ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 22-11-2018.

Οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας αποφάσισαν να αφήσουν χιλιόμετρα πίσω τον Εφιάλτη στην ιστορική διαδρομή τής προδοσίας. Τάζουν βεβαιωμένα επισφαλείς παροχές προς τον ελληνικό λαό και αναγνωρίζουν τα ανύπαρκτα δικαιώματα των Σκοπιανών στα εδάφη τής Μακεδονίας μας. Δίδουν εδάφη ποτισμένα με αίμα ελληνικό και παραχωρούν έως και τούς τάφους των προγόνων μας για να δώσουν ψίχουλα χρημάτων στους Έλληνες, όταν δεν θα έχουν γη και σπίτι να τα στεγάσουν.

Η κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου έλαβε λοιπόν την έγκριση των ευρωτοκογλύφων τής σιωνιστοκίνητης ευρωπαϊκής ένωσης για την αποφυγή περικοπής των ελληνικών συντάξεων. Ολόκληρη η αστική δημοκρατία αναγνωρίζει ένα παράνομο χρέος ιδιωτικής μη ελληνικής φύσεως ως τάχα ελληνικό και μάλιστα συλλογικά εθνικό. Η κυβέρνηση θα εγγράψει στον προϋπολογισμό παροχές και επιπλέον επιδόματα προκειμένου να κρατηθεί για λίγο ακόμη στην εξουσία. Θα υπογράψει τη βρωμερή συμφωνία των Πρεσπών για τη μακεδονοποίηση των Σκοπίων κι ύστερα θα τής πουν τα ίδια οικονομικά κοράκια πως δεν υπάρχει χρήμα.

Το σχέδιο κατακερματισμού τής Ελλάδος επιβάλλει την ύπνωση των Ελλήνων. Και ο καλύτερος ύπνος για τον ραγιά είναι η μικρή ανάσα από τη φτώχια, για την οποία δεν ευθύνεται ο ελληνικός λαός. Η απόδειξη είναι απλή, υπαρκτή και τεκμηριωμένη. Οι ευρωτοκογλύφοι δίδουν λυσσώδη στήριξη στον πρώην πρόεδρο τής Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Γεωργίου που κατηγορείται ότι παρείχε τα διογκωμένα ελλείμματα με βάση τα οποία η ελληνική οικονομία εισήλθε στο δήθεν σωτήριο πρόγραμμα των μνημονίων. Ένα πρόγραμμα από το οποίο ο εκπρόσωπος τού ΔΝΤ Τόμσεν εξήλθε νωρίς αφότου εισήλθε η Ελλάς.

Γιατί ο Τόμσεν δραπέτευσε από το «ελληνικό» πρόγραμμα των μνημονίων και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σκέφτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα να εγκαταλείψει την Ελλάδα και το δήθεν σώσιμο τής χώρας μας; Διότι τα δάνεια των μνημονίων με τα οποία υποθήκευσαν την Πατρίδα μας όλοι μαζί οι πολιτικοί τού δημοκρατικού τόξου συνήφθησαν δίχως αναδιάρθρωση τού «ελληνικού» χρέους και δίχως να υπάρχουν, συμφώνως με την νομοθεσία περί δανεισμού, εγγυήσεις αποπληρωμής τού λεγόμενου χρέους. Επομένως, μιλάμε για ένα παράνομο δανεισμό με παραποιημένα στοιχεία που αφορά τούς πολιτικούς και όχι τον ελληνικό λαό.

Συνεπώς, το υπερκράτος τής ευρωπαϊκής ενώσεως και οι αντίχριστοι αρχιτέκτονες τής ασύνορης παγκοσμιότητας τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλουν τον Ελληνισμό με το ζόρι εντός τής οικονομικής κηδεμονίας που απλώς από μνημόνιο την ονομάζουν επιτήρηση μακράς διάρκειας. Και την ώρα που παρέχουν άσυλο στα οικονομικά κοράκια για να δικαιολογηθεί η υπό προθεσμία παροχολογία στον ελληνικό προϋπολογισμό, έρχεται ο αμερικανικός παράγοντας να παραλάβει αντί των αργυρίων ελληνική γη, ξεκινώντας από τη Μακεδονία μας.

Ο αμερικανός πρέσβης Πάϊατ, ευρισκόμενος εντελώς σημειολογικά αλλά και για λόγους συγκεκριμένων πολιτικών σχεδιασμών στη Θεσσαλονίκη μας, έσπευσε να συγχαρεί τον πρωθυπουργεύοντα Τσίπρα για την εξαιρετική συμβολή του στην υπέροχη για τον νεοταξισμό Συμφωνία των Πρεσπών. Ο αμερικανός πρέσβης είναι φυσικά ο ύπατος αρμοστής και αληθινός κυβερνήτης τού ψευτορωμέϊκου στην πράξη που σίγουρα είναι ανώτερη των αχαμνών πολιτικών «μας». Ο δε Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη Γκρέγκορι Φλέγκερ μίλησε για δίκαιη λύση. Λύση που δίνει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια, όταν οι κομιτατζήδες τού μορφώματος και το εν Ελλάδι κόμμα τους Ουράνιο Τόξο ζητάνε εδάφη τής ελεύθερης Μακεδονίας μας που ανήκουν κατ’ αυτούς στα Σκόπια!!!

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι ευρωτοκογλύφοι δίδουν προσωρινά τριάκοντα αργύρια στην παρούσα κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει στη θέση της έως την ψήφιση τής Συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση μειονοτικών δικαιωμάτων στους Σκοπιανούς σε ελληνικό έδαφος. Η ΝΔ χωρίζεται σε δύο και πλέον παρατάξεις με όχημα και πρόσχημα την αναθεώρηση τού Συντάγματος, προκειμένου να αφήσει κενό χώρο στην κεντροαριστερά που στην συνέχεια θα έρθει μπουσουλώντας να το συμπληρώσει η ίδια. Και στο Σύνταγμα τής Ελλάδος οι δημοκράτες πολιτικοί φέρνουν χωρισμό κράτους και εκκλησίας, αλλά και σχίσμα μέσα στα σπλάχνα τής Ορθοδοξίας μας.

Όμως στον Ελληνισμό την εξουσία δεν την ασκεί το κάθε μεθυσμένο στους πειρασμούς και τις διαβολές τής διεθνιστικής ψώρας και τού διαβόλου κράτος. Στον Ελληνισμό την εξουσία την ασκεί το πιστό στην αλήθεια και το δίκαιο Έθνος. Στον Ελληνισμό την εξουσία την ασκεί το Πιστό στον Χριστό και το Ελληνικό Αίμα Έθνος. Είναι η Ελληνοορθοδοξία και ο Ελληνικός Εθνικισμός. Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι σε μια πλέρια Ελλάδα που αναπτύσσεται, εργάζεται και σαν προκαλείται, μάχεται, νικά και παίρνει πίσω όλα τα εδάφη της.

Με την δική μας εθνικιστική διοίκηση ανακτούμε το κράτος μας που από δήθεν λεύτερο, το κάνουμε απόλυτα εθνικό και λαϊκό, ολότελα ελληνικό. Τούς προδότες και τούς βαρβάρους τούς συντρίβουμε ομοίως ως εχθρούς τού ελληνικού λαού. Και κείνα τα ψευδοκράτη που έχουν ληστέψει ελληνικά εδάφη και συνορεύουν προσωρινά με την Πατρίδα μας ζητώντας να μάς αρπάξουν κι άλλα άγια χώματα, αυτά τα εδάφη τα διεκδικούμε με την απόδοση ελληνικότητας και λευτεριάς στα αδέρφια μας που ζητούν λάβαρα ελληνικά.

Η ελληνική γη έχει πλούτη και οικονομικά και ιστορικά. Δεν ξεπουλιέται με τα σύγχρονα σιωνιστικά αργύρια. Η Ελλάς ενώνεται κάτω από τα λάβαρα τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Θεός είναι μαζί μας. Ο ελληνικός λαός είναι ο μέγιστος σύμμαχός μας. Ερχόμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε την λαμπρότερη νίκη που έχει πετύχει ποτέ ο Ελληνισμός. Και για κείνους που θέλουν να κλέψουν ιερή ελληνική γη, έχουμε τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Η Πατρίδα μας είναι η Μεγάλη Ελλάς μας, η Αγία Ρωμανία μας και καμία Ευρώπη ή άλλως πως παγκόσμια διακυβέρνηση. Αρχηγός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: