ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 25-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Το προδοτικό προσύμφωνο των Πρεσπών με την είσοδό του στο κοινοβούλιο τής ντροπής φτάνει στην κύρωσή του από το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας. Είναι μια ακόμη ιταμή πρόκληση που αποδεικνύει πως επί τής ουσίας η Ελλάς διοικείται από την ξενοκρατία και τον σιωνισμό από τής πτώσεως τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος τής  Αγίας Ρωμανίας μας, με ελάχιστες δυστυχώς φωτεινές εθνικιστικές εξαιρέσεις.

Το προσύμφωνο των Πρεσπών υπηρετεί ξεκάθαρα τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα στην κόντρα των ΗΠΑ με την Ρωσία και τον εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος μας. Το πολιτικό προσωπικό και τα κόμματα τού «συνταγματικού δημοκρατικού τόξου» κατεβάζουν γεωπολιτικά ρολά από την Βόρειο Ήπειρό μας έως τα νησιά τού Αιγαίου μας για να μην κατέλθουν οι Ρώσοι στα Βαλκάνια και τα Θερμά Νερά Αιγαίου προς Μεσόγειο Θάλασσα, αφήνοντας το πεδίο προνομιακά στους Αμερικανούς. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία και ψευτομακεδονική εθνότητα και γλώσσα, το ψευτορωμέϊκο εκχωρεί μειονοτικά και εδαφικά δικαιώματα των Σκοπίων επί τής Μακεδονίας μας, όταν τα Σκόπια αποτελούν στην πραγματικότητα στο μέγιστο τμήμα τους την ελληνικότατη και προσωρινά αλύτρωτη Βόρεια Μακεδονία Μας.

Γινόμαστε λοιπόν μέρος μιας ξένης διαμάχης και οδεύουμε σε εδαφικό ακρωτηριασμό. Το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι η πρώτη φορά που προδίδει την Ελλάδα. Το ίδιο πράττει με την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας στην αρπαγή τής ιερής γης τους από τούς Αλβανούς, με τούς οποίους συζητά εκχώρηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ) στο Ιόνιο, όταν η Αλβανία ζητάει να πάρει ελληνικά εδάφη στην ελεύθερη Ήπειρό μας, στα νησιά τού Ιονίου και τη Δυτική Μακεδονία μας ως Τσαμουριά.

Όλα τούτα συμβαίνουν, όταν αφήνεται ανεφάρμοστο το ενεργό Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που δίδει στην ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο την Αυτονομία, μισό βήμα πριν την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Το ίδιο πράττει το ψευτορωμέϊκο, όταν από τον καιρό κιόλας των Ιμίων συνεχίζει να εκχωρεί θαλάσσια δραστηριότητα επί τού μισού Αιγαίου στην Τουρκία, ενώ αρνείται να χαράξει την ελληνική Α.Ο.Ζ και αφήνεται ο Τούρκος να επιχειρεί στρατιωτικά και ερευνητικά στις θαλάσσιες περιοχές Καστελόριζου και Κύπρου.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννιέται είναι τι γίνεται πλέον από τής ψηφίσεως τής προδοσίας και εντεύθεν; Κηρύσσεται πραγματικός ανένδοτος εθνικός αγών για την ανατροπή τής προδοσίας. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις καλούνται να δεσμευτούν ότι το προσύμφωνο των Πρεσπών είναι άκυρο, όχι όμως πλέον στα λόγια, αλλά γραπτώς, ενυπογράφως, ενώπιον Θεού, Ελλήνων και διεθνών οργανισμών. Όσοι δεν το πράξουν, κηρύσσονται εχθροί τού Ελληνικού Έθνους.

Ο ελληνικός λαός έχει εκφρασθεί ρητά με τα συλλαλητήρια ότι δεν εκχωρεί μήτε την Μακεδονία μήτε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό έδαφος στον οποιοδήποτε εχθρό του. Ο ελληνικός στρατός υψώνει μηδέποτε υποστέλλοντας την ελληνική σημαία, λευτερώνοντας ελληνικά χώματα και ψυχές. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα, εκφράζοντας ολάκερο τον Ελληνισμό μας, προμαχούμε υπέρ τής εδαφικής μας ακεραιότητας όπως και υπέρ τής λευτεριάς πάσης προσωρινά αλύτρωτης ελληνικής πατρίδος. Όσοι λοιπόν είμαστε υπέρ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος, είμαστε το Ελληνικό Έθνος. Και το Ελληνικό Έθνος είναι ο μόνος νόμιμος κάτοχος και η μία και μόνη νόμιμη πολιτική διοίκηση τής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: