ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 12-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το προτεκτοράτο που καμώνεται έως τις μέρες μας το ελληνικό κράτος δεν ασκεί εθνική κυριαρχία και θέτει πλέον σε δοκιμασία και την εδαφική μας κυριαρχία. Έχει παραιτηθεί επισήμως των δικαιωμάτων του μέσα από συμμαχικές τάχα συμφωνίες και διεθνείς κηδεμονίες. Επομένως μήτε ελεύθερο κράτος είναι μήτε εκφραστής των δικαίων και των πόθων τού Ελληνικού Έθνους και λαού. Η δύναμις του είναι ανύπαρκτη και επομένως δεν αποτελεί καν κράτος.

Το ελληνόφωνο προτεκτοράτο εν μέσω μεθοδευμένων οικονομικών κρίσεων, ασθενειών και λαϊκών εγκλεισμών, μεθοδεύει κατά τις εντολές των σιωνιστών εντολέων του την πληθυσμιακή νόθευση και την συρρίκνωση τής Πατρίδος. Θέλει μια δήθεν Ελλάδα πολυφυλετική με ελάχιστους Έλληνες, σε ένα κράτος με μηδενικό γεωπολιτικό ρόλο και κοντύτερες διαστάσεις. Οι ένοχοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας διαπράττουν τα εγκλήματά τους με διαχρονική και διακομματική συνέχεια, επιχειρώντας στις μέρες μας να αποκοιμίσουν τον ελληνικό λαό συντονίζοντας τις ενέργειές τους.

Στο ζήτημα τής βίαια παράνομης εισόδου των λαθροεισβολέων επικαλούνται ψευδώς τον ανθρωπισμό και φτάνουν στο σημείο να μάς λένε ότι θα μάς λύσουν οι ξένοι το πρόβλημα τού δημογραφικού μαρασμού και των εργασιακών κενών που οι ίδιοι οι πολιτικοί δημιούργησαν. Υποτίθεται ότι οι λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες θέλουν να πάνε σε άλλα κράτη, αλλά οι μεταφορείς τους Τούρκοι, νεοταξίτες και ΜΚΟ τούς θέλουν μόνιμα στην Ελλάδα. Και η απόδειξη ήρθε με την προώθηση όσων λαθροπροσφύγων λάβανε άσυλο από το ψευτορωμέϊκο ελεύθερα στην ελληνική ενδοχώρα με δική τους πρωτοβουλία.

Έχουμε λοιπόν την εκπεφρασμένη επιθυμία πρωθυπουργού και πολιτικών για την δημιουργία τής πολυφυλετικής ελληνικής κοινωνίας μετά επαίνων. Έχουμε την παροχή κατοικιών που έχουν μείνει άνευ Ελλήνων στους αλλοδαπούς και την είσοδο των παιδιών τους στα σχολεία μας. Έχουμε τη στήριξη τής Τουρκίας στους λαθρομετανάστες και τα δήθεν δικαιώματά τους, όπως φάνηκε στα επεισόδια που ζήσαμε στον Έβρο και τα νησιά τού Αιγαίου. Έχουμε την διεκδίκηση ελληνικών εδαφών από αυτούς που έχουν φτιάξει τα ψευδοκράτη τους σε ελληνικά εδάφη. Και τώρα ο ισλαμισμός και ο αφροασιανισμός εξαπλώνονται στα εδάφη που χύθηκε αίμα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την ελευθερία.

Άνοιξαν λοιπόν οι δήθεν κλειστοί χώροι υποδοχής των λαθροεισβολέων για τούς πρώτους «φιλοξενούμενους» οι οποίοι λάβανε το άσυλο τού πρόσφυγα από το ψευτορωμέϊκο. Απελευθερώθηκαν ανάμεσά μας οι παράνομοι που νομιμοποιήθηκαν από το παραβατικό προτεκτοράτο. Είναι οι ίδιοι παραβάτες που έχουν δώσει ελληνική ιθαγένεια, δηλαδή την εξ αίματος εντοπιότητα, σε αλλοδαπούς. Αυτοί οι ψευτορωμιοί που ξαμολάνε τούς λεηλάτες και τυχοδιώκτες που ληστεύουν και αφαιρούν ζωές ξένες και ελληνικές, αυτούς που μισούν Ελλάδα και Ορθοδοξία βεβηλώνοντας σε πολλές περιπτώσεις ναούς. Και οι ψευτορωμιοί τούς δίδουν προσφυγικό άσυλο, παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο που ορίζει με σαφήνεια ότι πρόσφυγες είναι μονάχα όσοι φεύγουν από περιοχές που διάγουν βίο επικίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή, πράγμα που στις πλείστες περιπτώσεις δεν ισχύει εν γνώσει των ελληνικών αρχών για τούς εν Ελλάδι παρανόμως εισερχομένους ξένους.

Παράλληλα, οι δολίως πονηροί πολιτικοί επιχειρώντας να αποσύρουν από πάνω τους τις ευθύνες για την επιχειρούμενη καταστροφή τής Ελλάδος, προχώρησαν στον προσδιορισμό τής ΑΟΖ με την Ιταλία με τις υπογραφές των υπουργών εξωτερικών. Υπάρχει όμως εδώ μια σημαντική και σκόπιμα κρυμμένη λεπτομέρεια. Τα χωρικά μας ύδατα παρέμειναν στα έξι ναυτικά μίλια, ενώ το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας ορίζει την αύξηση αυτών στα δώδεκα. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο δεν κουβεντιάζει καν τον προσδιορισμό τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο. Και ο λόγος είναι σαφής. Διότι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν συμφωνήσει στην συνεκμετάλλευση τού Ελληνικού Αρχιπελάγους με Τούρκους και Νεοταξίτες.

Έχουμε λοιπόν την διάπραξη τής παραβίασης ενός ακόμη κανόνα τού Διεθνούς Δικαίου και πάλι σε βάρος τής Ελλάδος. Τούτη η αισχρή εκμετάλλευση σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους συμβαίνει όταν οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος μας αυξάνονται και πληθύνονται. Είδαμε την αγόρευση των Ελλήνων μουσουλμάνων τής ελεύθερης Θράκης μας και των Δωδεκανήσων από την Άγκυρα σε δήθεν τουρκική μειονότητα. Την αναφορά τής Θράκης και πλήθους ελληνικών νησιών ως δήθεν τουρκικής γης. Την αυθαίρετη μείωση των χωρικών μας υδάτων και τού εναερίου μας χώρου από τούς σκλαβωτήδες τής Αγίας Ρωμανίας μας. Και τώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν μάς προανήγγειλε την μετατροπή τής Αυτοκρατορικής μας Εκκλησιάς, τής Αγίας Σοφίας, σε μουσουλμανικό Τζαμί!

Οι Τούρκοι βέβαια, μόνιμοι βιαστές και δολοφόνοι ψυχών και ιστορίας, μάς έχουν πει ότι αν αυξήσουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, θα μάς κηρύξουν τον πόλεμο. Αλλά και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μάς είπαν πρόσφατα, με αφορμή την τουρκική παραβίαση ελληνικού εδάφους στον Έβρο, ότι δεν θα δημιουργήσουν βίαιο επεισόδιο για λίγες δεκάδες μέτρα. Επικαλούνται απλώς τα διεθνή δικαστήρια των ψευτοσυμμάχων που ουδόλως και ουδέποτε μάς βοήθησαν, με σχετικές πάντα απώλειες εδάφους, εθνικής κυριαρχίας και Ελλήνων στρατιωτών.

Τώρα οι Τούρκοι φτάνουν στο σημείο να προαναγγέλλουν έρευνες και στρατιωτική παρουσία εντός τής ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ανάμεσα στα 6 και στα 12 ναυτικά μίλια. Προβαίνουν σε παραβιάσεις τού εναερίου χώρου μας καθημερινά και προχωράνε στην ευθεία προπαρασκευή επιπλέον πολεμικού επεισοδίου. Έχουν χώσει στα σπλάχνα μας τον σύγχρονο δούρειο ίππο τής λαθρομετανάστευσης, σχεδιάζουν νεοοθωμανικές αυτοκρατορίες και προσβάλλουν την Αγία Τού Θεού Σοφία.

Ο Θεός έχει όμως θέσει το Σχέδιο τής Δικαιοσύνης σε ενέργεια. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας πολύ γρήγορα θα αναστηθεί με την δική μας γενιά Ελλήνων ενεργή. Η αλαζονεία των νεοταξιτών και η σπουδή τους για την ανακήρυξη τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης χρειάζεται την πτώση των εθνών, την αρπαγή τού γεωπολιτικού μας χώρου και επομένως γενικό πόλεμο. Κι εμείς όμως οι Αληθινοί Έλληνες, Έλληνες Πιστοί Ορθόδοξοι και Εθνικιστές έχουμε βγάλει οριστική απόφαση ότι θέλουμε τόσο τη διατήρηση τής εθνικής μας ταυτότητας όσο και την εθνική αποκατάσταση όλων των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων, με την ενσωμάτωση αυτών στον ελληνικό εθνικό κορμό.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές διακηρύσσουμε με σαφήνεια ότι η Ελλάς πρέπει να γίνει μεγάλη εθνική και γεωπολιτική δύναμη. Ο Νόμος τού Έθνους είναι ανώτερος πάντων των νόμων. Η ελευθερία τής Πατρίδος και η ισχύς των Ελλήνων απαιτούν την εθνική μας αυτοτέλεια και ολοκλήρωση. Οι αξίες και τα ιδανικά μας, η ζωή των παιδιών μας και των αδερφών μας, η τήρηση τού ελληνικού κοινοτισμού μας, η Ελληνική Φυλή και οι Παραδόσεις μας είναι θεμελιώδεις και απαραβίαστες Αρχές. Η Αλήθεια και το Δίκαιο έχουν διαχρονικά Φρουρό και Πολέμαρχο πάντα τον Ελληνισμό. Τα δε εδαφικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα θα ασκηθούν στο ακέραιο, με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια και την ανάκτηση τής Μεγάλης Ελλάδος αποκλειστικά από χέρια ελληνικά, χέρια εθνικοκοινωνικά.

Έλληνες, έφτασε η ώρα να κατακτήσουμε λευτεριά πραγματική. Ήρθε η ώρα να διοικήσει ο ελληνικός λαός την Γη των Πατέρων του, την Πατρίδα του. Ήρθε η ώρα επομένως το Ελληνικό Έθνος, αυτή η ίδια η Ελληνική Φυλή να αναπτύξει και να μεγαλώσει το Κράτος της. Ήρθε η ώρα η ελληνική κοινωνία και τα αιματοβαμμένα της χώματα να γίνουν ξανά και για πάντα κατά πάντα ελληνικά. Να γίνει η Ελλάς η ομορφότερη κληρονομιά που θα δώσουμε στα παιδιά μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το Κράτος μας Φωνή Ελλήνων, Εθνικό και Λαϊκό. Και επιπλέον, ζύγωσε η ώρα να γίνει η Κωνσταντινούπολη Πρωτεύουσα και Βασιλεύουσα τής Ελληνικής Αγίας Ρωμανίας μας ξανά και για πάντα. Να ευχαριστήσουμε τον Πατέρα μας Θεό και να κοινωνήσουμε μέσα στην Αγία Σοφία. Άπαντες οι Έλληνες λεύτεροι. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός!!! Οι μεγάλοι θα κοντύνουν. Και η Ελλάς θα τρανωθεί.    


Δεν υπάρχουν σχόλια: