ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΑΘΗΝΑ 16-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η διασφάλιση τής διαχρονίας και τής φυλετικής συνέχειας τού Ελληνισμού είναι η κορυφαία αποστολή τής Εθνικής μας Κοινότητος και τού Εθνικού μας Κράτους. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για τη φερώνυμη «σωτηρία» τής Πατρίδος μας, με όχημα πάντα την επιλογή τού ασφαλέστερου και δυνατότερου συμμάχου. Ασφαλέστερη ωστόσο στέγη τού Ελληνισμού μας είναι μονάχα η Πατρίδα μας. Βέλτιστος σύμμαχός μας είναι πάλι και μονάχα η Ιερή Ελλάς μας. Και δεδομένη σωτηρία μας είναι αποκλειστικά η εθνική ισχύς τής Μεγάλης Δυνάμεως Ελλάδος.

Η αιώνια ζωντάνια τής Ελληνικής Φυλής είναι η διατήρηση και η συνέχιση τής ιστορίας και τής Παραδόσεώς μας. Είναι η εθνική και η θρησκευτική μας ταυτότητα. Είναι η εξακολούθηση τής αποστολής μας που διαβαίνει την οδό αλήθεια, δίκαιο, πολιτισμός. Κυρίαρχος είναι ο Πιστός. Λεύτερος είναι ο Δυνατός. Ο Αληθινός Έλλην είναι Κυρίαρχος και Λεύτερος, Πιστός και Δυνατός. Ο Ζωντανός Έλλην διατηρεί απρόσβλητο το Προσκύνημα και το Κάστρο τής Φυλής του, ακέραιη την Κοινότητα των Ελλήνων.

Το σπιτικό του το φροντίζει και το βαστά όρθιο ο νοικοκύρης του. Το φροντίζει με την ζεστή επιθυμία και αγάπη του, προκειμένου να είναι ασφαλής η οικογένειά του και το σπιτικό η καλύτερη κληρονομιά για το παιδί του. Το γερό σπιτικό και το καλό όνομα επιβραβεύει τον άνθρωπο και η συνέχειά του στο πρόσωπο τού παιδιού του είναι ιερή αποστολή. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την Ελλάδα μας. Την Πατρίδα την αγαπάει, την νοιάζεται και την τρανώνει με ολάκερη την καρδιά του μονάχα ο ίδιος ο Έλλην που την θέλει λεύτερη και ολάνθιστη στην αγκαλιά των ελληνόπουλων, για να συνεχίσουν την ένδοξη και ασφαλή ζήση τού Ελληνισμού.

Η μεγάλη δύναμη τής Φυλής μας είναι το στερέωμα και η πλάτυνση των αληθειών τής ζωής μας, η Ελληνοορθοδοξία και ο Πανελληνισμός μας. Είναι το σφιχτό δέσιμο των Πανελλήνων και η δράση μας ως ένα και αδιαίρετο σώμα όπου γης. Κάθε Έλλην εστί μια αγία Ελλάς. Πατήρ μας ο Θεός. Άγιος Κανόνας Αρετής η Ορθοδοξία μας. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες, τα δίκαια και τα συμφέροντα, οι εργασίες και οι αποφάσεις που μάς αφορούν λαμβάνονται από ολάκερο τον Ελληνισμό μας. Οι οικουμενικές μας αξίες καθιστούν το Έθνος κυρίαρχη φωνή πάνω από το κράτος και την Ελλάδα παγκόσμια και ωφέλιμη δύναμη.

Το μεγάλο δίλημμα που αναδεικνύεται στους έσχατους χρόνους τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης είναι Μεγάλη και Καθαρή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Στο ελληνικό εθνικοκοινωνικό κίνημα δίδουμε τον καλό αγώνα για την Ελλάδα τού Φωτός και τής Δημιουργίας, για τον Ιησού Χριστό και Θεό μας, για την Ελλάδα μας, για τα παιδιά μας. Είναι ο αγώνας για Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα, όταν οι διεθνιστές τής απιστίας και των αγορών θέλουν κατά τις εντολές των σατανιστών και ανθελλήνων νεοταξιτών να απαξιώσουν και να δολοφονήσουν την Πατρίδα μας.

Η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων θέλει την κατάργηση θρησκειών, εθνών, φυλών, οικογενείας και συνόρων. Οι νεοταξίτες θέλουν να διαμορφώσουν έναν και μόνο ενιαίο τύπο ανθρώπου χωρίς ιστορική μνήμη και αξιοπρεπή ζωή. Θέλουν έναν άνθρωπο χωρίς εστία, χωρίς γη, μια μεταφερόμενη μάζα που ακολουθεί τον σκλαβωτή του και τον υπηρετεί άβουλα και άκριτα.

Δημιούργησαν τις ψεύτικες θρησκείες για να αφαιρέσουν την αληθινή διάσταση τής Ορθοδοξίας και τις αιρέσεις για να διαιρέσουν την Ορθόδοξη Αλήθεια. Έπληξαν το Εθνικό Κράτος με φτώχεια, πολέμους και εσωτερικές ταραχές, για να δώσουν τη διακυβέρνηση τού Έθνους στους διεθνείς οργανισμούς.

Στις μέρες τής στημένης και καθοδηγούμενης κρίσης, ανθρωπιστικής και οικονομικής, οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης προτάσσουν ως λύση στα προβλήματα τού κράτους την νέα και ασύνορη παγκοσμιότητα. Προτάσσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση με την μια και ενιαία εξουσία στον πολιτικό και στον θρησκευτικό παράγοντα.

Βάλανε τις ψευτοθρησκείες να κάνουν τον διάλογο τής επιδιωκόμενης πανθρησκείας, προκειμένου να ενσωματώσουν την μία και μόνη αληθινή Πίστη, την Ορθοδοξία μας στα νεοταξικά δόγματα που εφηύραν ο σιωνισμός και ο παπισμός μετά το στοχευμένο Εκκλησιαστικό Σχίσμα. Βάλανε τις δημοκρατίες να φαγωθούν προσχηματικά, να σχίσουν τούς χάρτες και να κάνουν τις συμμαχίες κράτος. Και στο τέλος, θέλουν να ορίσουν «βασιλιά» τής οικουμένης τον αντίχριστο.

Οι εχθροί Θεού και Ελλάδος μάς φέρανε διχασμούς, συμμοριτοπόλεμους και εθνικές τραγωδίες με το τσουβάλι μέσα στην ένδοξη και ταραχώδη συνάμα ζωή μας. Χάσαμε ελληνικές πατρίδες που έχουν μείνει μέχρι σήμερα προσωρινά σκλαβωμένες στα χέρια ψεύτικων κρατικών μορφωμάτων. Αγωνιστήκαμε πολλές φορές για να σηκώσουμε λεύτερο κράτος, με τα δανεικά «συμμαχικά» χρήματα να νικούν στο τέλος πάντα τα ιερά ελληνικά όπλα. Τα δάνεια τού Εικοσιένα βρήκαν νέα μορφή στα μνημόνια. Οι ισλαμικές ορδές των Οθωμανών Τούρκων λάβανε την μορφή των λαθρομεταναστών. Οι εκκλησίες συλήθηκαν. Και οι Σταυρωτήδες γίνηκαν πολιτικοί.

Ήρθε η ώρα των Ελλήνων. Έφτασε η στιγμή να γίνουμε εκ νέου και δια παντός Αληθινή Ελλάς, Πατρίς τού Φωτός. Οδεύουμε εμπρός στην αληθινή νίκη τής αιωνίου ζωής. Σκοπός μέγας και αδιαπραγμάτευτος είναι ο θρίαμβος τής Θείας Νομοτέλειας και τού Ελληνικού Κοινοτισμού. Ο Δημιουργός τού Ανθρώπου είναι Ένας, ο Θεός μας που παρουσίασε με τον Ένσαρκο Λόγο Του Χριστό μας την Ορθή Δόξα ως πυρσό ζωής, με το χρίσμα Του στον Ελληνισμό μας να μεταλαμπαδεύσουμε την Ορθοδοξία σε όλα τα Έθνη τής γης.

Ενιαία Φωνή και Βουλευτήριο τής Ελληνικής Φυλής είναι το Έθνος των Ελλήνων, οι ενεργοί και μαχόμενοι Έλληνες που φτιάχνουμε το κράτος στις διαστάσεις των αρχέγονων ελληνικών εστιών και των ελληνικών ψυχών. Η Ελληνοορθοδοξία είναι η Πίστη των Πατέρων μας. Ο Εθνικισμός είναι η ενέργεια και η ικμάδα τού Ζωντανού Ελληνισμού μας. Ο Έλλην είναι οπωσδήποτε πιστός άνθρωπος, γιομάτος όρεξη για πλάτεμα και πλάση πολιτισμού.

Ο Έλλην αγαπάει τον αδερφό του και τον άνθρωπο γενικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλλην είναι οπωσδήποτε και εξ ορισμού Ορθόδοξος και Εθνικιστής. Αγαπάει ειλικρινά και συνειδητά τη λευτεριά του. Σπάζει δεσμά χαρτιών και όπλων και χτίζει Ελλάδα σωστή Αγία Ρωμανία, Αυτοκρατορική Ελλάδα σε όλα τα εδάφη της. Αυτός τούτος ο Ελληνισμός κραταιώνει την ύπαρξή του. Κάθε κράτος ανήκει στο Έθνος του. Όλα τα έθνη λατρεύουν τον Ιησού Χριστό, Βασιλιά, Πατέρα, Αρχηγό τής ζωής και Θεό μας. Και μόνον τότε ριζώνουν η Αλήθεια και το Δίκαιο ως μόνιμη και ασφαλής Ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: