ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 21-5-2018.

Η πτώση τής Ελλάδος μας έχει λάβει μόνιμη και απειλητική διάσταση. Η πολιτική τού κατοχικού καθεστώτος τού ψευτορωμέϊκου στα κοινωνικά, στα οικονομικά και στα εθνικά μας ζητήματα υπακούει στις εντολές των αντίχριστων παγκοσμιοποιητών για την εξόντωση τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους.

Προσημείωση τής εθνικής μας περιουσίας, υποθήκευση ολοκλήρου τού κράτους μας, κατάργηση πλήρης των εθνικών και λαϊκών κυριαρχικών δικαιωμάτων, απόλυτη διοίκηση τής Ελλάδος από τον διεθνή νεοταξισμό. Νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας, τής συμβίωσης των ομοφυλοφίλων υπό τον τύπο «οικογενείας», τής αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, τής αναδοχής παίδων υπό των ομοφυλόφιλων.

Έχουμε απέναντί μας την επιχείρηση παρασκηνιακά και συντόμως πρακτικά τής επιβολής τής αντίχριστης Κάρτας τού Πολίτη, τής επικρατήσεως τού οικουμενισμού, τού ισλαμισμού και εν τέλει τής πανθρησκείας, τού ενσώματου σφραγίσματος τού βδελύγματος Σατανά.

Έχουμε ακόμη απέναντί μας την δια νόμου τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων Θράκης και Δωδεκανήσων που ελέγχει η Τουρκία, έχουμε την ταχεία ισλαμοποίηση τής Ελλάδος με την είσοδο των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων που ελέγχει ομοίως η Τουρκία, την «μακεδονοποίηση» των Σκοπίων διά σύνθετης ονομασίας, με ταυτόχρονη αποδοχή ψευτομακεδονικής γλώσσας και εθνικότητας, με κουβέντες επάνω στις επιδιώξεις των Βουλγαροσκοπιανών με φόντο την ψεύτικη επανάσταση τού Ίλιντεν για την αρπαγή τής Μακεδονίας τού Αιγαίου, δηλαδή τής ελεύθερης Ελληνικής Μακεδονίας μας, όταν η Ελλάς γειτονεύει ολόγυρα με σκλαβωμένες μα πάντα ελληνικές πατρίδες. Έχουμε ακόμη τις τουρκικές διεκδικήσεις σε Ελλάδα και Αίμο μέσα από την επίκληση διαμόρφωσης νέων διεθνών συνθηκών.  

Έχουμε στην πράξη την επιχείρηση κατάργησης των εθνικών κρατών, την ένωση τού υπερκράτους μιας μη χριστιανικής Ευρώπης, την σύμπτυξη τής ανθρωπότητας κάτω από την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση των διεθνών σατανάδων.

Αρνούμαι ξεκάθαρα και κατηγορηματικά την συρρίκνωση τού Ελληνισμού μου, όταν οι Έλληνες γενούν λιγότερο και οι νέοι μας φεύγουν για λόγους βιοποριστικούς στο εξωτερικό. Αρνούμαι την κατάργηση τής εθνικής και θρησκευτικής μου ταυτότητας.

Επιθυμώ και επιδιώκω την πραγμάτωση των θέσεών μου στην εθνική και πολιτική εφαρμογή, στην πράξη υπέρ τού Έθνους μας δηλαδή. Επιθυμώ την πλήρη ένωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό μας και την Ελληνοορθοδοξία, στην ελευθερία και την εθνική ολοκλήρωση τής Μεγάλης Ελλάδος μας, στην ανάπτυξη διά εργασίας ελληνικών χεριών, στην αυθεντική και ενισχυμένη ελληνική οικογένεια.

Επιθυμώ την Ένωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουμε στην διάδοση των αληθειών τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού, με την ανάδειξη τής Ιερής Ελλάδος σε αληθινά Μεγάλη Δύναμη ενάντια στις δυνάμεις τού Σκότους. Με έναν Εθνικό και Πατριωτικό Κοινωνισμό. Θέτω λοιπόν ανοικτά αυτόν τον εθνικό και κοινωνικό διάλογο.
Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός! Διότι ο Εθνικισμός δεν είναι μια ακόμη ιδεολογία. Είναι η Οδός ολοκλήρου τού Ελληνικού Έθνους και ανήκει σε όλους τούς Πιστούς Έλληνες. Άνοιγμα λοιπόν του Εθνικισμού μας στην ελληνική κοινωνία για να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: