ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 1-10-2017.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις τού Εθνικού Κράτους πιστοποιούν την ασφάλεια και την ανεξαρτησία του, συντρίβοντας εχθρούς και δολιοφθορείς, εντός και εκτός συνόρων. Ο ελληνικός στρατός είναι ο φρουρός τής φυσιογνωμίας και τής ταυτότητας τού Έθνους, ο υπέρμαχος των Ελληνικών Παραδόσεων και ο απελευθερωτής ελληνικών εδαφών. Αποστολή τού Στρατού είναι η Μεγάλη και Δίκαιη Ελλάς.

Η Ελλάς στον καιρό τού νεοταξισμού κατρακύλησε στο έσχατο σημείο κατάπτωσης, στην ειρηνική κατάληψή της από προδότες και νεοταξίτες, πολιτικούς και βαρβάρους. Το Έθνος μας βίωσε την επιστροφή των παλαιών κατακτητών, διότι ποτέ δεν φρόντισε να εξοντώσει ολοσχερώς τον προαιώνιο εχθρό του από καταβολής κόσμου, τον σιωνισμό. Πίστεψε τούς αχρείους ότι ειρήνη σημαίνει υποταγή, ότι το χρήμα είναι κάλλιο τού αίματος. Κι έτσι  από δειλία και ατομικισμό έσκαψε τον τάφο του.

Η αλήθεια και η νομοτέλεια τής φύσης υπαγορεύει ως μόνη οδό προς την ειρήνη την ενδυνάμωση και την πολεμική υπεροχή τού Έθνους. Η ηρεμία τού λαού επέρχεται με την εθνική δικαιοσύνη. Η εθνική δικαιοσύνη επιτυγχάνεται με την αυτοκυριαρχία τής Φυλής και την απόλυτη προσήλωση αυτής στην εξίσωση ιστορίας και κοινωνικής προόδου. Επομένως, εθνική δικαιοσύνη υπάρχει όταν εξαλείφονται οι αρνητές τού Έθνους και όταν όλοι οι Έλληνες διάγουν ελεύθερο βίο στις εστίες τους, άνευ κατακτητών. Όταν δεν υπάρχουν διεθνιστές και σκλαβωμένες πατρίδες.

Η πρόοδος τής ελληνικής κοινωνίας ομοιάζει με την ελευθερία τού Ελληνικού Έθνους. Θέλουν ανθρώπους πιστούς και ενωμένους, φιλόπονους και φιλότιμους, θαρραλέους και ρωμαλέους. Η Πίστη είναι σύνθετη υπόθεση. Θέλει αφοσίωση στο Θεό. Αφοσίωση στους Ήρωες. Αφοσίωση στην Πατρίδα. Αφοσίωση στο Ελληνικό Αίμα. Αφοσίωση στην αιμάτινη συνέχεια τής Φυλής. Είναι η Πίστη στην πλήρη αναγέννηση τής Ελλάδος, στην ιστορική δικαίωση και την κραταίωση τού Ελληνισμού, στην αύξηση τής εδαφικής και γεωπολιτικής μας παρουσίας.

Ο Ελληνικός Στρατός έχει πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στον έσχατο καιρό τής παγκοσμιοποίησης, στον καιρό δηλαδή τής αμφισβήτησης των αξιών και τής διαλύσεως των εθνών. Να θάψει την παγκοσμιοποίηση. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι Ιδέα Ακατάλυτη, Ιδέα Ελεύθερη, Ιδέα ασυμβίβαστη με τον σιωνιστικό νεοταξισμό και την αντίχριστη τυραννία. Η Αγία Ελλάς είναι το Έθνος τού Χριστού, είναι το Έθνος τής Αλήθειας, είναι Έθνος Εκπολιτιστικό. Και ο Ελληνικός Στρατός, συμπορευόμενος με τον Εθνικισμό μας, θα λάβει την σπάθα των Ελλήνων την τρομερή και θα απλώσει την Σημαία την Ιερή στα όρια τα αυτοκρατορικά τής Αγίας Ρωμανίας Μας.

Ο πρώτος εχθρός είναι ο εσωτερικός, αυτός που κρυπτόμενος πίσω από τα τείχη τής Πολιτείας άνοιξε τη σύγχρονη Κερκόπορτα. Είναι η κρατική και παρακρατική αναρχία τής αστικής δημοκρατίας μαζί με τούς λαθρογυρολόγους και τούς τοκογλύφους, αυτοί που πυρπολούν σύνορα, εικόνες και κοινωνία. Όλοι αυτοί παραλύουν τις εθνικές αντιστάσεις. Τελειώνοντας με δαύτους, ο Στρατός θα εξοπλισθεί και θα κατευθυνθεί απερίσπαστος στην κατανίκηση τής Τουρκίας, των δορυφόρων της και αυτού τούτου τού Σιωνισμού.

Προσφάτως ο Τούρκος πρόεδρος αναλώθηκε μετά των υπουργών του και τής στρατιωτικής επιδειξιμανίας στην δήλωση προθέσεως για την ανασύσταση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι Τούρκοι ζητούν νησιά μας, κάνουν γιορτές τουρκικότητας σε έδαφος ελληνικό, βαφτίζουν Θράκη και μουσουλμανισμό ως προέκταση τής Τουρκίας. Οι δε Αλβανοί και οι Βουλγαροσκοπιανοί ζώνονται φισεκλίκια, πλαστογραφούν ιστορικούς χάρτες και ετοιμάζονται για επεκτάσεις. Ξεχνούν όμως ότι η δύναμή τους η επίπλαστη στηρίζεται και τελειώνει στο θάψιμο τού Σιωνισμού και των Μεγάλων Δυνάμεων. 

Οι Τούρκοι εστάλησαν στη γεωπολιτική αυλή τής Ελλάδος όπως ακριβώς εστάλησαν παλαιότερες αυτοκρατορίες. Να φυλακίσουν και να εγκλωβίσουν το αδούλωτο ελληνικό πνεύμα έως την ολοκληρωτική του εξάλειψη. Η Οθωμανική Τουρκία κατακερματίστηκε προσχεδιασμένα σε ψευδοκράτη με ανομοιογενείς πληθυσμούς και τώρα οδηγείται διαιρεμένη σ’ ένα πολεμικό νεκροταφείο από το οποίο νομίζουν πως θα επωφεληθούν οι «δυνατοί». Ειδικότερα μετά την διάσπαση τού τουρκικού στρατού με το στημένο έσχατο πραξικόπημα.

Οι αμερικανοσιωνιστές δεν θέλουν κανέναν ανταγωνιστή των συμφερόντων τους στο σταυροδρόμι των ενεργειακών και διαμετακομιστικών οδών. Αυτός είναι ο λόγος που ενέκριναν τον εξοπλισμό, την νίκη και το χτίσιμο τού ανεξάρτητου Κουρδιστάν στα εδάφη Ιράκ, Συρίας και τής τουρκοπατημένης Ιωνίας μας. Οι Ρώσοι θέλουν να προλάβουν και να εξασφαλίσουν την ίδια περιοχή για δικό τους λογαριασμό και παρατάσσονται ενάντια στην Τουρκία, ώστε να κατέλθουν στα Θερμά Νερά. ΗΠΑ, Ρωσία και Τουρκία, μετά των δυτικών και ισλαμικών συμμάχων τους, σύρονται σε παγκόσμια ανθρωποσφαγή.

Εκείνοι λοιπόν που επέτρεψαν το χτίσιμο τής Τουρκίας κουβαλώντας την από τις μογγολικές στέπες μαζί με εκείνους που μπολιάστηκαν από το βυζαντινό πνεύμα, εκείνοι που μοίρασαν άλλοτε τον κόσμο σε ζώνες επιρροής, αυτοί τώρα θα διαλύσουν την Τουρκία. Για να δικαιωθεί ο Άγιος Γέροντας Παίσιος. «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι». Ο Γέροντας είχε προφητεύσει αυτό που είχε προφητεύσει και ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Την επιστροφή τής Ελλάδος στα εδάφη τού Βυζαντίου μας.

Η Ελλάς χρειάζεται οπωσδήποτε σωστή ηγεσία και νέα γεωπολιτική στρατηγική. Χρειαζόμαστε μια αυξητική και επεκτατική γεωπολιτική στρατηγική, μια γεωπολιτική συμπεριφορά απαιτήσεων που αντιστοιχεί σε αδιαμφισβήτητη Μεγάλη Δύναμη. Διότι τα σύνορα Μεσογείου, Αίμου, Μαύρης Θάλασσας και Εγγύς Ανατολής θα αλλάξουν οπωσδήποτε. Μιλάμε κατά συνέπεια για τα ίδια ακριβώς χώματα που είχαμε ως Βυζάντιο. Εκεί είναι το θέατρο των επιχειρήσεων αμερικανοσιωνιστών και ρώσων. Κατά συνέπεια, χρειαζόμαστε ξεκάθαρα καθεστωτική ηγεσία απολύτως εθνικιστική με μόνο συνεταίρο αυτής τον ελληνικό στρατό.

Οι μισέλληνες θα κινήσουν εναντίον τού Ελληνισμού ταυτόχρονα τούς διεθνιστές πολιτικούς διά τακτικών υποχωρήσεων, τούς παρακρατικούς αναρχοπράκτορες και τούς λαθρογυρολόγους ως δούρειο ίππο, τούς τοκογλύφους ως χαλί αποσυρόμενο κάτωθεν των ποδών μας και την Τουρκία ως γάγγραινα ολίγο πριν ψοφήσει. Τέσσερα μέτωπα δυνάμεθα να αντιμετωπίσουμε μονάχα με επαναστατική και ολοκληρωτική διακυβέρνηση. Διότι το μαχαίρι αντιμετωπίζεται μονάχα με μαχαίρι. Και η φωτιά με φωτιά.

Μια Δύναμη θα μείνει όρθια στην ελληνίδα γεωπολιτική αυλή. Κι αυτή επιτρέπεται να είναι και θα είναι μονάχα η Ελλάς. Οι πρώην μεγάλοι δεν χωράνε όλοι στο θρόνο τής οικουμένης και το άδικο μηδέποτε ευλογείται. Θα θωρακίσουμε τα προσωρινά μας σύνορα. Θα ενώσουμε το λαό μας. Θα συντονίσουμε στρατιωτικά τα αδέρφια μας στα νέα ελληνικά εδάφη. Θα τηρήσουμε αποστάσεις προς τούς ξένους ίσες.

Το παιχνίδι με την προσθήκη τής Κίνας και των λοιπών κρατών τής Άπω Ανατολής έχει εκτραχυνθεί. Οι στάχτες τού τρίτου μεγάλου πολέμου είναι βέβαιες. Και τότε η Ελλάς, η δική μας Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς θα γυρίσει στις ιστορικές της και αυτοκρατορικές εστίες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: