ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 31-5-2018.

Η χυδαιότητα και η ποταπότητα τού πολιτικού συστήματος τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο τής ούτως ή άλλως ήδη ανεπίτρεπτης ανοχής. Το ψευτορωμέϊκο προχώρησε στην αναγνώριση των Σκοπίων ως μιας μη ελληνικής Μακεδονίας που διαθέτει μια ανύπαρκτη μακεδονική εθνότητα και ομιλεί μια εξίσου ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα. Προχώρησε επί τής ουσίας στην ρηματική αναγνώριση τής ανόσιας πράξης στην οποία έχει προβεί ήδη, τόσο με τα αρχικά ΠΓΔΜ ( Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία τής Μακεδονίας ) όσο και με την γενική αποδοχή τού κατοχικού καθεστώτος επί τής σύνθετης ονομασίας που περιλαμβάνει το ιερό όνομα τής μιας και μόνης ελληνικής Μακεδονίας μας.

Τα σχέδια των σιωνιστών, των σλαβοκομιτατζήδων, των μπολσεβίκων και των δήθεν διαφωνούντων δημοκρατικών εταίρων τους επιβάλλονται στην πράξη με την δρομολόγηση ψήφισης σχετικού νομοσχεδίου στο κοινοβούλιο τής ντροπής. Θα κάμουν τα Σκόπια, μάς λένε εσωτερικοί και βαλκανικοί και λοιποί διεθνείς νεοταξίτες, συνταγματική αναθεώρηση και δημοψήφισμα. Όμως η ύπαρξη μιας μη ελληνικής τάχα μου Μακεδονίας και μιας μακεδονικής τάχα μου γλώσσας γεννάει συμφώνως με το διεθνές δίκαιο εδαφικές διεκδικήσεις και μάλιστα με ευθύνη και συνομολογία των ίδιων των ψευτορωμιών πολιτικών. Στην χώρα μας το ψευτορωμέϊκο θα κάνει άραγε δημοψήφισμα, προκειμένου να εκφραστεί ο λαός μας υπέρ τής ελληνικότητας τής Μακεδονίας μας; Όχι, δεν θα κάνουν οι προσκυνημένοι. Την ίδια ώρα που δεν κάμουν τίποτα απολύτως για την προάσπιση των Ελλήνων τής αλύτρωτης Μακεδονίας μας σε Μοναστήρι, Αχρίδα, Γευγελή και σε πάσα γη ελληνική.

Πόσο πιο χαμηλά ακόμη θα επιτρέψουμε να κυλήσει ο Ελληνισμός μας; Κι όλα τούτα την ώρα που στην ψευτοευρώπη ετοιμάζουν την μεθοδευμένη και γενικευμένη φτωχοποίηση ξεκινώντας από Ελλάδα και Ιταλία και στην ιερή Πατρίδα μας εξαπλώνουν την αναρχολαθρομετανάστευση, προκειμένου να μάς απομειώσουν και να δεχτούμε την υπό πίεση συρρίκνωση τής Ελληνικής Φυλής και τής εδαφικής μας επικράτειας.

Φτάνει πια! Εμείς οι Πιστοί και Εθνικιστές Έλληνες σαλπίζουμε ενωμένοι από το ίδιο μετερίζι στον λαό μας το μήνυμα τού Αγώνα για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Μαζί και ο Στρατός μας που φυλάει και λευτερώνει Ελλάδα, μηδέποτε παραχωρώντας ίχνος από τα αιματοβαμμένα χώματά μας. Ο Θεός ευλόγησε ημάς Έλληνες. Εμπρός λοιπόν. Έχουσι γνώσιν οι Φύλακες…!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: