ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ… «ΧΟΥΝΤΑΣ»!!!

ΑΘΗΝΑ 16-11-2018.

17 Νοεμβρίου εορτάζουν κόμματα και πολιτικάντηδες τής αστικής δημοκρατίας το μεγάλο παραμύθι τής εξεγέρσεως των φοιτητών τού Πολυτεχνείου που επέφερε υποτίθεται την πτώση τής «κακιάς στρατιωτικής κυβερνήσεως», τής Εθνικής Επαναστάσεως τού Γεωργίου Παπαδόπουλου, τής «χούντας» όπως την αποκαλούν. Με την διαφορά ότι με το τέλος τής αμερικανοκίνητης εξεγέρσεως, την εξουσία ανέλαβε ο ταξίαρχος Δημήτριος Ιωαννίδης εκμεταλλευόμενος την πτώση τού Παπαδόπουλου.

Οι δε μεταπολιτευτικοί πολιτικοί ολετήρες τής Κύπρου που εκείτο μακράν, μαζί με τούς Κυπρίους συναδέρφους τους εξέθεσαν την ελληνική μεγαλόνησο στην τουρκική κατοχή που βιώνει έως σήμερα, υποβοηθούμενοι από συνεργάσιμους με την αστική δημοκρατία επίορκους αρχηγούς των όπλων που παραβίασαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα και την Εθνική Κυβέρνηση. Οι δε νεκροί εντός τού χώρου τού Πολυτεχνείου όπως απεδείχθη από επίσημη δικαστική έρευνα, απλώς δεν υπήρξαν ποτέ. Ο αείμνηστος δικαστής Τσεβάς που απέδειξε την αλήθεια, εστάλη μυστηριωδώς στον άλλο κόσμο. Ακόμη και εις εκ των δήθεν νεκρών φοιτητών, ευρισκόμενος εν ζωή έγινε καθηγητής στον μεταπολιτευτικό του βίο.  

Ο Εθνικός Κυβερνήτης Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά την άνανδρη ανατροπή του εκρατείτο από ενόπλους πράκτορες τής Εσπερίας και των αμερικανοσιωνιστών αιχμάλωτος κατ’ οίκον, ήταν ο στόχος διότι αρνήθηκε να δώσει χώρο εισόδου στα αμερικανικά πολεμικά μέσα κατά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο, προκειμένου αυτά να μεταβούν στο πλευρό τού Ισραήλ. Και φυσικά ο Παπαδόπουλος εμπόδιζε την γεωπολιτική αρπαγή τού γεωφυσικού μας πλούτου και τής Κύπρου μας, στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι δε επίορκοι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων που συνεργάστηκαν με τούς ανατροπείς τού Γεώργιου Παπαδόπουλου δεν δικάστηκαν απλά ποτέ. Ενσωματώθηκαν στο καθεστώς τής μεταπολιτεύσεως.

Κι αν μάς πουν οι φορείς των μνημονίων για κάποιους νεκρούς εκτός Πολυτεχνείου, αυτοί πυροβολήθηκαν από ελεύθερους σκοπευτές των ξένων μυστικών υπηρεσιών των οποίων η ύπαρξή τους ουδέποτε διερευνήθηκε από τούς αστικοδημοκράτες. Με τον ερχομό κατόπιν τής μεταπολιτεύσεως, οι καθοδηγητές «αγωνιστές» τής εξεγέρσεως τού Πολυτεχνείου σχηματίσανε το διαχρονικό έως σήμερα ψευτορωμέϊκο που διέλυσε την παραγωγική μηχανή τής Ελλάδος, υπερχρέωσε τούς Έλληνες στους τραπεζίτες χορηγούς τής δημοκρατικής κομματοκρατίας με τα δάνεια, αύξησε τα πολιτικά πλούτη και τούς τραπεζικούς λογαριασμών πολιτικών, κομμάτων και των θεσμικών συνδαιτυμόνων τους.

Είναι οι δήθεν υπερασπιστές τού λαού που φέρανε τα μνημόνια που υποδούλωσαν τον Ελληνισμό μας και ξεπούλησαν ως συμπεφωνημένο συμψηφισμό την Μακεδονία μας, την Βόρειο Ήπειρο και τα ελληνικά αίματα στους τυράννους τής παγκοσμιοποίησης και τούς προσωρινούς τους ψευδοκρατικούς δορυφόρους σε όλο το εύρος των προσωρινά σκλαβωμένων πατρίδων μας, από τα Αδριατικά Νερά έως τον Πόντο μας, συνεχίζοντας την προδοσία των πολιτικών τους προγόνων.

Είναι αυτοί που μιλάνε για τα κοινωνικά μερίσματα μέσα από τα ματωμένα πλεονάσματα των κατοχικών μνημονιακών φόρων που αρπάζουν περιουσίες ελληνικές. Είναι αυτοί που σχεδιάζουν μαζί με κάποιους οικουμενιστές «ιεράρχες» τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. Είναι όλοι οι ψευτορωμιοί που θα καταπέσουν οριστικά μέσα από την επική συνοδοιπορία τού ελληνικού λαού και τού Ελληνικού Λαϊκού και Εθνικιστικού Κινήματος. Για να έρθει η Αληθινή Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: