ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΑΘΗΝΑ 28-4-2018.

Το ακέραιο έθνος είναι εκείνο που διατηρεί την φυσιογνωμία, την ταυτότητα και τις παραδόσεις του ίδιες και απαράλλαχτες, όπως τις παρέλαβε από τον Θεό. Το αρτιμελές έθνος είναι κείνο που φροντίζει την εθνικότητά του σε απόλυτη συνάρτηση με τη θρησκευτικότητα και την εδαφική του ολοκλήρωση. Ο Απόλυτος Έλλην είναι Ορθόδοξος, είναι Λευκός, έχει Ελληνικό Αίμα και δεν αφήνει κανέναν μισέλληνα να πατήσει σκήπτρα και χώματα ελληνικά.

Ο Έλλην κατάγεται από πατερική, πολεμική και εκπολιτιστική γενιά. Δεν προδίδει ποτέ τη γενιά του. Πιάνεται από τις Θείες Γραφές, προσκυνά Σταυρό Τίμιο και δουλεύει άριστα ρομφαία στρατιωτική και αυτοκρατορική, διαδίδει αλήθεια μέσα από τις διαστάσεις ανυπέρβλητου πολιτισμού. Είναι ένας σύγχρονος άτλαντας που βαστάει την πλάση στους σίγουρους ώμους του. Βαστάει αμόλυντα τα προσκυνήματα και τα κάστρα αντί θανάτου.

Ο σύγχρονος Έλληνας ωστόσο έγινε ραγιάς εκ πεποιθήσεως. Ντρόπιασε τη γενιά του. Αντάλλαξε την αντρειά του με τα γρόσια, βάζοντας για γκουβέρνο ψευτορωμιούς. Έφτιαξε οικονομία παρασιτική, αφήνοντας στέρφο το χωράφι και χρεωμένο το εργοστάσιο. Κι έπειτα γκρίνιαξε όταν τού γύρεψαν να βάλει ξένο νοικοκύρη στο σπιτικό του. Μα πως απόρησε ο ευλογημένος, όταν πιο πριν τού πάτησαν με οβριούς και μπραίμηδες εκκλησιές και αλύτρωτες πατρίδες;

Τα κλάματα των ρωμιών μας, των αδερφών μας ορέ ξεστρατισμένε δήθεν ελεύθερε και σαλονάτε Έλληνα δεν τα συλλογίστηκες. Μήτε μάθημα μήτε μυαλό έλαβες. Τα χέρια των Ελλήνων μας τής Μικρασίας που τα κόβανε ψευτοσύμμαχοι από τα καράβια τους για να μην σωθούν, δεν σου είπανε πολλά. Έβαλες ξένους νόμους και ξένα πολιτικά συστήματα και λούφαξες μες το καυκί σου για να ταΐσεις το στομάχι σου.

Ε, τώρα λοιπόν οι προστάτες και δημοκράτες και ψευτοσύμμαχοι, τού διαβόλου ασκέρι, μαζί τους και οι μεμέτηδες, θέλουν να σού πάρουν την έσχατη πνοή σου. Αυτοί είναι που σαν τοκογλύφοι αργυραμοιβοί σού παίρνουν το σπίτι, μέχρι να τούς κόψουμε τα χέρια από την ρίζα, στέλνοντάς τους στον άλλο κόσμο.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε ποιοι Έλληνες είμαστε ζωντανοί και ποιοι νεκροί. Μα η ζωντάνια τού Ελληνισμού δεν μετριέται στο σώμα. Η ζωντάνια τού Αληθινού Ελληνισμού μας μετριέται στην ψυχή. Η δύναμη για τον Έλληνα βρίσκεται στην ατσάλινη αποφασιστικότητα και την πίστη του. Τον εχθρό του ο Έλληνας δεν τον μετρά μήτε στο πλήθος τού στρατού του μήτε στα γρόσια μήτε πουθενά. Ένα είναι το μέτρο τού Ελληνικού Αγώνα. Νίκη ή Θάνατος. Και στόχος του είναι η ενότητα και η χαλύβδινη ορμή όλων των ελληνικών κοινοτήτων ως ένα σώμα, ως κραταιά οντότητα, ως Μεγάλη Δύναμη.   

Δεν είμαστε ορέ Έλληνες μήτε μικρός μήτε αδύναμος λαός. Αυτά μάς τα λέγει η προπαγάνδα τού εβραιοσιωνιστικού ψεύδους, η φωνή τού μισελληνισμού που μπήκε για μια ακόμη φορά από τής πτώσεως τής Πόλεως και άλλες τόσες από τότε, μέσα από τα τείχη τού έθνους μας. Είναι οι πολιτικοί, είναι οι ενημερωτάδες, οι συνδικαλιστάδες, κάποιοι δάσκαλοι τού προβατόσχημου διεθνισμού. Μα είναι η μειοψηφία. Διότι υπάρχει πάντα μέσα στους αληθινούς Έλληνες το πνεύμα των Αγωνιστών τού Εικοσιένα.

Τέρμα τα δίφραγκα το λοιπόν. Η κρίση των νεοταξιτών και των ψευτοανθρωπιστών τα σάρωσε όλα. Κοίμισαν τα αντανακλαστικά και εκπόρθησαν τον Έλληνα από την εστία του. Τον κάμανε επαίτη και τώρα τού λένε δώσε και τούς τάφους των προγόνων σου. Δώσε την Μακεδονία. Δώσε την Θράκη. Δώσε τα Νησιά. Δεν έχεις ρωμιέ μόνον εσύ Μακεδονία, μάς λένε. Έχουν κι άλλοι. Και κατά αυτόν τον τρόπο, θέλουν να ρίξουν σύνορα μα και εκκλησιές μαζί.

Το τέρας τής παγκοσμιοποίησης το ξέρουμε. Τώρα θα ορθωθεί ο πρώην κοιμισμένος γίγαντας τού Ελληνισμού. Δεν το διαπραγματευόμαστε καν. Η οδός μία. Η ίδια που επέλεξε ο Μεγαλέξανδρος. Η ίδια οδός με την οποία έβγαλε στην πολεμική φωτιά τούς Ρωμιούς, τούς Έλληνες τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού τής Αγίας Ρωμανίας μας ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ή με την Ελλάδα ή με τον χάροντα. Ή με το λευτεροχάρτι ή με το αποτελείωμα. Στρατιωτική και Πολιτική Φάλαγγα υπάρχει μία και μόνη. Ελληνοορθοδοξία και Εθνικοκοινωνισμός. Στρέμμα γης ούτε μισό σε κανέναν κερατά, είτε είναι κυβέρνηση είτε είναι νεοταξίτης είτε βάρβαρος.

Εφαρμόζουμε στην πράξη το δόγμα Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μια Φυλή, Μια Ιθύνουσα Τάξη. Ζωντανές Ακροπόλεις τού Ελληνισμού είμαστε εμείς οι Έλληνες Μαχητές. Εκκλησιά μας είναι η Ορθοδοξία και καμία πανθρησκεία. Οικονομία μας είναι ο ιδρώτας τού παραγωγού που βγάζει με τα χέρια του το φαγητό και το εθνικό εισόδημα. Ενέργειά μας είναι η γη και η θάλασσα που μάς δίνουν και φυσικές και ατομικές ενέργειες. Ακρίτας και Εκστρατευτικό Απελευθερωτικό Σώμα Ελλήνων είναι ο Ελληνικός Στρατός.

Εκκαθάριση των τεχνητών και των φυσικών κωλυμάτων που ετέθησαν στο διάβα μας. Η Ελλάς των Αρίστων, η Ελλάς των Ελλήνων στο Αίμα και τη Συνείδηση, αποδιώκει το ψευτορωμέϊκο των ξενοκίνητων κομμάτων. Όλα τα ξένα σώματα που εισχώρησαν, θα βγουν από τις πλάτες μας. Τα μεγάλα σχέδια τα βγάζει το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος. Δυνατοί είμαστε εμείς οι Έλληνες που γνωρίζουμε ότι η μάχη στην Χρυσόπορτα και την Πύλη τού Ρωμανού δεν τελείωσε. Η σκυτάλη μάς δόθηκε από τον Ιησού Χριστό και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς Κωνσταντίνος Παλαιολόγος γνωρίζει πως έχουμε καρδιά και θέληση για την επαναφορά μας στα Πάτρια.

Το χρήμα ήταν το πρόσχημα. Το χρήμα είναι ο θεός τού διαβόλου και των υπηρετών του. Ο Χριστός μας είναι ο Μέγας Βασιλεύς και Αρχηγός μας. Ο Χριστός μας είναι ο Δικαιοκριτής. Κι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι Μύστες τής Αληθείας και οι Πιστοί Στρατιώτες τού ανίκητου και σιδερόφρακτου Ελληνισμού. Όπου υπάρχει Σταυρός, όπου υπάρχουν μνημεία και ψυχές ελληνικές, όπου υπάρχει γεωπολιτικό πέρασμα που δεσπόζει σε πύλες ελληνικές, όπου υπάρχει Θεοβάδιστο Βήμα σε Δύση και Ανατολή, εκεί ακριβώς εξαπλώνεται η Ιερή Ελλάδα. Το Κράτος των Ελλήνων το φτιάχνουν μονάχα Έλληνες και Ορθόδοξοι και υπηρετεί αποκλειστικά το Άγιο Ελληνικό Έθνος. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: