ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΟΥ ΕΛΛΑΣ Η ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ

ΑΘΗΝΑ 1-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. 

Ήρθαν οι εκλογές και φέρανε τα κρυφά και τα φανερά τους «δώρα», ανοίγοντας το δρόμο στην τελική κρίση μέσα από τον ερχομό πολιτειακών τριγμών και πολιτειακής ανωμαλίας. Συντριβή τής κυβερνώσας παράταξης, κατάτμηση πατριωτικών ψήφων, πολιτικές μωροφιλοδοξίες, καρφώματα πολιτικάντηδων. Και πίσω από όλο αυτό το πολυκομματικό καρναβάλι, άνοιξε ο ασκός τού Αιόλου που θα απειλήσει με αφανισμό το εθνικό κράτος μας.

Ο καλός Θεός θέλει τη συνέτιση τού Ελληνισμού και όχι τον αφανισμό. Διότι αυτό που θα αφανιστεί είναι το ψευτορωμέϊκο πολιτειακό μόρφωμα και όχι το Ελληνικό Έθνος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, διά τού πρωθυπουργεύοντος Τσίπρα, μετά τη συντριβή του στις ευρωεκλογές, προκήρυξε όπως είδαμε πρόωρες εθνικές εκλογές. Οι υποτακτικοί λακέδες τού ελληνόφωνου νεοταξισμού θα ενωθούν. Ήδη η ΝΔ, διά τού αρχηγού της Μητσοτάκη, είπε ότι ανεξαρτήτως τής πιθανής αυτοδυναμίας τού κόμματος στις 7 Ιουλίου τρέχοντος, θα προβεί σε σχηματισμό κυβέρνησης κομματικών συνεργασιών.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν συμπτώσεις τα πολιτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός των εθνικών μας συνόρων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ευρωεκλογών, συνεκλήθη και συνεδρίασε στο Μοντρέ τής Ελβετίας η σατανική λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το διοικητήριο των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών το οποίο σε όλες τις συνεδρίες του λαμβάνει μυστικά όλες τις τυραννικές πολιτικές αποφάσεις που κατόπιν εισβάλλουν με όλους τούς τρόπους στη ζωή των εθνών. Αποφάσεις που αλλάζουν σύνορα, λαούς και κυριαρχίες στο δρόμο τής επιχειρούμενης παγκόσμιας κυβέρνησης τού αντίχριστου.

Οι ψευτοευρωπαίοι κηδεμόνες τού ελληνόφωνου νεοταξισμού βλέποντας την ερχόμενη κυβερνητική αλλαγή που οι ίδιοι δρομολόγησαν στο τελικό της σχήμα, σπεύσανε να πουν ότι ο Μητσοτάκης θα εφαρμόσει πλήρως τα μνημονιακώς συμφωνηθέντα. Διότι πολύ απλά η Ελλάς όχι απλώς δεν βγήκε από τα μνημόνια ξεπουλήματος τής ελληνικής οικονομίας, αφελληνισμού τής ελληνικής κοινωνίας και εδαφικού ακρωτηριασμού τής χώρας μας, αλλά μπήκε σε μια διαρκή και τυραννική ξένη πολιτική εξουσία που είτε θα σβήσει το Ελληνικό Έθνος είτε το Ελληνικό Έθνος θα σβήσει την τυραννία. Και μάλιστα άμεσα.

Στις ευρωεκλογές είδαμε την επίσημη αναγνώριση τής δήθεν τουρκικής και τής δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας από το ψευτορωμέϊκο. Το κοινοβούλιο τής ντροπής καλύπτει τον ψεύτικο εθνικό τους προσδιορισμό. Το επικύρωσε με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που απέδωσε «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα. Στη Θράκη μας το Τουρκικό Προξενείο και η τουρκική τράπεζα ασκούν παντοιοτρόπως τουρκικό έλεγχο στην μουσουλμανική μειονότητα, καίτοι καθαρά ελληνική αυτή. Και στις τελευταίες ευρωεκλογές, το τουρκικό και το σκοπιανό κόμμα συμμετείχαν με αυτόνομα ψηφοδέλτια. Το δε τουρκικό κόμμα κατέγραψε στη Θράκη υψηλά ποσοστά, ερχόμενο πρώτο στον νομό Ροδόπης. Κι όλα τούτα, όταν οι Τούρκοι ζητούν ξεκάθαρα ελληνικά εδάφη και νερά.

Η νέα κερκόπορτα που απειλεί τον Ελληνισμό έχει και άλλες προεκτάσεις, με ξεκάθαρο σκοπό τον διχασμό και την τελική αποψίλωση τής ελληνικής κοινωνίας. Οι προσχηματικές έριδες μαζί με την αλαζονεία των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας δίνουν την πρόβα τής εξαφάνισης τού κοινωνικού κράτους που έρχεται. Διότι οι σατανάδες θέλουν τον αφανισμό μας, αλλά το σχέδιο τού Θεού θέλει την σωτηρία μας. Ακούγονται λοιπόν λόγια για τις μεγάλες λένε δημόσιες δαπάνες στην υγεία, για τις μεγάλες συντάξεις που πρέπει να μειωθούν, για την έφοδο τής ιδιωτικής υγείας και τής ιδιωτικής ασφάλισης επί των φτωχών Ελλήνων, για την γρήγορη και άνευ δόσεων είσπραξη των φόρων και δανείων.

Ζούμε σ’ ένα κράτος στο οποίο ακόμη και τα σώματα ασφαλείας κομματίζονται απροκάλυπτα και κομματικώς συμμετοχικά. Στην ευρωβουλή δεν έχουμε απλώς ένα μόρφωμα απόλυτα ελεγχόμενο από τούς σιωνιστές τοκογλύφους, αλλά βρίσκεται στην τελική του φάση ο σχηματισμός ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους πολυφυλετικού και αντιχριστιανικού χαρακτήρα που θέλει να πάρει τη θέση χριστιανισμού και εθνικής ελευθερίας. Και στην Ελλάδα των ανοικτών συνόρων, τής ξενοκρατίας και τής λαθρομετανάστευσης, έχουμε εν Αθήναις ισλαμικό κόμμα λαθροεισβολέων απολύτως νόμιμο με την αναγνώριση τού ψευτορωμέϊκου που καλεί σε εξέγερση των μουσουλμάνων κατά των … χριστιανοφασιστών!!!

Ιδού λοιπόν Ελλάς η ώρα η μεγάλη. Ο εχθρός επιδιώκει την έσχατη άλωση. Και ο εχθρός παύει να σε απειλεί όταν τον συντρίψεις. Ο Πανελληνισμός είναι η δική μας οδός ενάντια σε κάθε είδους ευρωπαϊσμό και παγκοσμιοποίηση. Ο Εθνικοκοινωνισμός είναι ο δικός μας καταστατικός χάρτης ενάντια σε κάθε είδους νεοταξισμό. Το αυτεξούσιο εθνικό και λαϊκό κράτος τής Ελληνικής Φυλής λαμβάνει και εκτελεί τις αποφάσεις του, προστατεύοντας ελληνική γη και περιουσία. Ο Χριστός μας με την Ορθοδοξία είναι στην Κεφαλή τού Ελληνισμού. Και πάσα ελληνική κοινότητα διάγει ελεύθερο βίο με την κυριαρχία ελληνορθόδοξων λαβάρων.

Το ψευτορωμέϊκο θα χρεοκοπήσει και τα ξένα σώματα θα αποβληθούν. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στα πιστά παιδιά της, τούς πιστούς Έλληνες. Η δημόσια ασφάλεια και η εθνική άμυνα θωρακίζουν την ελληνική ζωή. Οι κερκόπορτες σφαλίζονται δια παντός. Αυτοί που θέλουν να καταλάβουν ελληνικό έδαφος, θα δουν την λύτρωση των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών δια των χειρών τού Αληθινού Ελληνισμού μας. Η ελληνίδα γεωπολιτική αυλή μάς ανήκει.

Η ιστορική δικαιοσύνη θα αποδοθεί με τον δικό της νόμιμο τόκο. Αυτοί που θέλουν να σηκώσουν το ρέμπελο κατά των Ελλήνων Άγιε Κοσμά Αιτωλέ, θα νικηθούν από τα πνευματικά παιδιά τού Θεού Πατρός Άγιέ μας. Οι Έλληνες θα ενωθούμε και η Αγία Ρωμανία θα αναστηθεί. Κι αν οι τοκογλύφοι φύγουν κι αν για λίγο δοκιμαστούμε οικονομικά, ΕΜΕΙΣ θα διώξουμε τούς τυράννους και η ευλογημένη γη τού Θεού θα μάς θρέψει. Η Ορθόδοξη Αλήθεια τού Χριστού μας θα απλωθεί παντού. Το Εθνικό μας Φρόνημα θα φτιάξει ξεκάθαρο και αυτάρκες Ελληνικό Κράτος. Και η ελληνική σπάθη θα τρανώσει τα ελληνικά σύνορα με Κωνσταντινούπολη Πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: