ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29-8-2018.

Η αυτογνωσία και η ελευθερία τού πνεύματος σηματοδοτούν ισχυρή προσωπικότητα που υπηρετεί ευγενείς και αυτοφυείς σκοπούς. Δημιουργεί δίκαιο, χτίζει πολιτισμό, εργάζεται και πολεμά ως ενσάρκωση ολόκληρης τής Εθνικής Κοινότητος. Ο Ελεύθερος Έλλην είναι απόλυτα δίκαιος. Είναι πολύ καλός με τούς καλούς, τιμωρητικός με τούς κακούς και ισοπεδωτικός με τούς μισούντες πίστεως και φυλής. Οι καλοί είναι συναγωνιστές μας. Οι κακοί εξορίζονται μαζί με την κακία τους μακριά μας. Και κείνοι που θέλουν να μάς εξαφανίσουν, θα τούς αφανίσουμε πρώτοι. Λέγουν πολλοί τον Εθνικισμό κακό, επειδή έως σήμερα δεν σφραγίστηκε το απύλωτο στόμα τους ούτε καν από τον δήθεν κακό τού κόσμου, εκμεταλλευόμενοι τη συγχωρητικότητα αυτού.

Υπ’ αυτήν την έννοια, λέγω με πλήρη συναίσθηση ευθύνης ότι δεν έχει εμφανιστεί έως σήμερα στην πλάση επάνω ο πλέον πλήρης, ο πλέον σιδερόφρακτος, ο πλέον ασυνθηκολόγητος Εθνικισμός δικαίου και δυνάμεως ταυτόχρονα. Αυτός ο Εθνικισμός χτίζει συμπαγή κοινωνία αξίων πολιτών, δίχως ταξικούς ή άλλους διαχωρισμούς. Αυτός ο Εθνικισμός βαστάει ασύλητη Ορθοδοξία και καθάριο Πολιτισμό, κάνοντας αυτές τις ύψιστες αξίες οικουμενική δύναμη. Αυτός ο Εθνικισμός πλαταίνει το Έθνος του στο σύνολο των Αρχέγονων Εστιών και Πατρίδων του. Εξοντώνει κείνον που θα σηκώσει χέρι ανομίας ακόμη και σε έναν έστω όμαιμο αδερφό. Εκχερσώνει τον βάρβαρο που τολμά επί τη απιστία του και τη σατανική του θρασύτητα να καμωθεί τον δυνατό και επελαύνει ως Δίκαιος με την πύρινη ρομφαία, με το ατσάλι και τη φυσική ορμή του στη θέση τού αληθινού δυνατού, τού σοφού και επιβλητικού που εμπνέει το σεβασμό στο λαό το δικό του και τούς άλλους λαούς.

Αυτός ο Εθνικισμός είναι οπωσδήποτε ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοσοσιαλισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Το δε πιστό, δίκαιο και δυνατό Έθνος αυτού τού Εθνικοκοινωνισμού είναι το θυσιαστικό, ηρωικό και ανυπέρβλητο Ελληνικό Έθνος. Είναι ο Ελληνισμός που διαθέτει αγάπη, σεβασμό και ήθος στις Παραδόσεις του. Είναι ο Ελληνισμός που έχει Θεό και Αρχηγό του τον Ιησού Χριστό. Είναι ο Ελληνισμός που στηρίζεται στην αριστεία και την ποιότητα και όχι στην αχαλίνωτη επήρεια και την ποσότητα. Είναι ο Ελληνισμός που εργάζεται επί ωφελεία τής Φυλής του και τής νέας γενιάς της με τα δικά του χέρια, με το δικό του μυαλό, με την αξία του, με την αλληλεγγύη για τον αδερφό του, με τη δική του γη, με τα δικά του αγαθά. Διότι ο κοινός χαρακτήρας, η ελληνική βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού και Ελληνικού Έθνους είναι ο Κοινοτισμός των Ελλήνων τής Οικουμένης όλης, η κοινοτική δράση και ανάπτυξη απανταχού των Ελλήνων με βάση, μητροπολιτικό κέντρο τής Ελληνικής Φυλής το Εθνικό Κράτος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Είναι ο Πανελληνισμός μας.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ελλάς Ελλήνων Εργατών και Πολεμιστών. Ελλάς συμπαγής και αδιάσπαστη εθνική αλυσίδα τής όμαιμης φυλετικής κοινότητος. Κοινωνία Δικαίου Ομοίων Ελλήνων στην πίστη, στο αίμα, στη συνείδηση, στο ήθος, στον ανθρωπισμό και την ελεύθερη φύση. Αυτός ο λαός που αγαπάει με πάθος το Έθνος του, αυτός ο λαός μπορεί να κατανοήσει και να εμπνεύσει την Κοινωνία των Ελεύθερων Εθνών. Αυτός ο ελληνικός λαός είναι όντως ο φυσικός και αυτοκρατορικός Ελληνισμός, ο εργώδης Ελληνισμός που ευγνωμονεί τον Θεό και κραταιώνει εαυτόν με τις δικές του ενέργειες στην Θεία Κληρονομιά που λέγεται Ελλάς. Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Μία Παράταξη. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: