ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΑΤΤΕΙ

ΑΘΗΝΑ 14-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ενδοτισμός και υποκρισία υπηρετούν τον χαλασμό τού Ελληνικού Έθνους. Οι ιερές μας παρακαταθήκες ποδοπατούνται και οι συστημικές «αντιδράσεις» στοχεύουν να διατηρήσουν τα προσχήματα και την ανοχή τού ελληνικού λαού. Από την άλλη πλευρά, τα φοβικά σύνδρομα καλλιεργούνται με μεθόδους που αντιστοιχούν στον χαρακτήρα της ελληνόφωνης κατοχικής διακυβέρνησης. Και ενώ η Ελλάς διατρέχει σοβαρό υπαρξιακό κίνδυνο, η χρονική συγκυρία που βιώνουμε τα δεινά μάς ωθεί στην έσχατη ευκαιρία τής συλλογικής ευθύνης και ανάκαμψης τού Ελληνισμού μας.

Οι λύσεις περνάνε από τα δικά μας χέρια και μόνον. Οι Τούρκοι προχωρούν στην μετατροπή τής Αγίας Σοφίας σε τζαμί στη Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη και οι προσκυνημένοι πολιτικοί εξαντλούν την υποτιθέμενη αυστηρότητά τους στις ρηματικές ανακοινώσεις και τις κούφιες απειλές. Ίδια τακτική ακολουθούν και οι ψευτοσύμμαχοι με τούς διεθνείς οργανισμούς. Όλοι τους άλλωστε νοιάζονται μονάχα για την αλλοίωση εθνικών ταυτοτήτων και αξιών διεθνώς. Στην γειτονιά μας το μόνο που μπορεί να αλλάξει τη φορά των γεγονότων είναι μια ανατροπή για λόγους καθαρά γεωπολιτικής σκοπιμότητας. Οι νεοταξίτες θέλουν βολικούς συνεργάτες. Στην Ελλάδα τούς έχουν. Στην Τουρκία δεν τούς έχουν στην κυβέρνηση.

Η Ελλάς οφείλει να απαιτήσει τα δίκαια και να εφαρμόσει τα εθνικά συμφέροντα που τής ανήκουν. Χρειάζεται όμως εθνικό σκοπό και ψυχωμένο λαό. Ο Άγιος Πατέρας Παίσιος είχε πει ότι όταν οι Τούρκοι κάνουν την Αγία Σοφία τζαμί, τότε θα αρχίσει το τέλος τους. Οι Τούρκοι εν μέρει εξυπηρετούν κάποιες διεθνείς σκοπιμότητες με την συναφή ελληνόφωνη ενδοτικότητα στο πεδίο τής συγκυριαρχίας τού Αιγαίου  μας. Σε καμία περίπτωση όμως ο νεοταξικός παράγοντας δεν θέλει ισχυρή Τουρκία, διότι θέλει να έχει αυτός το πάνω χέρι στην περιοχή μας. Οι προαιώνιοι εχθροί τής Πατρίδος μας δεν είναι ενωμένοι. Και οι σιωνιστές ξέρουν να δημιουργούν συγκρούσεις και ανατροπές.

Η Αγία Σοφία δεν είναι ένα παγκόσμιο μνημείο. Η θέση της δεν είναι μήτε αυτή τού μουσείου μήτε αυτή τού τζαμιού. Η Αγία Σοφία είναι η Μητέρα Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και η ψυχή των Ελλήνων. Το ορθόδοξο λάβαρο τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού που μάς συνδέει με τις φυλετικές μας ρίζες. Το ελλαδικό προτεκτοράτο ωστόσο τελεί σε ομηρία με την οικονομική υποθήκευση των εθνικών περιουσιακών μας στοιχείων και παράλληλα βιώνει μια δέσμευση ελευθεριών με πρόσχημα την υγειονομική κρίση τού κορονοϊού! Είναι κυριολεκτικά ένα σκηνικό ντροπιαστικό για το Έθνος μας, όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν τα εθνικά μας σύνορα όποτε θέλουν και οι λαθρομετανάστες κατακλύζουν την χώρα μας.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, είναι σίγουρο ότι ο ελληνικός λαός θα νιώσει ασφυξία οικονομικής και ψυχολογικής πίεσης. Η οικονομική κρίση και η πολιτειακή ανωμαλία θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Οι σκόρπιες αντιδράσεις βολεύουν πολλούς. Δεν θέλουν οι προδότες και οι διεθνείς εντολείς τους συντονισμένες αντιδράσεις και εθνικές λύσεις. Κι έτσι οι τρόποι που επιστρατεύουν για να χτυπήσουν τη Φυλή μας είναι δύο. Η προσχηματική ύπαρξη πολλών πατριωτικών φωνών, με ή χωρίς εισαγωγικά, και η απαγόρευση ή ο έλεγχος των διαδηλώσεων. Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να ψηφιστεί στο κοινοβούλιο τής ντροπής και τής κατοχής νομοσχέδιο ελέγχου των διαδηλώσεων με την γνωστοποίηση αυτών εκ των προτέρων στο κράτος προκειμένου να δοθεί έγκριση ή να απαγορευτούν αυτές!

Βέβαια οι περιστολές των διαδηλώσεων δεν αφορούν τούς πάσης λογής διεθνιστές. Η κυβέρνηση μάς το είπε κι αυτό. Επομένως ο περιορισμός των ελευθεριών αφορά τούς πατριώτες και καματάρηδες Έλληνες. Τούς Έλληνες που αγωνίζονται να ζήσουν τις οικογένειές τους και αγαπούν την Πατρίδα τους. Στο σχέδιο τής υποταγής άλλωστε υπάρχει πάντα η υπόθεση τού ασύδοτου κορονοϊού. Ήδη έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι επίκειται ένας νέος εγκλεισμός, χειρότερος τού πρώτου, με μεγαλύτερη λένε έξαρση τού ιού. Στην δε βουλή έχουν ψηφίσει όπως μαθαίνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ελλήνων αντί εξοντωτικών ποινών και μάλιστα με αφορμή οποιασδήποτε νεοφερμένη επιδημία κι όχι μόνο τη γνωστή.

Η Ελλάς λοιπόν ήρθε η ώρα να γίνει απαιτητική. Να σπάσει τις ατιμωτικές αλυσίδες που τής έχουν φορέσει οι τύραννοι, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Όταν λέμε Ελλάς, εννοούμε τον συνειδητοποιημένο ελληνικό λαό στην πίστη, στο αίμα και την συνείδηση. Οι Αληθινοί και Ζωντανοί Έλληνες είναι η δρώσα Ελλάς. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει το ιερό χρέος και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα τής πραγμάτωσης των δίκαιων λύσεων. Να πέσουν οι τύραννοι. Να σπάσουν τα δεσμά. Να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας. Να δώσουμε ψωμί στο λαό. Ιδανικά στη νεολαία. Δύναμη στη φωνή τού λαού. Εθνική και Λαϊκή εξουσία. Διεκδίκηση ελληνικών εδαφών και προσκυνημάτων. Κι όλα αυτά μέσα σε μια στιγμή.

Την πληγωμένη οικονομία μπορούμε να την γιατρέψουμε με τούς δικούς μας πόρους, όσο χρόνο κι αν χρειαστούμε. Αν όμως χάσουμε την Πατρίδα μας, αυτό δεν πρόκειται να το γιατρέψουμε ποτέ. Η ελευθερία απαιτεί θυσίες, αρετή και τόλμη. Απαιτεί σχέδια και πράξεις. Όχι λόγια κενά. Εθνικό όραμα και πρόγραμμα που διαθέτουμε εμείς οι Εθνικιστές. Ελληνικό λαό αποφασισμένο να ενωθεί κάτω από τα εθνικά λάβαρα και την εθνική αποστολή τής διαιώνισης και τού μεγαλώματος τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελληνικής Πατρίδος. Να αποδιώξουμε τα ξένα σώματα που μάς έχουν φορτώσει. Να ξεφορτωθούμε φόβους και υποθήκες τής ζωής μας. Να θέσουμε το Έθνος πάνω από νεοταξικούς οργανισμούς. Να γίνουμε περιφερειακή και στρατιωτική δύναμη. Να φτιάξουμε ελληνοκεντρικές συμμαχίες.

Δεν μάς πτοούν οι συγκρούσεις που θέλουν να σηκώσουν οι νεοταξίτες για να φέρουν χαλασμό και παγκόσμια διακυβέρνηση εκτός Ελλάδος. Γεωπολιτικά μάς ακουμπούν τα γεγονότα το δίχως άλλο. Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος είναι εξ ορισμού στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αποφευχθούν οι εσωτερικοί κραδασμοί και να διασφαλιστεί το αγαθό της ανθρώπινης ζωής. Να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση με πολιτικό σχέδιο. Και φυσικά να διασφαλιστεί η εθνική μας κυριαρχία και η εδαφική μας ακεραιότητα. Να θωρακιστεί στρατιωτικά η Ελλάς. Και να προασπίσουμε την εθνική μας κληρονομιά, λεύτερη και προσωρινά αλύτρωτη. Το Λαϊκό και Εθνικιστικό μας Κίνημα θα κάμει το χρέος του με συναγωνιστή μας τον ελληνικό λαό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: