθνικός Στρατός μας δόρυ τής Εθνικής Αρχής μας, φύλαξ των ειρηνικών έργων και λευτερωτής ελληνικών εδαφών. Διαλέξαμε και πράττουμε. Επαναστατική Ελλάς αντί για κόμματα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: