ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 4-5-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ζούμε στον καιρό των μεγάλων αλλαγών. Οι γεωπολιτικές και οι οικονομικές στρεβλώσεις γίνονται όχημα πίεσης για την μεταβολή κράτους και τοπικών κοινωνιών. Οι δε εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται γίνονται πεδίο επηρεασμού των μαζών για την αποδοχή των νέων δεδομένων που είτε θα καταπλακώσουν είτε θα ενδυναμώσουν το λαό, ανάλογα με τις τελικές επιλογές του.

Η αντίχριστη και αντεθνική νέα τάξη πραγμάτων θέλει να στήσει κεντρική εξουσία παγκόσμιας τυραννίας. Είναι σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μητέρα των μαχών ανάμεσα στο τέρας τής παγκοσμιοποίησης και την εθνική αυθυπαρξία. Είναι μια αδυσώπητη σύγκρουση που διεξάγεται σε πρώτο βαθμό με τον έλεγχο των συνειδήσεων και το φοβικό σύνδρομο σε πολιτικό επίπεδο. Με τοπικές πολιτικές καταιγίδες πριν την επόμενη πολεμική θύελλα.

Ακούμε λοιπόν τούς δήθεν προοδευτικούς και τις συμμαχίες τους να μιλούν για την δήθεν Ελλάδα των πολλών. Εννοούν το ψευτορωμέϊκο των πολλών και πολυεθνικών πληθυσμών. Μιλάνε από την άλλη πλευρά για την Ευρώπη των λαών, των ποικίλων λαών με τις διαφορετικές γλώσσες, φυλές και θρησκείες και όχι των εθνών τού Χριστιανισμού, τής Ευρωπαϊκής Φυλής και τού Ελληνικού Πολιτισμού που εξάπλωσε από την αρχή τής Θείας Δημιουργίας ο αέναος Ελληνισμός μας.

Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν ετοιμάσει το περιβάλλον βιασμού των εθνικών και τοπικών κοινωνιών. Δεν μένουν όμως μονάχα εκεί. Η αντιφυσική τους συμπεριφορά ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά τής λαϊκής αντίστασης και τής εθνικής υπεροχής υπέρ Πίστεως σε Θεό και Πατρίδα. Κι έτσι οι παγκόσμιοι και επιτόπιοι σατανάδες προωθούν τον έλεγχο και τούς αποκλεισμούς στη διακίνηση τής πληροφορίας στα ελεύθερα φρονήματα, την ώρα που σχεδιάζονται αλλαγές ακόμη και στα εθνικά σύνορα.

Το ψεύδος επικρατεί στην κοινωνία τής πληροφορίας. Τα κοινωνικά δίκτυα φιλτράρουν την πίστη και τον πατριωτισμό ως δήθεν προτροπή σε διακρίσεις και βία προς τον άνθρωπο που τον έχουν οι νεοταξίτες μετατρέψει σε επαίτη και γυρολόγο. Στην δε ψευτοευρώπη, οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας μιλάνε ξεκάθαρα για ανοικτά σύνορα, εννοώντας τη βίαιη και παράνομη αλλαγή συνόρων. Ήδη στα Βαλκάνια μεθοδεύεται αλλαγή συνόρων με αρπαγή εδαφών υπέρ τής Αλβανίας και σε βάρος Ελλάδος και Σερβίας. Το δε σκηνικό συμπληρώνει η απορρόφηση των λαθραία διακινούμενων ξένων πληθυσμών.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός εκφράζει τη Θεία και Φυσική Νομοτέλεια τού ελεύθερου, πιστού και συνειδητοποιημένου στις παρακαταθήκες του λαού. Προμαχούμε υπέρ τής Πίστεως, τής Πατρίδος, τής Φυλής, τής Οικογένειας, τού Πολιτισμού. Εκφράζουμε την Αλήθεια τού Θεού και το Δίκαιο τού Έθνους. Το δε Έθνος δεν είναι κάποιο αόριστο κακό όπως διαδίδουν οι σατανολάτρες νεοταξίτες. Το Έθνος είναι το κοινό αίμα, η κοινή γλώσσα, η κοινή πίστη, η κοινή ιστορία, ο κοινός πολιτισμός. Το Έθνος είναι η ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας, να αναπτύξουμε τον τόπο μας, να ενώσουμε τον Ελληνισμό μας, να βαστήξουμε χριστιανικές, ελληνικές και πλατιές όλες τις κοινότητές μας, να μεγαλώσουμε την Αληθινή Ελλάδα.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες. Η Ελλάς δίδει ψωμί, σπίτι και εργασία πάνω απ’ όλα στα παιδιά της στο αίμα και τη συνείδηση. Η Ελλάς ορίζεται κυριαρχικά από την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητα. Η Ελλάς είναι οπωσδήποτε Κράτος Χριστιανικό, Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό, Εργατικό και Παραγωγικό. Η Ελλάς στηρίζει ενεργά τον Έλληνα και την Ελληνίδα, στηρίζει ενεργά την Ελληνική Οικογένεια, ενεργεί την αύξηση τού ελληνικού φυλετικού πληθυσμού.

Η πληροφορία και οι μηχανισμοί της διαδίδουν την πραγματικότητα και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Η παιδεία είναι εθνική, πράμα που σημαίνει ότι προωθεί στα παιδιά μας τα ιδανικά και την ωφέλιμη γνώση για μια ελληνορθόδοξη κοινωνία μ’ έναν νέο ελληνικό πολιτισμό. Το αγαθό τής δημόσιας ασφάλειας και τής ελληνικής ζωής, με πρώτα τα παιδιά μας, διασφαλίζεται με αυστηρότητα, στον απόλυτο βαθμό με τη συμμετοχή κράτους και τοπικών κοινωνιών. Τα δε σύνορα τής Ελλάδος αλλάζουν μονάχα μεγαλώνοντας, με τις προσωρινά σκλάβες πατρίδες μας πλήρως ελεύθερες και ελληνικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: