ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 31-8-2018.

Ρημαγμένο οικόπεδο έχει καταντήσει η Πατρίδα μας. Λες τότε σ’ αυτήν την περίπτωση πως υπεύθυνη τής κακοδαιμονίας μας είναι η ανικανότητα των κρατικών αρχών και των νεοελλήνων. Όταν όμως εξετάσεις καλύτερα τα συμβάντα τής καθημερινότητας και τής εθνικής ζωής τού Ελληνισμού, όταν επιπλέον κάμεις τις σχετικές μεταξύ τους συγκρίσεις, τότε αλλάζεις γνώμη.

Όχι λοιπόν. Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι ανικανότητα, αλλά βάσει σχεδίου εγκληματικότητα για την υφαρπαγή τής Ελλάδος και την εξόντωση τού Ελληνισμού μας. Η δολοφονία τού νεαρού ελληνόπουλου στο Λόφο τού Φιλοπάππου από λαθρομετανάστες με την πτώση του από ύψος, για την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου. Ο θάνατος μιας Ελληνίδας μάνας δύο ανήλικων κοριτσιών στη Θεσπρωτία, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο και εφημερία στο κέντρο υγείας στα 50 μέτρα από το σπίτι της και η μεταφορά της με αδικαιολόγητη καθυστέρηση σε κέντρο υγείας που βρισκόταν 25 χιλιόμετρα μακριά! Η ασύδοτη δράση Τούρκων πρακτόρων τού Τουρκικού Προξενείου Ρόδου στην Κω που εκτουρκίζουν κάθε μουσουλμανικό στοιχείο, γηγενή ή λαθρομεταναστευτικό, με την διασπορά υλικού που λέει ότι η Κω μέχρι το 2019 θα είναι τουρκική. Με τη συνεργασία μάλιστα «ευπαθών» και λαθρογυρολόγων. Οι υπερπτήσεις «περίεργων» μη επανδρωμένων εναέριων μέσων που έχουν παρατηρηθεί πάνω από στρατόπεδο τής Λέσβου. Και φυσικά το γκρέμισμα τής εκκλησίας τής Παναγιάς μας από τούς αντίχριστους ψευτορωμιούς στο Βοτανικό προκειμένου να χτιστεί το τζαμί κατά τις εντολές τού νεοταξισμού είναι δηλωτικό τής επίθεσης που δεχόμαστε από τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης και τούς υποτακτικούς του.

Η Ελλάς έχει στοχοποιηθεί προ μεγάλου χτυπήματος. Και ο Ελληνισμός έχει κάθε δικαίωμα να συντρίψει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό του. Η απελευθέρωση τού Έθνους μας και η ισχυροποίηση αυτού είναι το μεγάλο ζητούμενο. Η υπόθεση αυτή προϋποθέτει την αγάπη και την πίστη στο Θεό, στο Έθνος, την Φυλή και την Πατρίδα. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα μετουσιώσουμε αυτήν την πίστη και την αγάπη, επιβάλλοντας απόλυτη δικαιοσύνη. Εγείρου πανώρια Ελλάς! Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: