ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

ΑΘΗΝΑ 28-11-2018.

Η ελληνική νεολαία αποφάσισε να λάβει τη γη που τής ανήκει στα χέρια της. Αυτή είναι η απόφαση που υλοποιούν οι μαθητές με τις διαδηλώσεις τους υπέρ τής ελληνικότητας τής Μακεδονίας μας. Πειράχτηκαν οι προοδευτικοί αστικοδημοκράτες γιατί ακούστηκε το σύνθημα «αλήτες – προδότες – πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική». Ωστόσο, ολάκερο το πολιτικό σύστημα που αποδέχτηκε τη διεθνή οικονομική κηδεμονία τής Ελλάδος μας πούλησε τη Μακεδονία για να πάρει γρόσια και εξουσιαστική παράταση.

Αυτό το ενδοτικό σύστημα κάνει λόγο για υποβολή τής Χρυσής Αυγής και «εθνικιστικό δηλητήριο». Όμως η κεντροαριστερή κυβέρνηση δια τής υπογραφής της και σύσσωμα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου έχουν αναγνωρίσει την ύπαρξη «μακεδονικής εθνότητας» και βαφτίζουν τη σλάβικη γλώσσα των Σκοπιανών ως … «μακεδονική», αρνούμενοι να υψώσουν την παραμικρή ενέργεια ανατροπής τής προδοσίας. Την ίδια ακριβώς αρπαγή τής Μακεδονίας μας έχουν αναγνωρίσει εκπεφρασμένα όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου, από τη στιγμή που έχουν προ πολλού συμφωνήσει για την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων, με την συμπερίληψη όρου σχετιζομένου με την Μακεδονία μας.

Οι μαθητές τής Βορείου Ελλάδος μας, τα ελληνόπουλα τής Μακεδονίας μας δώσανε το έναυσμα τού αυθόρμητου και καθαρού αγώνα για την ελληνικότητα των εδαφών που πότισαν με αίμα Έλληνες πρόγονοι, για να γεννηθούν και να ανατραφούν ελεύθερα τα παιδιά τους. Κι αυτός ο αγνός και αυθόρμητος αγώνας των ελληνικών νιάτων εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας. Αυτά τα ελληνόπουλα διαδηλώνουν πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τούς κλέψει το σπιτικό τους.

Δηλητήριο που επιστρατεύεται για τον θάνατο τού Ελληνισμού μας είναι ο πολιτικός συμβιβασμός και διεθνισμός των προδοτών που δεν αναγνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τα ελληνικά σύνορα. Δηλητήριο χύνουν αυτοί που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη τής εθνικής ταυτότητας και τής ελληνικότητας. Δηλητήριο χύνουν αυτοί που έρχονται τώρα να δώσουν χώρο για νέες σε βάρος τής Ελλάδος διεκδικήσεις στους προσωρινούς μας γείτονες και βαρβάρους συμμάχους τού νεοταξισμού. Και το πράττουν αυτό, όταν εξακολουθούν να υπάρχουν Έλληνες που ζουν ακόμη σκλαβωμένοι εκτός των εθνικών μας συνόρων και πεθαίνουν για τη λευτεριά τους, για την ελληνική γλώσσα όπως ο Αριστοτέλης Γκούμας, για την ελληνική σημαία όπως έπραξε τελευταίος ο αείμνηστος Κώστας Κατσίφας στην προσωρινά σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρό Μας. Ελληνισμός καθάριος που υπάρχει φυσικά και στα Σκόπια. Στο Μοναστήρι, στη Γευγελή, σε πάσα γη ελληνική.  

Ο Εθνικισμός των Ελλήνων αγωνίζεται με κορυφαίο δόγμα και όρκο ιερό να μην υπάρξει ούτε ένας Έλληνας σκλάβος, ούτε μια ελληνική πατρίδα σκλαβωμένη. Να μην παραχωρηθεί ούτε μια σπιθαμή ιερής ελληνικής γης ποτέ και σε κανέναν βάρβαρο. Τα παιδιά τής Ελλάδος, τα παιδιά μας αγωνίζονται αγέρωχα και αυτόβουλα για να γίνουν κυρίαρχα στην Πατρίδα τους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στηρίζει απόλυτα τον δίκαιο αγώνα τους που είναι ιερό χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Η ελληνική νεολαία ενεργεί με την ψυχή της. Ζήτω η Ελληνική Νεολαία! Ζήτω η Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: