ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΚΥΤΑΛΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 23-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Μια διαρκής μάχη, ένας αδιάκοπος αγώνας δρόμου είναι η ζωή τού Ελληνισμού που διάγει τον βίο του μέσα σε μια διαρκή κηδεμονία, στα χέρια των μισητών του. Και ο άμβωνας τής ορθοδόξου πίστης μας τελεί τον ιερό του βίο μέσα σ’ ένα διαρκές διωγμό από τούς παλαιούς εχθρούς μας κι αυτός. Μια νέα Κερκόπορτα και ένα νέο χατζάρι έχει απλωθεί με χαρτιά και εποικισμούς σε βάρος μας.

Ο Ελληνισμός μας όμως είναι ο απόστολος και πρόμαχος μαζί πίστης και πολιτισμού. Είναι ο φωτεινός πυρσός και η αρματωσιά τής ανθρωπότητος που διαδίδει ανέσπερο φως αγιοσύνης και ηρωισμού. Μια διαρκής σκυτάλη ήθους και πανώριας ελληνοσύνης είναι η ζωή τής Φυλής μας που δίδεται για αξίες, για γνώση, για χτίσιμο γερών πολιτειών, για την κυριαρχία τής γέννας μας σε όλες τις εστίες και τα προσκυνήματα τα αθάνατα.

Η σκυτάλη τής Ελληνικής Φυλής θέλει την αντρειοσύνη να δίδει μαθήματα τρανού παλέματος σώματος και ψυχής. Θέλει ενότητα των πιστών φρουρών τού ναού και τού κάστρου. Είναι ο αγώνας που δίνεται ενάντια στα πλήθη απίστων και βαρβάρων, με την ασυγκράτητη ορμή που κάνει και μια ψυχή ακόμη μια ολόκληρη Ελλάδα που βαστά απόρθητες τις διαχρονικές Θερμοπύλες. Είναι η σπουδή τής Πατρίδος που διδάσκει φιλοσοφία και ηρωισμό μέσα στα σχολειά, την κοινωνία και το Πεδίο τής Τιμής.

Δεν ταιριάζει στον ψυχισμό τού Έλληνα η αφαίρεση τού Τιμίου Σταυρού από τις εκκλησιές μας, από τα σχολειά μας, από τα δικαστήρια. Δεν μάς πρέπει οι κολασμένοι άγριων καιρών να αξιώνουν στα άγια χώματά μας την αφαίρεση τού Τιμίου Σταυρού από το λαιμό των Ελλήνων και από ξωκλήσια μας.

Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω μας τα παλιόχαρτα που σκοτώνουν γη, ιστορία και προγόνους. Δεν μάς αρέσει η μείωση τής ελληνικής γέννας που αντικαθίσταται από τούς βαρβάρους που μάς κουβαλάει ο σταυρωτής σιωνιστής και έχουν γίνει πλειοψηφία στη Γη τού Διάκου και τού Πανουργιά. Ότι θέλω να κοιτάζω πάντα στα μάτια τούς παππούδες μου.

Πίστη, ομοψυχία και ξίφος ορμητικό χρειαζόμαστε για να ατσαλώσουμε το κορμί τού Ελληνισμού και να διαλύσουμε τα νεοταξικά σκότη. Να κάνουμε πολιτισμό φυλετικής αλληλεγγύης και σθένους, να δώσουμε τα χέρια οι πιστοί Θεού και Ελλάδος, να σκορπίσουμε μακριά μας τα μικρόβια τού διχασμού και των ψευτορωμιών. Να δικαιώσουμε το αίμα των αγίων και των ηρώων μας, απλώνοντας πάθος για ανθοβόλημα και πλάτεμα τής γης μας.

Στο Κράτος τις εξουσίες τις λαμβάνει στα χέρια του ο πιστός και ο εργώδης και ο πολεμιστής Ελληνισμός. Την κοινωνία δίκαιο είναι να την μπολιάσει το ελληνικό αίμα με καθάριες ψυχές ελληνικής νιότης. Τα παιδιά μας θα σπουδάσουν τα νάματα τής Φυλής, θα γυμνάσουν σώμα και νου, θα ζυμωθούν με τις ασχολίες τής γης στην ύπαιθρο, θα κατακτήσουν τη ζωή. Στο εργαστήρι τής Φυλής, η παραγωγή, ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία θα φτιάξουν το άρμα αληθινής νίκης και ανάπτυξης για την ελληνοσύνη. Και στην πρώτη γραμμή τής Τιμής, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα λευτερώσουν ελληνικές πατρίδες.

Κάποτε είχε έρθει ο Ιμπραήμ με τις ορδές του να βοηθήσει την Τουρκία για να βαστήξει σκλάβα την Ελλάδα. Και έλεγε ο Ιμπραήμ από τότε πως θα φέρει φελάχους από την αραπιά για να αντικαταστήσει τούς Έλληνες και να σβήσει τη γενιά μας. Για να μάς φέρουν μετά οι άκαπνοι πολιτικάντηδες των σιωνιστών αφεντικών τής σκλάβας οικουμένης διχασμούς, προσκυνημένους και τούς εχθρούς στα σπλάχνα μας για φίλους.

Και στις μέρες μας οι πολιτικοί επίγονοι όλων αυτών των συφοριασμένων, όμοια συφοριασμένοι κι αυτοί, φέρανε λαθραίους μπραίμηδες για να κάνουν πράξη το σχέδιο τού Ιμπραήμ Πασά. Τις δε ματωμένες πατρίδες μας που λευτερώσαμε στους βαλκανικούς πολέμους και τις θάλασσές μας, δίνουνε οι νέοι κοτζαμπάσηδες και οι ψευτοσύμμαχοι με σύμφωνα σαν τα μνημόνια στα ανθελληνικά κοράκια.

Ήρθε ο καιρός να σηκωθεί το Γένος των Ελλήνων από τον λήθαργο τού αργού θανάτου. Ήρθε η ώρα να φύγει το σκοτάδι τής πιο άτιμης και ντροπιαστικής ραγιαδοσύνης από το κεφάλι μας. Να δώσουμε ανάσα και πνοή δροσιάς στα παιδιά μας, για να μάς ακολουθήσουν στην στράτα τής πνευματικής αναγεννήσεως και στην αληθινή ανάπτυξη τής Ελλάδος μας. Απόστολοι και Στρατιώτες τής τρανής Ελληνικής Ιδέας να ενωθούμε.

Η Πίστη και ο Πατριωτισμός μας θα αρθούν ως τα λάβαρα τού Ελληνισμού που θα γενεί μια και μόνη Παράταξη. Η Παράταξη τού Χριστού και τής Ελλάδος. Να σπείρουμε πάλι πολιτισμό. Να δώσουμε Φως Αλήθειας σε όλη την πλάση. Να κάνουμε μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Να δώσουμε την σκυτάλη τού ήθους στην νέα ελληνοσύνη. Μονιασμένοι, ατσάλινοι και ακατανίκητοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: