ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 15-5-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η ειλικρίνεια, η συντροφικότητα και το συναίσθημα δοκιμάζονται σκληρά στην σημερινή εποχή τού υλισμού και τής πτώσης των αξιών. Η κρίση που διερχόμαστε έχει θέσει σε αντιπαράθεση την αλήθεια τού πιστού με το ψέμα τού δήθεν ισχυρού. Το σημαντικότερο δεν είναι οι στρεβλώσεις στο στρατόπεδο των εχθρών τού Έθνους των πιστών. Το σημαντικότερο είναι οι στρεβλώσεις ανάμεσα στους πιστούς τού Θεού και τής Πατρίδος. Διότι όταν το στοιχείο τού άκρατου ανταγωνισμού κάτω από τη μέση και η επιδίωξη τού αισθήματος τής υπεροχής μπαίνει ανάμεσα στους υπερασπιστές τού λαού, η άμυνα τού λαού αδυνατίζει και ο λαός διχάζεται, οδηγούμενος στο ζυγό τού τυράννου του.

Μία είναι η Πίστη, μία είναι η Πατρίδα, μια είναι η Φυλή, ένα και το Έθνος. Ολάκερος μαζί ο Ελληνισμός μας θα αναδειχθεί και θα αναγεννηθεί ή θα αλλοτριωθεί και θα αφανισθεί. Η αλήθεια, η ομαδικότητα και η αγάπη μέσα στην τάξη των εθνικών μαχητών συνιστούν την αφοσίωση στον κοινό σκοπό και τον οδηγό στη βέβαιη νίκη τής Φυλής. Να λοιπόν ποια είναι η οδός που βαδίζουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Είναι η ένωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στο Θεό και την Ελλάδα. Είναι οι Έλληνες που θυσιάζονται για να στερεωθεί η Ελληνική Οικογένεια. Είναι οι Έλληνες που πιστεύουν στα υψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να είμαστε αδιάλειπτα αυτό που πράττουμε, ο συνδετικός κρίκος όλων των Αληθινών Ελλήνων.

Να βαδίσουμε εμπρός ως ένας σιδερένιος και αδιάσπαστος άξονας, μια σιδερόφρακτη φάλαγγα Ελλήνων που στηρίζουν ο αδερφός τον αδερφό και εμπνέουν το όραμα για τη διαιώνιση τής Φυλής με την υπεροχή των δικαίων και των αληθειών αυτής. Νίκη για το ήθος, την αρετή και τον πολιτισμό των Ελλήνων. Ελευθερία τού λαού από τα δεινά τής φαυλότητας και τού διεθνισμού. Συνοδοιπορία και όχι καχυποψία μεταξύ των πιστών Ελλήνων. Και στα ερείπια τού κομματιάσματος τής ελληνοσύνης μας, να σηκωθεί ένα κάστρο σφιχτά δεμένο ολάκερος ο Ελληνισμός μας για τον αφανισμό τού νεοταξισμού και όχι τού εαυτού του.

Ιδού το χρέος απάντων των Αληθινών Ελλήνων. Ιδού και η αποστολή ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών. Να εμπνεύσουμε την ενότητα και την νικηφόρα διάθεση των Ελλήνων που θέλουν να τηρήσουν αλώβητη την εθνική τους ταυτότητα, την ορθόδοξη πνευματικότητα, την κοινωνική ισορροπία, την οικογενειακή γαλήνη τού ελληνικού λαού. Αυτή η ελληνικότητα διοικεί τη ζωή και εμπνέει τον νέο πολιτισμό και την δημιουργική γαλήνη. Η σύζευξη ημών των Πιστών σε Βασιλέα Θεό και Μεγάλη Ελλάδα, ισχύς τής Ελλάδος. Ισχύς τής Μεγάλης και Δικαίας Ελλάδος με Βασιλέα το Θεό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: