ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 6-11-2018.

Ο Ελληνισμός μας δέχεται ισχυρές πιέσεις στον ψυχισμό του, στις εθνικές του υποθέσεις, στην κοινωνική του θέση και τον πολιτισμό του. Ο λαός μας βάλλεται στην πίστη του, στην εθνική του ταυτότητα και τη ζωηράδα του για ζωή αληθινή. Ανθέλληνες εντός και εκτός συνόρων θέλουν να μάς μετατρέψουν σε μαραζωμένο Ελληνισμό, ώστε ξαρματωμένοι από οράματα να κλειστούμε στο μουσείο τής ιστορίας.

Στους νεώτερους δημοκρατικούς χρόνους έχουν συμβεί σημαντικά κοινωνικά τραύματα και εθνικές προσβολές που υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να είχαν εξεγείρει το Ελληνικό Έθνος. Είναι οι αυτοκτονίες Ελλήνων λόγω οικονομικής ανέχειας και συναισθηματικού κενού. Είναι οι αρπαγές σπιτιών ελληνικών με όπλο καταχρηστικούς μνημονιακούς φόρους και τραπεζικές οφειλές. Είναι η καταστροφή τής εγχώριας παραγωγής, η τεράστια ανεργία, η ελληνική υπογεννητικότητα, η εκτίναξη τής νεομετανάστευσης που διώχνει σκόπιμα τα παιδιά τής Ελλάδος στα τέσσερα σημεία τού πλανήτη.

Είναι οι δολοφονίες Ελλήνων από ισλαμιστές λαθροεισβολείς. Είναι οι δολοφονίες Ελλήνων από τούς σκλαβωτές που κατέχουν αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες, με αιχμή τού δόρατος την αλβανική τυραννία στη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο. Είναι επιπλέον η παραχώρηση εθνικών και ιστορικών δικαιωμάτων επί ελληνικού εδάφους που λαμβάνει διαστάσεις εθνικής και γλωσσικής ταυτότητος για να μάς κλέψουν την Μακεδονία μας. Η αποξένωση τού ατόμου μέσα στην ελεύθερη ελληνική κοινωνία και η εγκατάλειψη προδομένων εδαφών μας.

Ο ελληνικός λαός αντιδρά. Γκρινιάζει, διαμαρτύρεται, κλείνεται κατόπιν στον εαυτό του και οι λεηλασίες σε βάρος τής Φυλής μας συνεχίζονται. Οι φωνές είναι περιορισμένες σε βάθος χρόνου. Και η ανατροπή τής μισελληνικής τυραννίας αναβάλλεται. Διότι αυτή η διαπιστωμένη τυραννία έχει πολιτικά και θεσμικά πρόσωπα. Είναι μέσα στα κόμματα, στις λαϊκές τάχα μου διαβουλεύσεις, στον συνταγματικό πολιτειακό χάρτη, στην οικονομία, στη δικαιοσύνη, παντού. Κι έτσι ο λαός γίνεται άθελά του συνένοχος, ελλείψει ελληνικού στρατηγικού στόχου και στοχαστή.

Ήρθε μπροστά στην εθνική συλλογική διεργασία η υπόθεση τής συνταγματικής αναθεώρησης. Ήρθε μαζί της η έκρηξη οργής να με κατακλύσει.  Εκεί αντικρίζω τη σαφή και βέβηλη πρόθεση τού κατοχικού καθεστώτος των ψευτορωμιών να εξορίσουν από την ζωή τού Ελληνισμού την Ορθοδοξία μας. Επιθυμούν να εκβάλουν τον Σταυρό τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας και τις Ιερές Εικόνες από τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου θέλουν να αφαιρέσουν τον θρησκευτικό όρκο, ώστε να επιφέρουν την μετατροπή τής Ελλάδος σε πολυεθνικό και μη χριστιανικό μόρφωμα. Ομιλούν για «ουδετερόθρησκο κράτος» και φυσικά τίποτα δεν αποκλείει την πρόθεση των ανθελλήνων να αφαιρέσουν τον Σταυρό τού Χριστού μας από την Αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία.   

Λέγουν και άλλα πολλά περί των επιδιωκόμενων αλλαγών στην μη ελληνική Ελλάδα τής νέας εποχής των νεοταξιτών. Για την απευθείας εκλογή τού προέδρου τής «δημοκρατίας» τους από τον σκυφτό ραγιά λαό, για τον επιλεκτικό έλεγχο των ποινικών ευθυνών των πολιτικών, χωρίς όμως την πρόβλεψη τής πατάξεως τής εσχάτης προδοσίας σε βάρος των εθνικών υποθέσεων τής Ελλάδος. Μιλάνε για την ιδιωτική μορφή τής παιδείας, η οποία όμως έχει ξεγυμνωθεί από τις αλήθειες και τις δίκαιες απαιτήσεις των εθνικών απελευθερωτικών μας επαναστάσεων. Μιλάνε για τον τρόπο επιλογής πρόθυμου στην παγκοσμιοποίηση πρωθυπουργού και για άλλες ηλιθιότητες.

Συντρίβουν τα ψυχικά αποθέματα τού Έλληνα προκειμένου αυτός να μην έχει μήτε ηθικό πλεονέκτημα μήτε σθεναρή πίστη μήτε εθνική φιλοδοξία και απαίτηση. Οι αστικοδημοκράτες και οι σταυρωτήδες κάνουν τον λαό μοιρολάτρη και άβουλο. Κι αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ακαριαία και αποτελεσματικά. Διότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί θεληματική ηγεσία με ισχυρή προσωπικότητα που θα ενώσει ολάκερο τον Ελληνισμό κάτω από τα λάβαρα τής ελληνοορθοδοξίας και τής κραταιάς ελληνοσύνης ως μεγάλη δύναμη, ως πραγματική και αυτοκρατορική Αγία Ρωμανία. Διότι κατά βάθος ο Έλλην αναπολεί την αληθινή του φύση.

Η εθνική συλλογική μνήμη και η εθνοφυλετική μας αλληλεγγύη αφυπνίζουν την εθνική συνείδηση και οδηγούν τον Ελληνισμό μας στην πραγματική του αποστολή. Την ίδια στιγμή θωρακίζουν το Έθνος, κλειδώνοντας έξω από τα τείχη του τα ανθελληνικά μικρόβια που διχάζουν τον ελληνικό λαό. Θέλουμε κοινωνική δικαιοσύνη. Θέλουμε την ταύτιση τής Πατρίδος και τού λαού, την σύζευξη Κράτους και Ελληνικής Φυλής, την συλλογική μα και ατομική συνείδηση ότι κάθε Έλληνας αντιπροσωπεύει μια Ελλάδα που ο ίδιος και μόνον μπορεί να τη σώσει. Και να κάνουμε συνείδηση τού Έλληνα ότι μόνη σωτηρία του είναι η εξάλειψη των απειλών και η δική του ισχύς.

Θέλω να πυρώσω τον συγκαιρινό Ελληνισμό μου. Να αποκρυσταλλωθεί το σθένος τής εθνικής ευθύνης από τα γεννήματα και τούς εργάτες και τούς πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Να ανυψώσουμε ως τον κορυφαίο θεσμό τής Πολιτείας μας το Έθνος, τα δίκια και τις πεθυμιές του. Να κινηθούμε μέσα από την διαδικασία τής αναδείξεως των Αρίστων στην έκφραση τής φωνής τού ελληνικού λαού μέσα από απευθείας λαϊκές διαβουλεύσεις. Μέσα σ’ ένα καθεστώς Εθνικής Αριστοκρατίας.

Θέλω να γίνουμε όλοι οι Έλληνες μια ενιαία γροθιά. Να γενεί κάθε ατομικό ελληνικό πρόβλημα, ζήτημα συλλογικής φυλετικής επίλυσης. Κάθε Έλληνας ασπίδα τού αδερφού του και δόρυ τής Ελλάδος. Θέλω την Πίστη των Πατέρων μας, την Ελληνοορθοδοξία μας στέγη τού εθνικού μας κράτους και τον Ιησού Χριστό και Θεό μας Βασιλέα και Αρχηγό τής Ελληνικής Καστροπολιτείας. Την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητα ένα στιβαρό οργανισμό που χαρτογραφεί και καθοδηγεί τα βήματα τής Ισχυρής Ελλάδος που εξαπλώνεται όπου υπάρχει αυτός ο ελληνικός οργανισμός.

Σκοπός τού Έλληνα είναι η ανάδειξη των αληθειών τής κοσμοθεωρίας και τής βιοθεωρίας μας ως οικουμενικές αξίες που ενώνουν τη Φυλή μας και διασφαλίζουν την δικαιοσύνη μιας θεμελιώδους ειρήνης στις σχέσεις τού λαού μας και τού Ελληνικού Έθνους με τα υπόλοιπα έθνη. Θεμέλιο βάθρο είναι ο σεβασμός τής νομοτελειακής οντολογίας. Είναι ο Θεός, η αρετή, η διαφύλαξη τής εθνικής μας ταυτότητος. Πρόοδος είναι η δημιουργία πολιτισμού και έργων μέσα σε μια κοινωνία δίκαιη που διαφυλάσσει το αγαθό τής ανθρώπινης ζωής. Γεωπολιτική στρατηγική τής Ελλάδος στην κοινωνία των εθνών είναι η στερέωση των Ελλήνων μας σε όλες τις αρχέγονες ελληνικές πατρίδες και εστίες που επιστρέφουν στον εθνικό κορμό τής Μεγάλης Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: