ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 5-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ανάπτυξη ενός έθνους είναι διεργασία τόσο πνευματική όσο και υλική. Έχει να κάνει με τον πολιτισμό, με την φυλετική άνθιση, με την οικονομική δημιουργία και οπωσδήποτε με την ελευθερία. Αυτή είναι η γνήσια ανάπτυξη που δημιούργησε το Ελληνικό Έθνος στους χρόνους τής πραγματικής ακμής, όταν το Γένος μας ήταν πραγματικά μεγάλη δύναμη, δύναμη δικαίου, δυνάμεως και φωτός. Διότι στις ημέρες των υλιστών βαρβάρων εισβολέων που γίνηκαν κατόπιν δυνάμεις, οι διεθνείς συναλλαγές εξουσίας και το εμπόριο των ανθρώπινων δικαιωμάτων μαζί με την ληστρική αρπαγή πόρων βαπτίστηκαν έκτοτε και έως τις μέρες μας «ανάπτυξη».

Πολιτισμό δεν μπορεί να φτιάξει ο παγκοσμιοποιητής τύραννος και ανάπτυξη δεν μπορεί να συνθέσει ο υπόδουλος λαός. Το πλιάτσικο δεν νομιμοποιεί την αρπαγή γης και αγαθών ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η δε υποδούλωση έχει πολλές μορφές. Υποδούλωση είναι η κατάκτηση με τα όπλα, υποδούλωση είναι η κατάκτηση με την τοποθέτηση ελληνόφωνων πολιτικών ξένων συμφερόντων, υποδούλωση είναι η κατάκτηση με την οικονομική εξάρτηση τού λαού από τούς διεθνείς τοκογλύφους, υποδούλωση είναι ο εξανδραποδισμός τής Φυλής και η αντικατάστασή της από λαθροεισβολείς. Ο πολιτισμός και η ανάπτυξη είναι καθαρά εσωτερική υπόθεση τού ελεύθερου Έθνους.

Η Ελλάς σήμερα, ακόμη και στα εθνικώς ελεύθερα εδάφη της, είναι ξεκάθαρα υπόδουλη. Σκοπός των ενδοτικών ελληνόφωνων πολιτικών είναι η υπηρέτηση των ξένων εντολέων τους. Ο εχθρός που έχουμε απέναντι μας να αντιμετωπίσουμε είναι η παγκοσμιοποίηση. Η παγκοσμιοποίηση θέλει την υπανάπτυξη και την πτώση των εθνών, προκειμένου να διοικήσει την ανθρωπότητα με την τυραννική παγκόσμια διακυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάς οφείλει να δώσει τον υπαρξιακό της αγώνα στηριζόμενη στην κάθαρση τής Πολιτείας της και στις ολότελα δικές της δυνάμεις, με διοίκηση και λαό ένα συμπαγές σώμα καθάριου Ελληνισμού. Ακόμη και η επιλογή των συμμάχων μας πρέπει να έχει τη δική μας υπογραφή, με λαούς που θέλουν να μείνουν το ίδιο όρθιοι.

Μέγιστη σημασία για την βιώσιμη Ελλάδα έχει η δημογραφική ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε περισσότερα ελληνόπουλα. Χρειαζόμαστε περισσότερες ψυχές να λάβουν την Ελληνική Φυλή στα χέρια τους, να ανθοφορήσουν την γη που θα παραλάβουν, να φτιάξουν γερές ελληνικές οικογένειες, να διασφαλιστεί η ανανέωση των ελληνικών γενεών. Οι γεννήσεις να είναι πάντα πολύ περισσότερες των θανάτων, οι αναίτιες και εθνοβλαβείς εκτρώσεις ανύπαρκτες, η νεολαία καθαρή πλειοψηφία στον πληθυσμό και φυσικά τα παιδιά των Ελλήνων εντός των συνόρων μας και όχι μετανάστες φτώχειας. Το πληθυσμιακό ζήτημα δεν το λύνουν οι λαθροεποικισμοί και οι ενσωματώσεις ξένων πληθυσμών σε μια χώρα που φυλετικά πεθαίνει. Η αντικατάσταση πληθυσμών είναι εθνικό έγκλημα και προδοσία. Η δημογραφική ανάπτυξη είναι κι αυτή εσωτερική υπόθεση τού Έθνους που θέλει να ζήσει.

Μάς λέγουν επίσης οι νεοταξίτες πάσης φύσεως ότι η ανάπτυξη θέλει ένα πεδίο παγκόσμιας ηρεμίας και συνεργασίας. Είναι ένα επιχείρημα κεκαλυμμένου εκφοβισμού τού ελεύθερου στο φρόνημα λαού. Διότι η αλήθεια είναι ότι αυτή η πολυφορεμένη ανάπτυξη θέλει κλίμα κοινωνικής ομαλότητας και γεωπολιτικής ασφάλειας. Θέλει οπωσδήποτε κράτος και έθνος πλήρως ταυτισμένα, χωρίς ίχνος ταραξία και με τα εθνικά εδάφη και τούς εθνικούς πληθυσμούς πλήρως και απόλυτα στεγασμένους στην αγκάλη τής Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή στην γεωπολιτική μας γειτονιά έχουμε τα Σκόπια που τούς δόθηκε προδοτικά με την Συμφωνία των Πρεσπών το όνομα τής ιερής Μακεδονία μας, όταν εμείς έχουμε ελληνική Μακεδονία σκλαβωμένη, έχουμε την Αλβανία που θέλει συρρικνωμένο τον Ελληνισμό τής ολότελα δικής μας Βορείου Ηπείρου, έχουμε την Τουρκία που βάζει πόδι στα νερά μας και ζητάει νέα ελληνικά εδάφη, όταν κατακρατά υπό αιχμαλωσία Βόσπορο, Ιωνία και Πόντο. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο παραχωρεί και εγκαταλείπει τον Ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε εθνικό μητροπολιτικό κέντρο, εθνική αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου, πλήρη ταύτιση κράτους και λαού, άνθηση ελληνικών ψυχών και εδαφών. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ταύτιση πολιτείας και πολιτών. Χρειαζόμαστε παγίωση και ενδυνάμωση τού εθνικού χαρακτήρα τού κράτους μας. Εθνική βούληση και εθνικό στρατηγικό σκοπό. Αποφάσεις και πράξεις ολότελα ελληνικές. Κοινωνία δικαίου και Πατριωτών Ελλήνων, άνευ εξαιρέσεως. Εθνική επικράτεια πλήρως και πλέρια αποκαταστημένη και διασφαλισμένη από κάθε κίνδυνο. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την ενίσχυση τού ελληνικού γεωπολιτικού ρόλου. Χρειαζόμαστε λοιπόν πλήρη ελευθερία και εθνική κυριαρχία. Χρειαζόμαστε Ελλάδα με ηγετικό ρόλο και τον Ελληνισμό συμπαγή. Χρειαζόμαστε την ενωμένη Ελλάδα Πιστών, Πατριωτών και Εθνικιστών που θα φέρει τη Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: