ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 21-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ελευθερία είναι θείο δώρο, ευλογημένο από το Θεό. Είναι όμως και κορυφαίο έπαθλο τής ζωής που κερδίζεται με ευλογημένο αγώνα και τίμιο αίμα. Και ο Ελληνισμός μας έχει δαπανήσει ποταμούς αγίων αιμάτων προκειμένου να βαστήξει το προσκύνημα τής Πατρίδος μας αλώβητο από βαρβάρους απίστους. Χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία έως σήμερα απέναντι στους λαθρεπιβάτες ψευτορωμιούς τής γης μας.

Οι επίορκοι βάλθηκαν να εκτιμήσουν τα ελληνικά χώματα με την αξία δήθεν πτωχευμένης γης. Μετατρέψανε από πολλούς χρόνους πίσω το χρήμα σε μέσο ψεύτικης ζωής και ανομολόγητου εκβιασμού. Κάμανε τον Έλληνα να ανοίξει τα τείχη τού Κάστρου στους χρυσοθήρες και κατόπιν στους παλιούς εχθρούς και τούς δήθεν φίλους. Και κατόπιν, βρέθηκε ο Έλληνας χωρίς βούληση δική του, χωρίς να ορίζει νου και σώμα και σπίτι, όμηρος στην εξουσία μισερών και μισελλήνων.

Η λευτεριά αδέρφια δεν χαρίζεται. Η λευτεριά δεν δίνεται από χέρια ξένα. Η λευτεριά αποκτιέται και κατακτιέται από χέρια πιστά, καθαρά, θαρραλέα, απόλυτα ελληνικά. Και οι εθνικοί αγώνες δίνονται για να απλωθούν τα λάβαρα τού Θεού και τής Ελληνικής Φυλής σε κάθε σπιθαμή προγονικής γης. Ότι το ποθούμενο είναι να ταιριάξουν πολιτεία και πολίτες, με την εξουσία να υπηρετεί την κοινωνία, τόσο σε αίμα όσο και σε ψυχή ελληνική στον ίδιο ακριβώς βαθμό.

Τα προσκυνοχάρτια που αιχμαλώτισαν τον Ελληνισμό μας έχουν γραφτεί με λερωμένο μελάνι από τούς καιρούς των πολέμων τής αντρειάς, όταν οι αντρειωμένοι ρίχνανε τα τείχη τής σκλαβιάς και οι σταυρωτήδες με τα προικιά τού νεοταξισμού και οι τοκογλύφοι προδίδανε το ελληνικό αίμα. Η Πατρίδα μας μεγάλωσε κάποια στρέμματα, αλλά τα δεσμά παραμείνανε αδιόρατα για να αποφασίζουνε άλλοι την μοίρα τής Φυλής μας. Κι έτσι, η σάρκα παρέμεινε θεληματική, αλλά το πνεύμα δήθεν ασθενές και στην πραγματικότητα υπόδουλο.

Από το 1920 και την εποχή τού τουρκοεβραίου Κεμάλ υπάρχει ένα αλβανοτουρκικό σύμφωνο. Είναι απότοκος τούτο το κρυφό σχέδιο εξοντώσεως τής Φυλής μας από τα χρόνια που σχεδιαζότανε από τούς πολιτικούς η διαβόητη «ελληνοτουρκική φιλία»!!! Διόλου τυχαία κι αυτή. Το αλβανοτουρκικό σύμφωνο προβλέπει την εισβολή ένοπλης αλβανικής αντάρτικης ομάδας σε ελληνικό έδαφος με την έναρξη ελληνοτουρκικού πολέμου.

Το ίδιο σχέδιο προβλέπει τον εποικισμό τής Βορείου Ηπείρου μας από Αλβανούς μουσουλμάνους που βιώσανε και βιώνουνε τα αδέρφια μας, ανεξαρτήτως πολιτικού καθεστώτος στην προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα τής Απείρου Ελληνικής Γης. Είναι τα επίχειρα τής προδοσίας των διαχρονικών ψευτορωμιών τού προδοτικού καθεστώτος που αρνήθηκαν να εφαρμόσουν το ισχύον Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που δίνει την Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρό μας.

Σήμερα όλοι οι λαθροεισβολείς λαμβάνουν σύντομα ελληνικά χαρτιά, συμμετοχή στα σχολειά μας, στην κοινωνία, στην εργασία. Μετερίζια τής καθημερινότητας από τα οποία συνεχώς μειώνονται οι Έλληνες ως αποτέλεσμα τής υπογεννητικότητας, τής φτώχιας, τής νεομετανάστευσης. Οι δε Τούρκοι και οι Αλβανοί αξιώνουν κυριαρχία και εδάφη ελληνικά.

Το ολέθριο σχέδιο των μισελλήνων τού αντίχριστου νεοταξισμού δείχνει την βρώμικη ψυχή τους και την διαχρονική δειλία τους, αφού πάντα μάς χτυπούν κρυπτόμενοι πίσω από τούς βαρβάρους που οι ίδιοι οι νεοταξίτες σιτίζουν. Κουβαλούν από όλα τα σημεία τού ορίζοντα αλλοδαπούς λαθρογυρολόγους, από χώρες που χαρακτηρίζονται για την παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά τους κατά χριστιανισμού και ανθρώπινης ζωής.

Οι νεοταξίτες και οι πολιτικοί συνεργάτες τους θέτουν ζητήματα ανθρωπισμού που οπωσδήποτε είναι μειοψηφικά έναντι τής πλειοψηφικής λαθροεισβολής. Εγκαταλείπουν τα ελληνικά σύνορα εντελώς αφύλαχτα. Έχουν γεμίσει την χώρα μας με δομές υποδοχής και ταυτοποίησης που συνορεύουν με στρατόπεδα και εισόδους πόλεων. Παραβιάζουν τον εγχώριο και διεθνή ποινικό κώδικα, σπέρνοντας ισλαμικά κρούσματα βίας ακόμη και ενάντια Ελλήνων. Οι λαθραίοι δούρειοι ίπποι μαζί με τούς αναρχοπροστάτες τους γίνονται λόγχες τής νεοταξικής κατοχής.

Όμως η λαθραία και η αναρχική κατοχή λαμβάνουν πλέον διεθνή υπόσταση και μορφή όπλου που σημαδεύει τον Ελληνισμό στην καρδιά. Οι Τούρκοι έχουν δηλώσει ότι οι μουσουλμάνοι εισβολείς τής γης μας κινδυνεύουν τάχα από το δήθεν ελληνικό κράτος και ότι προτίθενται να τούς προστατέψουν ακόμη και στρατιωτικά. Οι αστυνομικές δυνάμεις καταγγέλλουν αρμόδιους κρατικούς φορείς ότι δεν τούς αφήνουν να αποτρέψουν τα παράνομα κυκλώματα. Και οι συνεπείς στρατιωτικοί μας καταγγέλλουν ότι έχουν γίνει υπηρέτες των εχθρών τής Φυλής μας.

Είναι σαφές ότι η εθνική μας άμυνα ναρκοθετείται απέναντι σε μια εχθρική εισβολή. Οι δημιουργοί τής πολυπολιτισμικότητας θέλουν την αφαίμαξη τής ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχει άραγε μέριμνα Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση εσωτερικού πολέμου φθοράς; Υπάρχουν δομές προστασίας των Ελλήνων ή μόνον δομές στρατοπεδεύσεως λαθρομεταναστών; Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο, όπως λέγουν κάποιες αστυνομικές πηγές, στην περίπτωση των λεγομένων σκηνιτών «ευπαθών» να δασκαλεύονται αναμεταξύ τους, ώστε να μην αφήνουν ανιχνεύσιμα ίχνη στο σώμα των θυμάτων τους μετά από επιθέσεις!!!

Ελευθερία ελληνική είναι η ισχύς των Ελλήνων. Τα δίκαια τής Ελληνικής Φυλής τα προασπίζουν και τα εξασφαλίζουν οι Πιστοί Θεού και Ελλάδος που ποτίζουν με μόχθο και θυσίες την γη τους. Ελεύθερος είναι ο Δυνατός που βαστάει στα δικά του και μόνον χέρια την ζωή των παιδιών του που ταυτίζεται απόλυτα με την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Πεδίο ασφαλές τής ηρεμίας και τής αληθινής ειρήνης είναι η γεωπολιτική ζώνη ασφαλείας που σχηματίζεται με την απελευθέρωση πάσης ελληνικής γης.

Αληθινή Ελλάς είναι η Ελλάς που ταυτίζει την ιστορία της με την σύγχρονη κρατική και κοινωνική της υπόσταση. Αληθινοί Έλληνες είναι οι τιμητές των αγώνων των προγόνων τους και φρουροί τού μέλλοντος των παιδιών τους. Ελληνική είναι η κοινωνία που βασίζεται στην Ορθόδοξη Πίστη και το Ελληνικό Αίμα. Αληθινή ειρήνη υπάρχει μονάχα όταν το δίκαιο και η αλήθεια συντρίβουν δια παντός το άδικο και το ψέμα.

Αληθινό ελληνικό κράτος είναι αυτό που διοικείται και στελεχώνεται και εργάζεται και μάχεται με εκφραστή του το Ελληνικό Έθνος. Διότι κάθε κράτος ανήκει στο έθνος του. Κάθε λαός έχει το δικό του σπίτι που λέγεται πατρίδα, που πάει να πει η Γη των Πατέρων του. Βοήθεια στον πληγέντα είναι αυτή που δίδεται στο σπίτι του κι όχι το σκόπιμο ανακάτωμα των σπιτιών. Και ο μεγαλύτερος σύμμαχος τής Ελλάδος είναι οι Έλληνες.

Φτιάχνουμε δίκαιη και πλατιά Ελλάδα με ελληνικό στρατηγικό σκοπό. Σηκώνουμε αυτάρκη Πατρίδα, ενώνουμε τον Ελληνισμό, γινόμαστε ισχυρή Δύναμη τής πλάσης. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, δίχως ούτε μια ψυχή σκλάβα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: