ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 9-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.


Παγκόσμια πειράματα και μέτρα ελέγχου των μαζών λαμβάνουν χώρα από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους προκειμένου να καταλύσουν ατομικά δικαιώματα και εθνικές ελευθερίες. Πρόκειται για τακτικές που απλώνονται από τις ΗΠΑ έως την Ανατολική Μεσόγειο και το Λιβυκό πέλαγος. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι ο κορονοϊός, οι μεθοδευμένες φυλετικές συγκρούσεις και η εμπλοκή τής Τουρκίας στο ζήτημα τής Λιβύης.

Στις ΗΠΑ το βαθύ σιωνιστικό κράτος έχει στοχοποιήσει τον πρόεδρο Τραμπ. Δεν θέλει απλώς την ανατροπή του, αλλά και την υποκατάστασή του από τούς σιωνιστές στην άσκηση των εξουσιών άμεσα. Έτσι μαθαίνουμε ότι το ίδρυμα Ροκφέλερ προχωράει στην ίδρυση ενός Συμβουλίου τής Πανδημίας με στόχο τον μαζικό έλεγχο των πολιτών και τη συγκέντρωση των δεδομένων σε μια ψηφιακή πλατφόρμα, με τη συμμετοχή ομοσπονδιακών αρχών και ιδιωτών. Σκοπός τους είναι η επιλογή των ζωνών που θα δεσμεύονται οι ελευθερίες των πολιτών.

Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ εφαρμόζεται μια άκρως επικίνδυνη μέθοδος τεχνητής εκκίνησης φυλετικών συγκρούσεων με αφορμή το θάνατο τού Φλόϋντ. Στο συντονισμό τής εξεγέρσεως των αφροαμερικανών πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι λεγόμενοι αναρχοαριστεροί και αντιφασίστες πράκτορες τού νεοταξισμού. Τι κι αν η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη δείχνει άλλα αίτια θανάτου πλην ασφυξίας στην υπόθεση Φλόϋντ. Ο στόχος των εχθρών τού Τραμπ είναι να δείξουν τον απειλητικό χαρακτήρα τού αμερικανού προέδρου απέναντι στο πολυπολιτισμικό κρατικό χαρακτήρα. Επιθυμούν την εγκατάσταση ενός σιωνιστή φιλοπόλεμου προέδρου που θα αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα προκειμένου να πέσουν τα έθνη και να έρθει η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Αυτοί οι σχεδιασμοί κρύβουν μεγάλους κινδύνους και για την Ελλάδα μας, αφού όπως είπαμε έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα. Ο τεχνητά επεξεργασμένος κορονοϊός μάς έχει επισκεφτεί με τα στημένα και άνευ ιατρικών μελετών δήθεν δεδομένα του και οι συζητήσεις για τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια με το αντίχριστο χάραγμα έχουν δρομολογηθεί στην πράξη. Την ίδια στιγμή, η χώρα μας έχει γεμίσει με λαθροεισβολείς, δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, που μάς έρχονται κυρίως από την Τουρκία. Οι λαθροεισβολείς τοποθετούνται σε ειδικούς χώρους υποδοχής που βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα και στις εξόδους των πόλεων τής πατρίδος μας. Μεταφέρονται από νεοταξικές ΜΚΟ, υποστηρίζονται από την Τουρκία και σιτίζονται από το ψευτορωμέϊκο.

Τα μέτρα που εφαρμόζονται στην περίπτωση τής υγειονομικής κρίσης σε βάρος των Ελλήνων στις μετακινήσεις και δοσοληψίες δεν ισχύουν στην πράξη για τούς λαθροεισβολείς. Αυτοί κινούνται ελεύθερα και μαζικά στις εξόδους τους, αρπάζουν ελληνικά αγαθά, εγκληματούν εναντίον αλλήλων αλλά και Ελλήνων. Διαβιούν σε συνθήκες ανύπαρκτης υγιεινής, στρέφονται κατά Ελληνισμού και Ορθοδοξίας και ελέγχονται ως γνήσιοι μισθοφόροι Τούρκων και νεοταξιτών από τα αφεντικά τους. Είναι βάρβαροι κατακτητές ελληνικής γης, ανεπιθύμητοι από εμάς τούς Έλληνες που ουδόλως θέλουμε να πάρουν τη θέση μας στη γη των πατέρων μας. Τη στιγμή που θα ωθηθούν σε βάρος μας από τούς εντολείς τους, εμείς θα υπερασπιστούμε το Έθνος μας με την συντριβή και τον διωγμό των εχθρών μας.

Παράλληλα οι Τούρκοι περικυκλώνουν την Ελλάδα μας με την παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων από τη Λιβύη έως το Αιγαίο και την Κύπρο. Κι ενώ οι προδότες ψευτορωμιοί πολιτικοί δεν έχουν χαράξει την ελληνική ΑΟΖ, η Τουρκία προχώρησε σε μια παράνομη χάραξη θαλασσίων συνόρων με τη Λιβύη που επισημαίνεται για τα μάτια τού κόσμου από τούς ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας, δίχως όμως τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προς ώρας. Μόνη αντίδραση έχουμε από τον Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι που έδωσε 48ωρη προθεσμία για εκεχειρία ανάμεσα στην τουρκοκίνητη λιβυκή κυβέρνηση και τον εθνικό λιβυκό στρατό. Ειδάλλως η Αίγυπτος μαζί με την αεροπορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα επιτεθούν κατά των Τούρκων και τουρκοκίνητων συμμάχων τής Άγκυρας.

Έχουμε λοιπόν τεκμηριωμένες στα χέρια μας τις αποδείξεις ότι εχθρός τής Ελλάδος είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση μαζί με τούς τοπικούς εντολοδόχους της που μάς έχουν κλέψει ελληνικά εδάφη, ενώ μάς ζητούν να αρπάξουν και άλλα ελληνικά εδάφη. Έχουμε τις αποδείξεις των επιθετικών μεθόδων με τις οποίες θέλουν να επιβάλλουν στην Πατρίδα μας τον πολυφυλετισμό με την καθοδήγηση ελληνόφωνων πολιτικών, ΜΚΟ και αντιφασιστών που οργανώνουν, μισθοδοτούν και περιλαμβάνουν τούς λαθρομετανάστες στις αντιρατσιστικές τους διαδηλώσεις. Οι μεθοδεύσεις μάλιστα αυτές συντελούνται ανεξαρτήτως κυβερνητικών κομματικών ψευτορωμιών.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι εγείρουν θέμα τουρκικότητας πληθυσμών και εδαφών σε Θράκη και Δωδεκάνησα. Επιπλέον οι Τούρκοι που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τούς αντιμετωπίζουν με «ψυχραιμία» και «κλαυθμούς» στα διεθνή όργανα, ορίζουν έρευνες και στρατιωτικές ασκήσεις εισόδου για την αρπαγή πλούτου και κυριαρχίας στη θαλάσσια ελληνική ζώνη των έξι ναυτικών μιλίων. Αλλά οι προσκυνημένοι πολιτικοί έχουν ως μέλημά τους τον διχασμό τού φτωχοποιημένου ελληνικού λαού και την διάλυση τού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, με το ταυτόχρονο πλήγωμα τής Ορθοδοξίας μας.

Τέρμα τα ψέματα λοιπόν. Το Ελληνικό Έθνος ορίζει το κράτος μας. Το κράτος μας είναι Εθνικό και Φυλετικό, απόλυτα και αναπότρεπτα. Έχουμε δώσει αγώνες αιμάτινους για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία και θα το ξανακάνουμε. Το νοσηρό κράτος και οι νεοταξικές του παθογένειες θα αποβληθούν οριστικά, άμεσα και αμετάκλητα. Στην Ελλάδα θέση έχουν μονάχα όσοι έχουν ελληνικότητα στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση. Όσοι αρνούνται την εθνική μας ταυτότητα και την πίστη μας, όσοι θέλουν να αλλάξουν την Ελληνική Φυλή, όσοι υπηρετούν τούς εχθρούς μας, θα αντιμετωπιστούν ως εχθροί μας εν καιρώ πολέμου.

Οι Έλληνες προκειμένου να αντιμετωπίσουν την παγκοσμιοποίηση, χρειάζονται οπωσδήποτε την ενότητα και την ταύτιση των στόχων πολιτείας και πολιτών. Χρειαζόμαστε συνεπώς πολιτική και πολιτειακή μεταβολή. Χρειαζόμαστε τον σχηματισμό ενιαίου και διευρυμένου Εθνικιστικού Κινήματος που εκφράζει η Χρυσή Αυγή. Χρειαζόμαστε πατριωτική στρατιωτική ηγεσία που θα απελευθερώσει τον ελληνικό στρατό στην εκπλήρωση των εθνικών πόθων για τούς οποίους διψούν οι Έλληνες στρατιώτες εν συνόλω. Χρειαζόμαστε εθνικό στρατηγικό σκοπό που συμπεριλαμβάνει αφενός μεν γεωστρατηγική ζώνη εθνικής ασφαλείας και εθνικό πλούτο, αφετέρου δε μεγάλωμα ελληνικών εδαφών και απόκτηση γεωπολιτικού ρόλου μεγάλης δυνάμεως.

Οι γεωπολιτικές συγκρούσεις σε διεθνές επίπεδο είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Ο αναλώσιμος τουρκικός παράγοντας εξυπηρετεί τον νεοταξισμό. Η Ελλάς λοιπόν οφείλει να συσπειρώσει τον Ελληνισμό. Και μάλιστα ολάκερο τον Ελληνισμό, εντός και εκτός συνόρων. Η συσπείρωση τού ελληνικού λαού γύρω από μια εθνική και λαϊκή, μια γνήσια εθνικοκοινωνική πολιτική διοίκηση είναι το μεγάλο μας όπλο για όλους τούς στόχους μας. Για την ανάπτυξη, για την αυτάρκεια αγαθών, για την παραγωγή ελληνικών οπλικών συστημάτων, για την ελευθερία των ελληνικών πατρίδων. Τον δυνατό τον γκρεμίζεις με το να γίνεις εσύ Έλληνα δυνατότερος. Βαστάς πίστη αλύγιστη, πολεμάς για να καθαρίσεις τον τόπο σου από τούς απόβλητους, δίδεις ισχυρή εθνική κληρονομιά στα παιδιά σου. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: