ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 4-5-2018.

Το ψευτορωμέϊκο είναι ένα κατοχικό και ανθελληνικό μόρφωμα στο οποίο τα πάντα ρυθμίζονται σε βάρος τού ελληνικού λαού από τον παγκόσμιο νεοταξίτη σατανά και τύραννο. Το οικονομικό πλιάτσικο, η συνοδοιπορία αναρχοπρακτόρων και λαθρομεταναστών, η ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και ο διαφαινόμενος εδαφικός ακρωτηριασμός μας συμβαίνουν με την πλήρη ανοχή τής καθεστωτικής κομματοκρατίας που συνιστούν έναν διεθνιστικό εσμό.

Στα Εξάρχεια οι εναπομείναντες Έλληνες καταγγέλλουν ουσιαστικά την ομηρεία τους σε μια ζώνη στην οποία οι αναρχικοί έχουν γίνει κράτος παρανομίας μέσα σ’ ένα κράτος που απιστεί σε βάρος τού Έθνους. Στην Λέσβο και ολάκερο το Ανατολικό Αιγαίο, τα αδέρφια μας αντιδρούν στον κατευθυνόμενο λαθροεποικισμό που μεθοδεύουν από κοινού Τούρκοι, Σιωνιστές και ψευτορωμιοί, με την αγαστή συνεργασία αδρά αμειβόμενων «ακτιβιστών». Και οι εμβολισμοί τουρκικών κατά ελληνικών σκαφών σε ελληνικά χωρικά ύδατα γίνονται με απύθμενο θράσος ενάντια σε μια ανίκανη Πολιτεία.  

Σε μια χώρα που τα εθνικά δικαιώματα έχουν περισταλεί, που η τεράστια εθνική περιουσία έχει κατασχεθεί έναντι στημένου χρέους καθεστωτικών κλεφτών, που η υπογεννητικότητα και η νεομετανάστευση Ελλήνων οδηγεί το Έθνος μας στον βιολογικό χαμό, οι «δημοκράτες τού συνταγματικού τόξου» αντικαθιστούν εμάς τούς Έλληνες, ερίζοντας αναμεταξύ τους εντελώς υποκριτικά. Οδηγούν τον Ελληνισμό στην αντίχριστη και ασύνορη παγκόσμια διακυβέρνηση και μάλιστα μπροστά στα πρόθυρα ενός παρανοϊκού τρίτου παγκόσμιου πολέμου που εξυπηρετεί τον ίδιο στόχο. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η παρατεταμένη αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας Μητρετώδη και Κούκλατζη, όταν κάθε Τούρκος πράκτορας μπαινοβγαίνει σε Θράκη και Νησιά!

Μέσα σ’ αυτό το άθλιο κλίμα ραγιαδισμού, λαμβάνουν χώρα κομματικές προσεγγίσεις και εκλογικά παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει και στην Τουρκία. Τίποτα το τυχαίο. Όλα στημένα. Στο ραγιάδικο κράτος των ψευτορωμιών ωστόσο τα πράματα είναι σαφώς χειρότερα, διότι το κουμάντο το έχουν πάρει από την μέσα πλευρά των τειχών οι εχθροί των Ελλήνων, οι δε εντολές που έχουν από τον παγκόσμιο σατανά είναι να προχωρήσουν σε οικουμενική κυβέρνηση όλων των καθεστωτικών και μνημονιακών κομμάτων. Οι Έλληνες όμως άρχουν, μηδέποτε βαρβάροις αρχόμενοι. Ο δε Ελληνικός Στρατός λευτερώνει, εκφράζοντας τούς πόθους τού Ελληνισμού και μόνον.

Η λύση για εμάς τούς Πιστούς Χριστού και Ελλάδος είναι μια, λογική και οφθαλμοφανής. Να προβούμε στην ένωση των καθαρών Ελλήνων σε μια καθαρή Ελλάδα. Να αναλάβει το Έθνος τον απόλυτο έλεγχο και τις αποφάσεις, με μια καθαρά ελληνική στρατηγική ισχύος και ανάπτυξης, αποδιώκοντας ξένους σκοπούς και μειοδότες. Να δημιουργηθεί κράτος απολύτως ελληνικό στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση.

Συνεπώς, να γίνει συνομολόγηση και συνεργασία με βάση ξάστερα ελληνορθόδοξη και εθνικοκοινωνική. Από την πρώτη στιγμή που είδα κάποτε κάποιους να με στολίζουν με διάφορες κατηγορίες, είδα και κατάλαβα πολλά περί πολιτικής. Είμαι όμως εδώ και επιμένω έως την Νίκη, δεσμευόμενος με όρκο ιερό στο Θεό. Ο Έλλην είναι Εθνικός Αγωνιστής. Σ’ αυτήν την συνεργασία προσώπων και φορέων είμαι εδώ. Ένωσις λοιπόν ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: