ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 12-5-2018.

Κάποτε ο παππούς μου μού είχε πει πως θα έρθει ο καιρός να συμπτυχθούν τα κόμματα σε μια δεξιά και σε μια αριστερή παράταξη. Διότι τα συμφέροντα δεν είναι περισσότερα. Ακριβώς έτσι είναι. Οι Πιστοί και Πατριώτες από την μια πλευρά, διότι έτσι εννοούσαν τούς δεξιούς οι παλαιοί, και οι άθεοι και διεθνιστές από την άλλη. Κι αυτό συμβαίνει ήδη με τις κομματικές επαφές για την δημιουργία κεντρικών φορέων. Αλλά η πραγματική διεργασία που λαμβάνει χώρα είναι η παγκόσμια σύγκρουση ανάμεσα στις δυνάμεις τού έθνους και τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης.

Ζούμε λοιπόν στον καιρό τής συμπτύξεως των στρατοπέδων τού έθνους και τής παγκοσμιοποίησης. Στο εσωτερικό μέτωπο τού κατοχικού ψευτορωμέϊκου, οι νεοταξίτες δημοκράτες έχουν λάβει εντολή από τούς σιωνιστές να εμφανίσουν τον σχηματισμό ευρείας οικουμενικής κυβέρνησης ως αναπόφευκτη «λύση» στα μεθοδευμένα αδιέξοδα στην οικονομία, στην κοινωνία και στα εθνικά ζητήματα. Αριστερά από την μία πλευρά, φιλελεύθεροι από την άλλη και οι σοσιαλιστές σκορπισμένοι στα δύο να συνομιλούν με τούς δύο πρώτους.

Ο πολιτικός διάλογος των διεθνιστών διχοτομείται προσποιητά ώστε οι σοσιαλιστές να χρησιμεύσουν ως προξενητές, προκειμένου να συνάψουν δεσμό οι αριστεροί με τούς φιλελεύθερους. Η αιτία δεν είναι σε καμία περίπτωση ότι δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι κομματικοί εταίροι. Σκοπός τους είναι να γίνει ο εκκολαπτόμενος κεντρικός φορέας των ελληνόφωνων νεοταξιτών αποδεκτός από την μάζα των ψηφοφόρων, υπερβαίνοντας τον θάνατο τού Ελληνισμού που ήδη μεθοδεύουν και ενεργοποιούν οι διεθνιστές.

Οι φιλελεύθεροι ομιλούν ξεκάθαρα για την ελαστικότητα των μορφών απασχόλησης και την κατάργηση τής οκτάωρης εργασίας. Πρόκειται για διεργασίες που χαμηλώνουν το εργασιακό εισόδημα, φέρνουν ολιγόωρα ή εξαντλητικά και οπωσδήποτε περιστασιακά ωράρια εργασίας, εισδοχή ξένων εργαζομένων. Σ’ αυτήν την κατάργηση τού εργατικού δικαίου που δημιούργησε ο Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς, συμπλέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αριστερή συνιστώσα των ντόπιων παγκοσμιοποιητών έχει επιδοθεί στην προπαγάνδα τής ψηφιακής πολιτικής που σημαίνει ψηφιακές συναλλαγές και ψηφιακή ταυτοποίηση τής λαϊκής μάζας. Κεντρικός έλεγχος των πολιτών, πλαστικό χρήμα, κάρτες πολιτών, αριθμοποίηση των ραγιάδων και στο τέλος το πέρασμα τού αριθμού στο σώμα, ώστε να μην κλέπτονται τάχα οι πολίτες και στην πραγματικότητα να σιτίζονται από το νεοταξικό κτήνος μόνον οι «υπάκουοι». Η φιλελεύθερη συνιστώσα συμπλέει με την αριστερή συνιστώσα τού νεοταξισμού. Οι δε κεντρώοι συνεταίροι των δύο εταίρων ακολουθούν και τακιμιάζουν το διεθνιστικό στρατόπεδο.

Παρόμοιες πολιτικές συμπτύξεις γίνονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Σκοπός είναι η κατάργηση των εθνικών κρατών και των συνόρων και η αντικατάσταση αυτών από την παγκόσμια διακυβέρνηση. Οικουμενική διακυβέρνηση και ψηφιακή πολιτική με εγκατάσταση τοποτηρητών τού αντίχριστου νεοταξισμού. Η Ελλάς είναι στο στόχαστρο επειδή επιπλέον είναι η Μητρόπολη τού Χριστού μας που μάς έχει δώσει το χρίσμα τής αποστολικής διαδόσεως τής αλήθειας μέσω των αγίων Του. Κι έτσι ο παγκόσμιος σατανάς κορυφώνει το τρίτο στάδιο τού αφανισμού μας.

Η τρίτη νάρκη που στρέφουν εναντίον μας νεοταξίτες και διεθνιστές είναι η υφαρπαγή τού γεωφυσικού μας παρατηρητηρίου σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Την ώρα λοιπόν που οι προαιώνιοι εχθροί μας έχουν κατάσχει την Ελλάδα ως δήθεν χρεοκοπημένη, ακούμε να γίνεται ολοένα και πιο δυνατά λόγος για τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου που βρίσκονται στα ύδατα τής Κρήτης. Ακούμε για προσεγγίσεις ανάμεσα σε κυρίως Ελλάδα, Κύπρο Μας και Ισραήλ. Βλέπουμε την ενεργοποίηση τού έτερου προαιώνιου εχθρού Τούρκου που μιλά για αναθεώρηση των συνθηκών Λοζάνης και Μοντρέ, δηλαδή για την αλλαγή των συνόρων και τού καθεστώτος διελεύσεως των Στενών τού Βοσπόρου.

Είναι λοιπόν πασιφανές ότι ο δρόμος τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού Σταυρωτή Αντίχριστου περνάει από έναν τρίτο γενικό πόλεμο. Διόλου τυχαία το συμμαχικό των ΗΠΑ Ισραήλ συνομιλεί ακόμη και με τη Ρωσία, προκειμένου να διασπάσει το μέτωπο αυτής με το Ιράν. Οι δε Τουρκικές στρατιωτικές προκλήσεις έχουν στόχο το ψαλίδισμα τής Ελλάδος σε κυριαρχία και σε εδαφική επικράτεια ταυτόχρονα.

Η Ελλάς δεν έχει το δικαίωμα έναντι τού λαού και τής ιστορίας της να διατηρήσει στα σπλάχνα της τον δούρειο ίππο των πολιτικών τής αστικής και ξενοκίνητης δημοκρατίας. Το ψευτορωμέϊκο έχει φορτώσει ήδη την ελληνική κοινωνία με αναρίθμητους λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας κι όχι μόνο, μέγα μέρος των οποίων σκοπεύει μάλιστα να «ελληνοποιήσει». Μην περιμένει κανείς αποτέλεσμα εκ των εκλογών. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μάς είπε ότι θα βγουν οι ρέμπελοι να κυνηγήσουν τούς Έλληνες…

Αυτό που επιβάλλεται να γίνει είναι η σύμπτυξη των Πιστών Χριστού και Ελλάδος. Οι Πιστοί είμαστε αυτοί που θα σώσουμε την Ελλάδα, όπως πολύ ορθά μάς είπε ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης. Άγιος που μάς είπε ακόμη ότι αυτή η αληθινή Ελλάδα που θα έρθει, θα αναστήσει το Βυζάντιο. Για να σώσεις έναν τόπο, πρέπει να τον αγαπάς. Κι όταν αγαπάς τον τόπο σου, διατηρείς την ταυτότητά του, δίδεις το χέρι στον αδερφό σου, σπας κάθε είδους δεσμά, ευπρεπίζεις τα άγια και τα ιερά του.

Αυτός ο Έλλην λατρεύει Χριστό, Ελλάδα και Οικογένεια. Αυτός ο Έλλην είναι Ορθόδοξος, Πατριώτης και Εθνικιστής. Αυτούς τούς Έλληνες θέλω να μάς δω ενωμένους. Τούς άγιους τόπους τής Πατρίδος μου τούς θέλω ολότελα δικούς μου, ώστε να τούς δει και η κόρη μου στη θέση τους. Την ιστορία τής Ελληνικής Φυλής θέλω να την δω ζωντανή, να την βγάλω από τις άψυχες σελίδες ενός βιβλίου και να την στήσω πάλι στα πόδια της. Την ενέργεια και τον πολιτισμό μου να δίδουν τα αγαθά τους στο λαό μου. Την Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή. Ένωσις λοιπόν Πιστοί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: