ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑ

ΑΘΗΝΑ 9-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Το ψευτορωμέϊκο δείχνει ξεκάθαρα την αληθινή του ταυτότητα. Προκαλεί και διχάζει συνάμα τον Ελληνισμό σε μια χρονιά υποτίθεται πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων. Και η αιτία είναι η απόφαση τού Νεοταξίτη Σατανά να στήσει την παγκόσμια διακυβέρνησή του, ξεκινώντας από το χάλασμα τού Ελληνισμού, τού προμάχου Θεού και Δικαίου. Βλέπουμε λοιπόν την παραδοχή από τις αρχές ασφαλείας με τον φόβο τους και από τούς παρακρατικούς με την ομολογία τους για τη συνεργασία αναρχοπρακτόρων και λαθροεισβολέων. Βλέπουμε την ενεργοποίηση παρακρατικών και γυρολόγων με την πυκνή βεβήλωση ορθοδόξων προσκυνημάτων και την εγκληματικότητα εναντίον λαού και κλήρου να αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και την υποταγή τού Ελληνισμού στα διεφθαρμένα κόμματα τής αστικής δημοδουλείας ως τάχα αναγκαίου κακού. Βλέπουμε την παντελή συνθηκολόγηση των ψευτορωμιών με την κυοφορούμενη εκχώρηση ηπειρωτικών, μακεδονικών και θρακικών εδαφών στα λυκόρνεα των Βαλκανίων που στήσανε σιωνιστές και τούρκοι, ψευτοευρωπαίοι και ασιατικοί απόβλητοι. Την Συμφωνία των Πρεσπών να δίδει το πρόσχημα στους ψευτοπατριώτες τού Συστήματος, προκειμένου να στρωθεί το έδαφος για μια οικουμενική κυβέρνηση πάσης τής προδοτικής δημοκρατικής κομματοκρατίας. Ένα μεταβατικό στάδιο που καλύπτεται από την προηγηθείσα πολιτειακή ανωμαλία. Κι αυτή η πολιτειακή ανωμαλία έρχεται με την τρομοκρατία των αναρχολαθραίων και την πολεμική κραυγή των Τούρκων, με τον Ερντογάν να γυρεύει λέει να πετάξει εκ νέου εμάς τούς Έλληνες στη θάλασσα μέσα από μια νέα οθωμανοκρατία και την πλάτη των αμερικανοσιωνιστών βαστάζων Τουρκίας, Σκοπίων και Αλβανίας.  

Η παγκοσμιοποίηση χτυπά ξεκάθαρα τον Ελληνισμό μας. Φέτος υπάρχουν οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωπαϊκές εκλογές τού Μαΐου. Εφόσον το κράτος βρεθεί ακυβέρνητο υπό το βάρος τού ξεπουλήματος τής Μακεδονίας μας, τότε η εθνική ασφάλεια μένει εκτεθειμένη, όταν η κερκόπορτα τού σύγχρονου Ελληνισμού μας έχει ήδη ανοίξει. Η προσημειωμένη οικονομία θα στερέψει. Το παρακράτος θα βγει στους δρόμους συντεταγμένα. Τα κεφάλαια τού σιωνισμού θα φύγουν. Και οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν εισβολή στα Θερμά Νερά. Στον δε ελληνικό βορρά ήδη έχει στηθεί η μεθόδευση αλβανικών και σκοπιανών και ισλαμικών μειονοτήτων. Αυτό επιδιώκει το Νεοταξικό Κτήνος, όπως ρητά έχουν προφητεύσει οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας. Το ψευτορωμέϊκο υπό την οικουμενική του μορφή θα πέσει μια για πάντα και η δική μας Αληθινή Ελλάς θα αναγεννηθεί με τις ενέργειες ημών των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Θεός θέλει να ζήσει ο πραγματικά Περιούσιος Ελληνισμός Του. Κι έτσι ο Ελληνισμός μας θα δώσει την απάντησή του. Η Ελλάς ανήκει στους Πιστούς και τούς Πολεμιστές της. Η Ελλάς είναι η Ορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα. Ο Ελληνισμός έχει μία και μόνη Παράταξη, την Ελλάδα, με Αρχηγό και Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Λόγχη αξεπέραστη έχουμε τον Ελληνικό Στρατό. Καταστατικό Χάρτη έχουμε τον Εθνικισμό Όλων των Ελλήνων. Το δικό μας Δόγμα Εθνικής Ασφαλείας είναι η ελευθερία ολάκερου τού Ελληνισμού σε μια καθάρια ελληνική γεωπολιτική αυλή, από την Αδριατική Θάλασσα ίσαμε την Ελληνίδα Ανατολή και τον Πόντο.

Χρειαζόμαστε άμεσα συμπαγή ελληνική κοινωνία. Θέλουμε οπωσδήποτε θωράκιση των συνόρων μας. Επιβάλλεται η συντριβή τής πέμπτης φάλαγγας. Ελληνικός Εθνικισμός, Ελληνικός Λαός και Ελληνικός Στρατός σε μια καθάρια Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία. Και κατόπιν, μια νέα συμμαχική πολιτική διεκδικήσεων και απαιτήσεων ελληνικών. Αυτή είναι η απόφαση Ελληνισμού και Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Ελληνισμός μας οφείλει να επιβάλλει δίκαιο και αλήθεια. Και θα το πράξει οπωσδήποτε. Διότι στα νερά θα πνιγούν οριστικά οι στρατοί που θέλουν το χαμό μας. Και ευθύς αμέσως θα αναγεννηθεί δια παντός η δική μας Μεγάλη Ελλάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: