ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-4-2018.

Ο Ελληνισμός μας βρίσκεται στην οδό τής ζώσας μαρτυρίας δικαίου και αληθείας. Οι παράφρονες τής παγκόσμιας νέας αταξίας πραγμάτων που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται νέα τάξη πραγμάτων, μαζί με τούς θεσμικούς και κατά τόπους αλλά και διεθνώς εκφραστές τους, προκαλούν πολεμικό κλίμα. Βέβαια ειρήνη δεν δύναται να αποκατασταθεί, αν πρώτα δεν γκρεμοτσακιστεί το άδικο από το δίκαιο. Όλα θα κριθούν στα αγιονέρια τής Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας τού Αιώνιου Ελληνισμού.

Σ’ αυτήν την χορεία εντάσσεται και ο μαρτυρικός θάνατος ενός ακόμη ηρωικού τέκνου τής Πατρίδος μας, τού σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Οι νατοϊκοί «σύμμαχοι» θέλουν την πολεμική σύγκρουση Ελλάδος και Τουρκίας στα πλαίσια τής υφαρπαγής τής Ελληνίδος γεωπολιτικής ζώνης και με μια Τουρκία δίχως τον ρωσοπροσανατολισμένο επί τής παρούσης Ερντογάν. Τα ερντογανικά μέσα ενημέρωσης κάνανε λόγο για σχεδιαζόμενο χτύπημα από γκιουλενιστές εναντίον τής Ελλάδος. Βέβαια Τούρκος καλός δεν υφίσταται, παρά ένας ακόμη καταπατητής ελληνικών εδαφών.

Οι αμερικανοί δεσμεύσανε από το ψευτορωμέϊκο τη Σούδα, όχι πλέον μονάχα ως νατοϊκή βάση και σταθμό μεταστάθμευσης στρατευμάτων, αλλά και ως ενεργή επιχειρησιακά στρατιωτική βάση και ορμητήριο στο σχεδιαζόμενο παγκόσμιο πόλεμο κατά τής Ρωσίας και των συμμάχων της. Η δε κατάσταση στην οποία ευρέθη ο αδερφός μας Γιώργος Μπαλταδώρος και το αεροσκάφος του δεν δεικνύει μονάχα πτώση, αλλά και χρήση στρατιωτικού μέσου τού εχθρού, έστω και τεχνολογικά αφανούς.

Η Ελλάς δεν έχει κανένα λόγο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κανενός «συμμάχου». Συμμάχους έχει μόνον ένα ηγετικό και απαιτητικό έθνος. Η Ελλάς έχει ιερό χρέος να ασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της που αποτελούν τη φυλή μας, να δικαιώσει τα αίματα των ηρώων, να κάνει το κράτος και την γεωπολιτική αυλή μας πλέρια ελληνικότητας. Να απαλλαγεί από εντός και εκτός συνόρων τυράννους και δεσμοφύλακες και να καταστεί η ίδια η Ιερή Ελλάς Μεγάλη και Ισχυρή Δύναμη. Με οδό της την Πίστη στο Χριστό και την Ελληνική Φυλή. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη και Εθνικιστική. Με όπλο της την εθνική συνοχή και το στρατιωτικό ατσάλι για δίκαιο και λευτεριά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: