ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΚΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣΑΘΗΝΑ 6-9-2017.

Ο αγών τού έθνους εστί πίστη και απόφασις. Θέση τού γράφοντος.

Στον καιρό των μνημονίων και τής παγκοσμιοποίησης, οι κοινωνικές διεργασίες και οι πόλεμοι διεξάγονται με πολλούς και άνανδρους τρόπους. Βλέπεις την επίθεση, αλλά δεν βλέπεις τον δειλό εντολέα. Αυτός κρύβεται πίσω από την πλάτη τού επιβήτορά του και δήθεν ντόπιου εξουσιαστή και εντολοδόχου. Οι δε πόλεμοι δεν γίνονται στα ίσια, μονάχα με τα όπλα, αλλά επιπλέον με την κλοπή τού μόχθου, τής αξιοπρέπειας και εν τέλει τής ζωής εις χείρας σιωνιστών και κίναιδων.

Οι νόμοι αποκτούν υπόσταση για τον Ελληνισμό μονάχα όταν υπηρετούν το πνεύμα δικαίου και την Ελληνική Φυλή. Τα δε δικαιώματα τού ανθρώπου εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο τής πίστης, τού ήθους και τού πατριωτισμού. Νόμοι άδικοι και αντεθνικοί, ήθη υπαγορευμένα υπό ανήθικων και έκφυλων ανθρώπων, δεν έχουν καμία αξία, είναι επικίνδυνα για την υγεία τού Έθνους και των παιδιών μας και καταλύονται μαζί με τούς φορείς τους, κρατικούς και παρακρατικούς.

Το Ελληνικό Έθνος εργάζεται, αναπτύσσεται, διαιωνίζεται και πολεμά για την κραταίωσή του επί των εστιών και των αξιών του. Αυτή είναι η πίστη και η αποστολή του. Ένας διαρκής αγών ζωής και πολιτισμού. Συνεπώς ο αγών τού Έθνους εστί πίστη και απόφασις. Και η ζωή τού Ελληνισμού είναι μια επαναλαμβανόμενη μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο άσκηση πνεύματος και εθνικού αγώνος. Διότι ο απόστολος τού Θεού και ο εργάτης τού Έθνους σκέφτονται και ενεργούν σε όλα τα πεδία τού γίγνεσθαι πανελευθέρως, δίχως να δίδουν χώρο ύπαρξης στους τυράννους και τούς βαρβάρους.

Δυστυχώς στον καιρό τού νεοταξισμού διερράγησαν οι πύλες τού νοητού και τού ορατού κόσμου που μάς έδωσε ο Πλάστης Θεός. Οι έννοιες και οι δομές τής κανονικότητας και τής Πολιτείας έλαβαν διάσταση αντιφυσική. Τα φύλα τού ανθρώπου αυξήθηκαν με την προσθήκη τής ομοφυλοφιλίας. Η ιθαγένεια τού αίματος αντικαταστάθηκε με τον πολυπολιτισμό τού εισβολέα που έλαβε ως δώρο το «δίκαιο τού εδάφους». Το χρήμα πήρε τη θέση τού λαού στον διορισμό κυβερνήσεων. Οι τράπεζες και οι προπαγανδιστές λάβανε εξουσίες. Και οι δήθεν αντίπαλοι κομματικοί διεθνιστές πάντρεψαν τα κομματικά μαγαζιά τους.

Το πνεύμα και ο εθνικός αγώνας βρέθηκαν υπό διωγμό στα σχολεία και την κοινωνία, για να πλαστεί μια δήθεν αλήθεια, για να απλωθεί ο φόβος στις μάζες, για να αλλοιωθεί και αλωθεί η κοινωνία. Δεν γίνονται πλέον οι απελευθερωτικές κινήσεις και οι πόλεμοι για να λευτερωθεί κάποια σκλάβα πατρίδα μήτε για να τελείται λεύτερα η εργασία και η εθνική λαλιά μήτε για να τελούνται τα θρησκευτικά καθήκοντα τού λαού. Στον σκοτεινό καιρό τής σιωνιστικής και αντίχριστης παγκοσμιοποίησης, λέγουν στα παιδιά μας ότι χτίζονται γέφυρες πολυφυλετικών ανταμωμάτων μέσα από το γκρέμισμα των δήθεν κακών εθνικών φραγμάτων. Έτσι λένε δασκαλίσκοι και κρατικοί φορείς ακόμη και σε σχολικές εορτές.

Τι κι αν οι λαθροεισβολείς προέρχονται από χώρες και πληθυσμούς που μισούν τον χριστιανισμό και τον ελληνισμό. Τι κι αν οι χώρες προέλευσης έχουν υπάρξει κατακτητές ελληνικής γης και ορισμένες εξ αυτών κατακρατούν ακόμη ελληνικά εδάφη. Τι κι αν ορισμένοι δήθεν ευπαθείς, δεν μ’ ενδιαφέρει διόλου πόσους αιώνες είναι στην Πατρίδα μου, εμπορεύονται ναρκωτικά, μωρά, όπλα, ενώ όπως λέγει η Παράδοση φτιάξανε τα καρφιά που οι άνομοι σιωνιστές σταύρωσαν τον Χριστό. Τι κι αν ο σοδομισμός για μια φορά ακόμη ασχημονεί, μήπως μαζί με την κρίση και τον πόλεμο μακελέψει τα έθνη και φυσικά τον φρουρό τής πλάσης Ελληνισμό.

Ο βάρβαρος και ο τύραννος συνεχίζουν απτόητοι να φορούν δεσμά στον ελληνικό λαό. Και θα συνεχίζουν να το κάνουν, όσο ο λαός μας σκύβει το κεφάλι στο χώμα για να πιάσει κανένα ψίχουλο, ανοίγοντας την πόρτα στην ανηθικότητα. Να αφήνουμε ξένους και γύφτους και ποινικούς να δολοφονούν τα παιδιά μας με σφαίρες αδέσποτες και δεσποτικές, όπως συνέβη τις προάλλες με τον Μάριο τού Ελληνισμού στις Αχαρνές. Να αφήνουμε τούς ανώμαλους να κάνουν παρελάσεις, ψευτογάμους και τεκνοθεσίες, αλλά να απαγορεύουν τις παρελάσεις στα παιδιά μας και τον Στρατό. Να ντύνουν τα παιδιά μας ισλαμιστές και να διδάσκουν παγκόσμια συνύπαρξη και οικουμενισμό ενάντια σε Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Αυτό που συνέβη πριν λίγους μήνες στις Αχαρνές με γέμισε απίστευτη απέχθεια για τούς δημοκράτες και τούς παρατρεχάμενούς τους. Απέχθεια που την είχα πάντα για εκείνους που επικαλούνται τον δήμο, δηλαδή τον λαό, για να τού κλέψουν και όχι για να τού δώσουν εξουσίες και αποφάσεις. Όμως το μίσος κάλπασε, διότι ο Μάριος και τα παιδιά μας είναι το διαχρονικό Ελληνικό Έθνος, είναι τα σπλάχνα μας, δηλαδή ο ένσαρκος ναός που μάς εμπιστεύθηκε ο Θεός και μάς διέταξαν οι Πατέρες μας να τον βαστήξουμε όρθιο.

Η άσκηση τού πνεύματος μάς οδηγεί στην αδήριτη αναγκαιότητα να δώσουμε έναν πόλεμο ολοκληρωτικό ενάντια στον άνομο εχθρό. Τα σύνορα ορθώνονται ανυπέρβλητα. Οι πύλες τού εθνικού κράτους ανοίγουν μονάχα για να υποδεχτούν νέα εδάφη και νέους πληθυσμούς ελληνικούς, δίχως δεσμά. Οι οικογένειες γίνονται καθάριες από τον Έλληνα και την Ελληνίδα που δείχνουν τον ορθό δρόμο στα ελληνόπουλα. Τα ελληνικά χέρια κόβουν από τη ρίζα τα χέρια όσων στραφούν ή δείξουν πρόθεση να στραφούν ενάντια σε ελληνόπουλο.

Οικονομία και εργασία φτιάχνονται στην ωραία και προσοδοφόρα ελληνίδα γη μονάχα από ελληνικά χέρια, από τον ελληνικό ιδρώτα, για την προκοπή τής Ελληνικής Φυλής, για την ανάπτυξη τής Ελληνικής Πατρίδος. Η ακαδημαϊκή κοινότητα καλλιεργεί γνώση και γράμματα ελληνικά, διδάσκει όρθιο ανάστημα, σεβασμό, πίστη, δεξιότητες και Πατρίδα Ελληνική. Και ο Ελληνικός Στρατός καλλιεργεί στους νεαρούς ανθούς τής Φυλής μας την Μεγάλη Ιδέα, την Εθνική Ολοκλήρωση τής Ελλάδος, τον αφανισμό πάσης απειλής κατά τού Ελληνικού Γένους. Πραγματώνει και ορθώνει την Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα, από δυσμάς έως ανατολάς των παλιών συνόρων, στο νέο Βυζάντιο.

Σιμά στην γνώση και την πολεμική αρετή, δίπλα στην άσκηση τού νου και τον ηρωικό μα και επαναστατικό τρόπο ζωής, στέκουν η Ορθή Δόξα τού Θεού Πατρός και η φυσική και φυσιολογική διαιώνιση τής ράτσας μας από την Ελληνίδα μάνα και τον Έλληνα πατέρα. Ορθοδοξία σημαίνει Ελλάς και τα προσκυνήματα γεμίζουν από πιστούς και μαχητές, από πιστούς που λατρεύουν Θεό και μαχητές που αποδιώχνουν τούς άπιστους. Το δε Γένος σηκώνει και στηρίζει την νέα γέννα των ελληνόπουλων, δίδοντάς τους τη σκυτάλη για τη νέα, μεγάλη, ένδοξη και εθνικιστική Ελλάδα μας. Καλόν αγώνα αδέρφια. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: