ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 27-9-2017.

Λευτερωθήκαμε από τούς Τούρκους και σκλαβωθήκαμε σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία τής Ευρώπης.
Στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης.

Να σκέφτεσαι με το συναίσθημα και να πράττεις με τη λογική. Να συλλογιέσαι ελεύθερα και να ενεργείς με συνείδηση το συμφέρον τού Έθνους. Να αγαπάς τις Παραδόσεις τής Φυλής σου και να αποστρέφεσαι όσους την αδικούν. Τότε είσαι αληθινός Έλληνας. Και σ’ αυτήν την περίπτωση, καμία σκλαβιά δεν μπορεί να ευδοκιμήσει μέσα στον Ελληνισμό.

Μόνη οδός παραδεκτή, φυσική και οικεία για την Φυλή μας είναι η λεύτερη και καθαρή συνείδηση τού Έθνους. Όταν οι Έλληνες αγαπούν τούς Έλληνες. Όταν οι Έλληνες πολεμούν, εργάζονται, δημιουργούν, για να κάμουν ασφαλέστερα τα παιδιά τους, για να καρπίσει ο δικός τους τόπος, για να κάμουν απόρθητη την ιερή Πατρίδα τους. Διότι η Ελλάς σώζει και εμπνέει, δεν επαιτεί και δεν ποδηγετείται.

Ο στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης είπε κάποτε, στον καιρό που οι στρατιωτικοί πολεμούσαν και οι πολιτικοί σέρνανε εμφύλιους πολέμους, μια πολύ μεγάλη και διαχρονικά επίκαιρη αλήθεια. Είπε λοιπόν ο στρατηγός ότι λευτερωθήκαμε από τούς Τούρκους και σκλαβωθήκαμε σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία τής Ευρώπης. Διότι από τον καιρό τής αλώσεως τής Πόλης απωλέσαμε αυτοπεποίθηση και βάλαμε τούς Φράγκους στην κεφαλή μας για τα φράγκα.

Ο ρωμιός άνοιξε τις πύλες τής καρδιάς και τής Πολιτείας στους εχθρούς τής Πίστης και τής Πατρίδας. Έπαψε να ευγνωμονεί το Θεό και απώλεσε την ευλογία Του από τη στιγμή που αρνήθηκε το συλλογικό καλό, από τη στιγμή που ενέδωσε σε ανθρώπους ηθικά ανερμάτιστους και ανέστιους. Τότε ο Έλληνας έπαψε να σκέφτεται με την καρδιά και άρχισε να μετρά τα γρόσια που τού δίνανε βάρβαροι και προδότες. Έγινε δηλαδή σκλάβος τής ύλης δίχως συνείδηση τού Έθνους.

Το κουσούρι με τα δήθεν ελεύθερα δημοκρατικά καθεστώτα είναι η διχόνοια τού λαού που σκορπάνε με τα κόμματα τού διεθνισμού ακόμη και μέσα σε καιρούς οικονομικής και πολεμικής δυσχέρειας. Τα δικαιώματα τής βουλήσεως και τής αποφάσεως δίδονται στους πάντες αδιακρίτως, οι οποίοι πασχίζουν να δείξουν καλύτεροι στο πόπολο, ενώ είναι απολύτως ταιριασμένοι στην πραγματικότητα στη μετάλλαξη και τη διαιώνιση τής σκλαβιάς. Μια σκλαβιά που σκορπάει ερείπια και στη συνέχεια τα κάνει καθεστώς αναγκαστικό ενός δήθεν αδύναμου λαού.

Πάντα, σε όλες τις κρίσιμες περιόδους τού Ελληνισμού, ο εχθρός φροντίζει να σπέρνει ανάμεσα στη Φυλή μας προβατόσχημους λύκους. Είναι εκείνοι οι ελληνόγλωσσοι με τη ξένη και μαύρη ψυχή που σπέρνονται από τούς γυρολόγους και τα περιτρίμματα τής Ευρώπης και τής Δύσης εν συνόλω, για να μάς εκθειάσουν την ευεργετική σκιά των δυνατών που είναι δυνατοί στη τσέπη και δειλοί στο πολεμικό πεδίο, βάζοντας τούς επιχρυσωμένους σκλάβους τους να σπέρνουν φωτιά και ατσάλι.

Αυτοί οι ψευτορωμιοί κάμανε τα κουσούρια τους κτήμα των ευκολόπιστων ρωμιών. Όχι, δεν μοιράζονται τις ματωμένες περιουσίες που κάμανε εκείνοι σαν βρωμερές πόρνες τής παγκοσμιοποίησης και τού σιωνισμού. Δίδουν όμως την αδιαφορία, την ματαιοδοξία, την αλαζονεία και τον ατομισμό. Οι δε αιχμαλωτισμένες μάζες παραχωρούν σκέψη και εξουσίες στους προδότες που δήθεν τούς εκπροσωπούν. Παύσανε οι Έλληνες να ασκούν εργασία και διοίκηση. Κάτσανε στην άκρη και άφησαν εκπροσώπους των αιρετικών και των άλλων πατρίδων να πουλάνε γη και ψυχές. Αυτό είναι δημοκρατικό, αλλά δεν είναι ελληνικό ήθος.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι μήτε όμοιοι μήτε ίσοι. Δεν είναι ο ξένος νόμιμος ιδιοκτήτης τής Ελλάδος. Ο Έλληνας είναι ο μόνος νόμιμος ιδιοκτήτης τής Ελλάδος και ο ξένος ιδιοκτήτης τής δικής του και μόνον πατρίδος. Επιπλέον ο έντιμος, ο ηθικός και ο πατριώτης Έλληνας είναι ο υπεύθυνος πολίτης που σχηματίζει και εξελίσσει το κράτος του, δίδοντας ιδρώτα και αίμα. Αυτός ο υπεύθυνος πολίτης έχει το δικαίωμα να επανδρώνει την κοινωνία. Ο άτιμος, ο ανήθικος και ο διεθνιστής παρίας είναι σώματα ξένα και ανεπιθύμητα για το Εθνικοκοινωνικό Ελληνικό Κράτος.

Η Εθνική Κοινότητα δεν μπορεί να σταθεί μήτε να μακροημερεύσει, αν διασπαστεί σε φατρίες και μικροσυμφέροντα. Γνώμες υπάρχουν πολλές, αναλόγως με το χαρακτήρα των πολιτών. Το δίκαιο όμως είναι ένα. Η αλήθεια είναι ομοίως μία. Ο σκοπός είναι η αυτοσυντηρησία και η πρόοδος τής Φυλής. Επομένως το Ελληνικό Έθνος είναι ένα Σώμα ενιαίο και αδιαίρετο, με διάφορες λειτουργίες, με πολίτες που διαθέτουν χαρίσματα και ικανότητες που συνεργάζονται για το κοινό καλό. Αυτό το Έθνος των Άριστων και των Δίκαιων τής Ελληνικής Φυλής είναι που εκφράζει ο αρχέγονος Ελληνικός Εθνικοσοσιαλισμός.

Αγωνιζόμαστε με πάθος και απόφαση τελεσίδικη να διαμορφώσουμε το Εθνικό Κράτος των στρατευμένων πολιτών, μιας Εθνικής Κοινότητας απολύτως ενεργούς και συμμετοχικής. Νους και ενέργεια, εθνική ηγεσία και εργασία, γεωπολιτική εγγύηση και πολεμική δύναμη, ολάκερος ο Ελληνισμός. Διαχείριση οικονομίας και ελευθερία τής ελληνικής γης συνάμα μέσα σε μια Πατρίδα που διαπνέεται και οδηγείται από το ένδοξο παρελθόν των πατέρων μας και την εθνική φιλοδοξία των συγκαιρινών Ελλήνων.

Κανείς Έλλην ανενεργός. Κανείς Έλλην σε δούλεψη ανθελληνικών συμμοριών, είτε κόμματα είναι είτε οικονομικές συντεχνίες είτε άλλου είδους αντεθνικά συμφέροντα. Κάθε τοπική κοινωνία να διαμορφώνει με κοινές διαδικασίες τις αποφάσεις και τα εκτελεστικά αυτών των αποφάσεων όργανα. Κάθε παραγωγική τάξη να βγάζει τούς εκπροσώπους της άμεσα. Στην κορυφή τής πυραμίδας ένα Συμβούλιο των Αρίστων. Μια ενιαία εθνική και κοινωνική κυβέρνηση, ολοκληρωτική και επαναστατική, με σθένος και ορμή για την ισχύ τής Ελληνικής Φυλής.

Στην εξωτερική πολιτική σχέδιο εκπεφρασμένο είναι η διαμόρφωση νέας γεωπολιτικής στρατηγικής, με αιχμή τού δόρατος την απελευθέρωση κάθε αλύτρωτου ελληνικού εδάφους. Σύσφιξη των σχέσεων τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με όλες τις ελληνικές κοινότητες επάνω στη λογική τού Πανελληνισμού και τής διεθνούς επιρροής τής Ελλάδος στις διακρατικές σχέσεις. Ισχυρός Στρατός, ισχυρή Διπλωματία, Μεγάλη Ελλάς. Κραταίωση τής Ορθοδοξίας και τής Θείας Αλήθειας που η Ιερή Ελλάς διέδωσε με το χρίσμα τού Ιησού Χριστού μας.

Να φερθεί λοιπόν η Ελλάς συμφώνως με την ιστορία και την αλήθεια που φέρνει από τα βάθη των αιώνων. Να αποκτήσουμε εμείς οι νεότεροι Έλληνες το ανάστημα ώστε να ξεπεράσουμε σε αίγλη τις περασμένες γενιές για να εξασφαλίσουμε την Φυλή μας επάνω σε στέρεες και ακλόνητες βάσεις. Και οι πλέον ακλόνητες βάσεις είναι οι ρίζες μας, είναι τα θεία σεβάσματα και η ελληνοσύνη μας. Είναι να σηκώσουμε με τα δικά μας χέρια τα λάβαρα τού Ελληνικού Έθνους με πράξεις έντιμες και γενναίες. Να φτιάξουμε μια Μεγάλη Ελλάδα, ηγεμονική δύναμη μέσα σε έναν ελεύθερο κόσμο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: