ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 17-9-2017.

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι μονάχα τυραννική, αλλά και ακριβή υπόθεση. Η γεωπολιτική είναι η οδός για την ανάδειξη των ισχυρών, με γνώμονα τον έλεγχο των σημαντικών γεωστρατηγικών περασμάτων. Γεωφυσικός πλούτος και διαμετακομιστικό εμπόριο για την απόκτηση κέρδους και διεθνούς εξουσίας. Και επειδή η νέα τάξη πραγμάτων είναι υπερεθνική υπόθεση σκοτεινών σιωνιστικών συμφερόντων, οι «ισχυροί» είναι δούλοι των συμφερόντων. 

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ισχυρό έθνος μέσα στον κόσμο τής παγκοσμιοποίησης. Οι οικονομικές και οι στρατιωτικές εισβολές που λαμβάνουν χώρα σε τακτά διαστήματα γύρω από συγκεκριμένα γεωστρατηγικά πεδία αποδεικνύουν τού λόγου το ασφαλές. Οι «μεγάλες δυνάμεις» αποτελούν απλώς τις πλατφόρμες και τούς μηχανισμούς πιέσεων μέσω των οποίων τράπεζες, κανόνια και ενεργειακοί κολοσσοί στρώνουν το χαλί για την παγκόσμια διακυβέρνηση τού σιωνιστή σατανά.

Η χερσόνησος τού Αίμου, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος είναι ο παράδεισος ή η κόλαση τής ανθρωπότητος. Όμως η ακόρεστη βουλιμία δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Η εικόνα που κυριαρχεί διαχρονικά είναι η κόλαση των ανθρωποσφαγών. Διότι πολύ απλά, ο νόμιμος άρχοντας και νοικοκύρης τής γεωπολιτικής σκηνής έχει μέχρι τώρα μεταβληθεί σε σκλάβο και πεισιθάνατη μάζα που κάθεται οκνηρά κάτω από την σκιά τού φονιά του. Και ο νόμιμος άρχων τής περιοχής έπρεπε να είναι ο Έλλην.

Ποιος Έλλην όμως; Όχι ασφαλώς εκείνος που έχει εκχωρήσει κυριαρχία, αποφάσεις και εξουσία σε μη Έλληνες και σε ανήθικα δίποδα, κατά λάθος ανθρώπινα όντα. Διότι εν μέσω υποτίθεται δύσκολων οικονομικών καιρών, εσύ που είσαι κυρίαρχος τού εαυτού σου αξιοποιείς τα κάλλη τής γης σου, εργάζεσαι για την προκοπή τη δική σου και των οικείων σου και τειχίζεις το Έθνος σου με σθένος και ορμή, εξαφανίζοντας όσους θέλουν να σε γονατίσουν και να σε κλέψουν. Δεν συμβαίνει όμως τούτη η φυσιολογική τάξη πραγμάτων με την Ελλάδα μας.

Στο εθνικό ζήτημα τής Κύπρου μας η πληγή είναι βαθιά, χρονίζουσα και αιμορροούσα. Έχουν παρεισφρήσει ανόητοι άνθρωποι και δόλια συμφέροντα προκειμένου να κρατήσουν μακριά την πανώρια νησιωτική θυγατέρα από τη μητέρα Ελλάδα. Και η αιτία δεν είναι μονάχα τα πλούτη τής περιοχής, αλλά και η θέση τής Κύπρου μας ως φυσικού αεροπλανοφόρου που στέκει ανάμεσα στις ηπείρους τού κόσμου, χτίζοντας γέφυρες και φτιάχνοντας υδάτινους διαδρόμους. Και φυσικά η Κύπρος, θωρακίζοντας τον ελληνισμό μας, οδηγεί παράλληλα τα βήματα τής Φυλής μας προς την εγγύς Ελληνίδα Ανατολή.

Η ιστορία πάει πολύ πίσω, πίσω ακόμη και από το 1974 και τούς δύο αττίλες. Η νήσος τής Αφροδίτης έχει να δει ελλαδική διοίκηση από τον καιρό τού Βυζαντίου μας. Από τον Τούρκο στον Άγγλο και από τον Άγγλο στον Τούρκο, αφότου έφυγε από την περιοχή ο λατινικός παράγοντας. Πότε ο εχθρός ερχόταν με την αγοραπωλησία, πότε με τις αποικιοκρατικές λόγχες και τις αγχόνες, και στο τέλος με τις θανατερές εγγυήσεις δήθεν ασφάλειας που στήνονται εν μέσω αγγλικών στρατιωτικών βάσεων και τουρκικών εποικισμών.

Οι αληθινοί Έλληνες τής Κύπρου μας έχουν δώσει ποταμούς αίματος για την ελευθερία τής Φυλής μας και τής νήσου σε όλες τις κατοχές και σε όλες τις ιστορικές περιόδους τού Ελληνισμού. Στην οθωμανική σκλαβιά, στην πολεμική καταιγίδα τού δευτέρου μεγάλου πολέμου και φυσικά στον καιρό τής αποτίναξης τής αποικιοκρατίας. Τα παλικάρια τής ΕΟΚΑ αγωνίστηκαν για την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα και όχι για την ανεξαρτησία και τη διζωνική δικοινοτική μεταβίβαση στον Σιωνισμό και την Τουρκία. Και εκείνοι που σταμάτησαν με πολυτεχνεία και μεταπολιτεύσεις την αποκατάσταση τής Κύπρου μας, είναι εκείνοι που άνοιξαν την πόρτα στην παγίωση τής τυραννίας.

Ευτυχώς που η αλαζονεία τής Τουρκίας σταμάτησε τον έλεγχο τής διοικήσεως τής Κύπρου από τούς μειοψηφικούς ανθέλληνες. Διότι η Τουρκία, με τα υπερφίαλα εξουσιαστικά της σχέδια, δημιουργεί πρόβλημα στον νεοταξισμό και υπηρετεί άθελά της το Σχέδιο τού Θεού για την δικαίωση τού ελληνικού αίματος και τής ιστορικής αλήθειας. Και έτσι, η επιθυμία της να μείνει στο νησί μονάχα τουρκικός στρατός και πληθυσμός, δημιουργεί τις βάσεις για το σήκωμα μιας φλόγας σαρωτικής και καθαρτήριας. Μια φλόγα που θα μετακινήσει στρατούς και θα κοντύνει τούς «ισχυρούς».

Το Αιγαίο μας συμπληρώνει το σκηνικό. Η θάλασσα που κρύβει αιώνες ολάκερους στα βάθη της τούς πλέον παρθένους ενεργειακούς πόρους τής πλάσης. Πετρέλαιο και φυσικό αέριο και ουράνιο και όσμιο και ο κατάλογος συνεχίζεται, σε ποσότητες τεράστιες που έχουν χαμηλό κόστος εξόρυξης. Οι προδότες πολιτικοί, από τον καιρό των Ιμίων, έχουν μοιράσει τις ζώνες έρευνας και διάσωσης στα τρία, μεταξύ ψευτοσυμμάχων, τούρκων και ψευτορωμιών και ουχί τού ελληνικού λαού. Εξ ου και η μη προσέγγιση κάποιων θαλάσσιων τμημάτων, η μη χρήση για στρατιωτικές ασκήσεις των Δωδεκανήσων και οι κηδεμονίες.

Το περιστατικό τις προάλλες με την προσέγγιση τής Ρόδου από τουρκικό εμπορικό πλοίο που μετέφερε ως λέγεται ναρκωτικά και πυροβολήθηκε ορθώς προειδοποιητικά από τις λιμενικές μας αρχές, υπήρξε απλώς μια συνέχεια στα έως τούδε τετελεσμένα σε βάρος μας. Τα τουρκικά εμπορικά και πολεμικά πλοία βασίζονται στην συνεργασία των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων. Όχι όμως και οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας τού Ελληνικού Έθνους που διασφαλίζουν και πρέπει να διασφαλίζουν τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους και μόνον.

Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τής τρομοκρατικής νεοταξικής συμμορίας και τής νέας τάξης πραγμάτων είναι η όρθωση των τειχών και η αποτρεπτική δράση μιας ελληνικής τάξεως πραγμάτων. Είναι η ανατροπή τού ψευτορωμέϊκου από μια κραταιά ελληνική και εθνικιστική διακυβέρνηση. Είναι η ανάκτηση τής Πατρίδος και των πόρων της προς την υπηρέτηση ενός αποκλειστικά εθνικού γεωστρατηγικού σκοπού. Είναι ο πλήρης έλεγχος τής ελληνικής γεωπολιτικής αυλής και η ανάπτυξη ζωνών εθνικού προστατευτισμού για την απελευθέρωση των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.

Επάνω από τα οικονομικά κέρδη είναι ο σεβασμός τής ανθρώπινης ζωής, η ιστορική δικαιοσύνη, ο εθνικός σχεδιασμός για την διαιώνιση τής Φυλής και την αυτοδιάθεση των ελληνικών κοινοτήτων. Η ελευθερία βαδίζει στο πλευρό τής δυνάμεως, όπως ακριβώς ο πολιτισμός βαδίζει στο πλευρό τής πίστης. Η αυτοδιάθεση και η γεωπολιτική ισχύς είναι υπέρτατα αγαθά που κατακτώνται, μηδέποτε διαπραγματευόμενα με ουδένα.

Η αυτοπεποίθηση τού Ελληνισμού και η ορμή του για εθνική υπεροχή είναι ζητήματα πατριωτικής συνείδησης ενός ζωντανού λαού. Είμαστε εκπολιτιστές και θα ανταποκριθούμε στην αποστολή μας. Δεν θα παρασυρθούμε στην παρακμή και το σκότος που σέρνουν οι σταυρωτήδες. Θα ανασύρουμε τον βασανισμένο Έλληνα και θα τον κάνουμε Στρατιώτη τού Φωτός και τής εθνικής μας ανάπλασης.

Θα κάνουμε την Επανάσταση τού καιρού, συμπαρασύροντας τις φάλαγγες τής Φυλής με τη δύναμη και το ατσάλι. Οι «δυνατοί» ας καούν στην φλόγα που άναψαν. Η δε Εθνικιστική και Στρατιωτική Ελλάς θα μεγαλώσει επάνω στις στάχτες τους. Ο υδάτινος διάδρομος θα ανεφοδιάσει την Μεγάλη Ελλάδα, ξεκλειδώνοντας τις πύλες τής Ελληνίδος Ανατολής και αδειάζοντας τον ελληνικό βορρά από τούς φερτούς βαρβάρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: