ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΠΟΘΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 22-5-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Οι προσεχείς εκλογικές διαδικασίες, τα πολιτικά ταξίματα και παρατράγουδα, ακόμη και η γιουροβίζιον τής ψευτοευρώπης, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τού ερχομού μιας νέας παγκόσμιας γεωπολιτικής τάξης. Οι νεοταξικοί πόθοι θέλουν έναν νέο χάρτη με την αντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση στη θέση τού Χριστιανισμού και τού Εθνικού Κράτους.

Στους εκλογικούς καταλόγους υπάρχει η ελπιδοφόρα έλευση τής πατριωτικής ελληνικής νεολαίας, την ίδια ώρα που προστίθενται ισλαμιστές πάσης «ευπαθούς» καταγωγής σε ψηφοφόρους και υποψηφίους. Και ενώ το ψευτορωμέϊκο αναλώνεται σε επιδόματα πείνας που κι αυτά φορολογούνται στον απόλυτο βαθμό, παρατηρούμε την κινητικότητα σχεδιασμού μιας διεθνούς πολιτικής που αποτελεί απειλή εδαφικής συρρίκνωσης μέσα από τη χάραξη νέων συνόρων στην βαλκανική γειτονιά τής κυκλωμένης από εχθρούς Ελλάδος μας.

Από την μια πλευρά ο εν Αθήναις Ρώσος πρέσβης λέει ότι οι δυτικοί κάνουν ότι δεν βλέπουν τις διεργασίες που εξυφαίνονται για τη δημιουργία μιας «μεγάλης Αλβανίας». Και από την άλλη πλευρά καλλιεργείται από κάποιους η αναφορά για την ύπαρξη ενός διπλωματικού παρασκηνίου με στόχο την αποπομπή τού εν Αθήναις αμερικανού πρέσβη.

Ακόμη και στον δήθεν ευρωπαϊκό και νυν παγκοσμιοποιημένο διαγωνισμό τραγουδιού, ανηθικότητας και νεοταξικής προπαγάνδας τής γιουροβίζιον, βλέπουμε έντονες τάσεις ομοφυλοφιλίας, σατανιστικού αποκρυφισμού και επηρεασμού τής διεθνούς εξωτερικής πολιτικής. Το είδαμε και στην τελευταία γιουροβίζιον στο Ισραήλ, όπου οι γερμανόδουλοι σύμμαχοι τής ψευτοευρώπης σπεύσανε να υπερψηφίσουν στον βαθμό που τούς έπαιρνε το τραγούδι τής βόρειας ψευτομακεδονίας τους που έχουν εγκαταστήσει στο παιχνίδι τής σύγκρουσης ρώσων, αμερικανών και των συμμαχιών τους στη χερσόνησο τού Αίμου.

Είναι σαφές ότι η νυν γεωπολιτική και στρατιωτική στο επόμενο πεδίο σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη λαμβάνει χώρα ανάμεσα στις δυνάμεις ημών των πιστών στον Χριστό μας και το Εθνικό Κράτος και τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης. Είναι μία σύγκρουση που είτε θα θωρακίσει την εθνική κυριαρχία είτε θα σκλαβώσει τούς λαούς σε μια παγκόσμια εξουσία. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στο Φως τής Θείας Αληθείας και τον νεοταξικό πόθο τής αντίχριστης τυραννίας.

Κρίνεται το δικαίωμα τού λαού να διοικήσει το Έθνος του και τη ζωή του με αρχηγό τον Βασιλέα των Όλων Ιησού Χριστό, με τις Παραδόσεις του, τα ήθη του και τα πατρογονικά χώματα τού κυρίαρχου Ελληνισμού και αντιστοίχως των Ευρωπαίων κατοχυρωμένα και νικηφόρα έναντι τού νεοταξικού σκότους. Κρίνεται ακόμη ο θρίαμβος τού Εθνικού Δικαίου απέναντι στην ενυπόθηκη οικονομία των τοκογλύφων και των στρατών τους που σκλαβώνουν ψυχές, περιουσίες και εθνικά εδάφη.

Κρίνεται το δικαίωμα στη δημόσια ασφάλεια, στο αγαθό τής ζωής των παιδιών μας και στην εθνική ακεραιότητα. Διότι εφόσον αλλάξει ο χάρτης, αυτός πρέπει να περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερα ελληνόπουλα και ελεύθερους Έλληνες. Πάσα ελληνική κοινότητα ανήκει στον Ελληνισμό της που διαμορφώνει την τοπική κοινωνία ενωμένη, αυτόβουλη, αυτάρκη και ασφαλή, διαμορφώνοντας ένα κράτος ισχυρό, πλέριο και ικανό να διασφαλίσει την ισχυρή διεθνή του θέση και την επικράτηση των αληθειών και των δικαίων μας.

Είναι η ώρα ημών των Εθνικιστών που θα φέρουμε την Ελληνική Αυγή μιας Ορθόδοξης, Ασφαλούς και Μεγάλης Ελλάδος σε μια ελεύθερη Ευρώπη. Και σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί, σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας υψώνεται εθνικιστική κυριαρχία ισχυρών Ελλήνων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: