ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΙΚΗΤΗ ΠΙΣΤΗ, ΑΝΙΚΗΤΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 3-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ο διάβολος πρέπει να φοβάται τούς Χριστιανούς και όχι οι Χριστιανοί τον διάβολο. Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

Η ζωή μας όλη είναι ένας στίβος διαρκούς αγώνα και αντιμετωπίσεως ποικίλλων προκλήσεων, θετικών και αρνητικών. Ερχόμαστε στον κόσμο με ελευθερία και κανόνα πλοήγησης και με σαφή προορισμό να εξελίξουμε την Φυλή και την Πατρίδα μας στο ύψιστο βάθρο τής Τιμής και τού Ήθους. Διαχρονικά ζωντανή και βέλτιστη την Ελληνοσύνη με τα χέρια μας, ανίκητη από τούς πολεμίους της.

Η πηγή τής προελεύσεως και η αποστολή τού Ελληνισμού έρχεται άνωθεν και από τα βάθη των αιώνων. Από τον Θεό Δημιουργό τού κόσμου και την ηρωική γενιά τού κοσμοπλάστορος Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν υπάρχει κανένα νόημα στον οποιονδήποτε φόβο επιθυμεί να μάς εμφυτεύσει ο πλάνος και άνομος εχθρός Πίστεως και Πατρίδος. Και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παραδοθούμε από μόνοι μας στις διαθέσεις των αποστατών τής πλάσης.

Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης είχε πει με αγάπη Θεού ότι ο διάβολος πρέπει να φοβάται τούς Χριστιανούς και όχι οι Χριστιανοί τον διάβολο. Έχει απόλυτο δίκιο ο Άγιος για δύο λόγους. Πρώτον, διότι η βαθιά, ενσυνείδητη και ριζωμένη στην καρδιά πίστη είναι αμετακίνητη από το βάρβαρο βάρος και νικάει την πλέον αδηφάγα φωτιά. Και δεύτερον, διότι η πηγή τής Πίστεως χτυπιέται πρώτη κι αυτή οφείλει να κλείσει τον δρόμο δια παντός στον εχθρό. Και η πηγή τής Πίστεως είναι η Ελλάς.

Η αληθινή, η γνήσια, η φυσική Ελλάς έχει ακάματο και αστείρευτο οδικό της άξονα τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό της. Δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα στις δυνάμεις τής ασχήμιας και δεν παραχωρεί σπιθαμή γης στην κοινωνία και τον ζωτικό της χώρο. Χτίζει ωραιότητα και γκρεμίζει την ασχήμια. Μάχεται με το ίδιο σθένος, ανεξάρτητα από το ποιον και τη δύναμη τού τυράννου, εσωτερικού και εξωτερικού. Η δική μας Ελλάς νικάει πάντα με το σθένος και την δίκαιη ορμή της, με το δόγμα Ανίκητη Πίστη, Ανίκητη Ελλάς.

Ο πιστός έχει εδραίες αρχές. Ο άνθρωπος των αρχών αντλεί δύναμη από τις ρίζες τής Φυλής του. Το γέννημα τής Φυλής του την αγαπά και τη θέλει δυνατή. Αυτός που αγαπάει τα ζώπυρα και τούς ανθρώπους του είναι γεμάτος αρετή και θέληση να διαβεί νικητής στην πλάση με το φως τής αξιοσύνης του, να τιμήσει τον Πλάστη του και να εγγράψει το όνομά του στις λαμπρές και εξέχουσες μορφές τής ιστορίας. Αυτός ο πιστός, δημιουργικός, θεληματικός, κατακτητής Έλλην που νικάει το ζόφος και εξαπλώνει το δίκαιο είναι αληθώς Έλλην.

Δεν υπάρχει ίχνος φόβου στις καρδιές μας και δεν υποτασσόμαστε στους υλιστές εμπόρους τής σάρκας. Δεν δίνουμε το κλειδί τής κοινωνίας μας στους γυρολόγους τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης και ξεριζώνουμε τούς επίορκους έως τον έσχατο. Δεν ρίχνουμε τα τείχη τής Πατρίδος μας και δεν προσκυνούμε τον ψευτοθεό των σιωνιστών σατανάδων. Δεν δίνουμε γη με αντάλλαγμα όλα τα αργύρια τού κόσμου. Είμαστε άρχοντες και πολεμιστές απάντων των ελληνικών εστιών και θα συντρίψουμε την λαίλαπα που εισέρευσε εξ εσπερίας και ανατολής και εφορμά εκ νέου μα για τελευταία φορά.

Είναι νόμος τής φύσεως η ύπαρξη δράσεως και αντιδράσεως. Είναι νόμος τής φύσεως επίσης η εξάλειψη τής αδικίας από το δίκαιο. Είναι η μόνη οδός άλλωστε γαλήνης και προόδου αληθούς. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς έχει πεθυμιές και στρατηγικό προσανατολισμό. Να γίνει ο Ελληνισμός μας μια χαλύβδινη φάλαγγα εργατών και πολεμιστών, να γίνουμε απαιτητικοί, να γίνουμε δυνατοί, να καταστήσουμε τις αρετές μας με τόλμη και ευγενή φιλοδοξία οδηγούς τού νέου Ελληνικού Πολιτισμού και βατήρα ανόδου μας στην κορφή τής οικουμένης.

Η αποστολή τού μεγάλου και ισχυρού Ελληνικού Έθνους είναι να επαναφέρει την αληθινή νομοτέλεια στη θέση της, να εξισώσει δηλαδή την πρότερη και αρχέγονη ιστορία με την σύγχρονη και ζώσα πραγματικότητα. Να δώσουμε ζωή στα προσκυνήματα, στις πόλεις, στα χωριά και τα νησιά. Να δικαιώσουμε τα αίματα Μαρτύρων και Ηρώων Ελλήνων. Να κάνουμε τη συγκαιρινή Ελληνική Φυλή ενεργητική και χρήσιμη, πλέρια και συνεχή αλυσίδα αιμάτων. Να στεγνώσουμε δάκρυα και να δώσουμε λύτρωση και χαρά σ’ όλα τα αδέρφια μας.

Πιστεύουμε στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Ζούμε για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Την πιστεύουμε, την ποθούμε και θα την αναστήσουμε. Πιστεύουμε με πάθος πως τα αγιασμένα γραπτά πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά με πράξεις ισότιμες και ακόμη πιο πάνω από τις πρότερες που φλογίζουν τις καρδιές μας. Όσα γίνηκαν, θα επαναληφθούν. Οι διδαχές και οι θυσίες και τα κατορθώματα τα προγονικά επαναλαμβάνονται και μάλιστα τούτη τη στιγμή για έναν πρόσθετο λόγο. Διότι η Αλήθεια Χριστού και Ελλάδος τώρα πρέπει να εξαλείψει οριστικά τον σατανά και τον νεοταξισμό του.

Αγαπούμε αθεράπευτα την Πίστη μας. Αγαπούμε αθεράπευτα τα παιδιά μας, είμαστε οι πρώτοι διδάχοι τους, τα δε παιδιά μας είναι η πνοή μας, συνέχεια ημών και τής Φυλής μας, τα ωραιότερα έργα μας. Είμαστε κυρίαρχοι τής εθνικής μας οντολογίας. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Κοινοτισμός συνιστούν προσκλητήρι υψώσεως των ελληνικών λαβάρων, τής ελληνικής ισχύος και τής ελληνικής εγγυήσεως. Νίκη για την Ελλάδα τής καρδιάς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: