ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΑΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα ζωντανά έθνη καθορίζουν τη ζωή τους με τις δικές τους επιθυμίες και βουλήσεις. Κι όταν ζώνονται από μιαρές και βάρβαρες υπάρξεις, τότε τις κατατροπώνουν και τις διαγράφουν από το χάρτη. Το Ελληνικό Έθνος είναι συνώνυμο τής ιστορίας, τού πολιτισμού, τής πίστης, τής δικαιοσύνης. Τώρα ακριβώς γίνεται αντιληπτός σε όλες τις διαστάσεις του ο λόγος που μάς θέλουν οι βάρβαροι ανατολής και δύσης σβησμένους από τον χάρτη. Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσουμε στις προκλήσεις, θέτοντας σαφές ελληνικό εθνικό στρατηγικό σκοπό ισχυρής γεωπολιτικής δυνάμεως.

Το τουρκικό ψευδοκράτος έχει αποθρασυνθεί. Θέλει να τερματίσει τον βίο του και οφείλουμε να το συντρίψουμε. Οι μωροφιλοδοξίες του θέτουν σε κίνδυνο πλέον τα νησιά μας και τη Θράκη μας. Οι Τούρκοι δεν αρκούνται μονάχα στη βεβήλωση τής Αγίας Σοφίας μας. Έχουν πάρει αέρα από τον ενδοτισμό τού ψευτορωμέϊκου που έχει αποδεχθεί τον προδοτικό, συμβιβαστικό και δουλικό διάλογο των διεθνών δικαστηρίων των ψευτοσυμμάχων. Έχει μιληθεί και συμφωνηθεί κάτω από το τραπέζι η συγκυριαρχία με τούς εχθρούς μας στο Αιγαίο. Αυτό σημαίνει η προσφυγή στη Χάγη. Και φυσικά μερίδιο μέγα θα αρπάξουν οι μεσολαβητές και προσωρινοί παγκόσμιοι επικυρίαρχοι.

Το καλό είναι ότι οι Τούρκοι δεν διαθέτουν αρραγές μέτωπο καθώς οι κεμαλιστές τού ρεπουμπλικανικού κόμματος αντιτίθενται στο ισλαμικό κράτος τού Ερντογάν που θέλει να τούς σβήσει από τον πολιτικό χάρτη. Το μίσος τους ωστόσο για την Ελλάδα μας είναι κοινό και οι αλύτρωτες πατρίδες μας γυρεύουν τη λύτρωση ως χρέος ελληνικό, ιερό και απαράγραπτο. Και τούτο το χρέος παρουσιάζεται ακόμη πιο επιτακτικό από τη στιγμή που η Τουρκία εμφανίζει πλέον μετά από το Αιγαίο και τα νησιά μας, επιτακτικές τις αξιώσεις της σε βάρος τής ελεύθερης Θράκης μας και μάλιστα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Εμφανίστηκε λοιπόν στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα τής Τουρκίας Γενί Σαφάκ κάποιος Ferruh Ozkan ως πρόεδρος τής «Ιδρυτικής Βουλής Δυτικής Θράκης» ο οποίος υπογράφει μια επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση, με την οποία ζητάει τη δημιουργία ειδικού καθεστώτος στην Ελεύθερη Θράκη μας έως την 21η Αυγούστου 2020! Μετά την αρπαγή τής ελληνικής υφαλοκρηπίδας, τη δέσμευση τού Καστελόριζου, την τουρκική κυριαρχία στο τόξο από την Κρήτη έως την Κύπρο, τώρα οι τουρκομογγόλοι θέλουν να επιβάλλουν καθεστώς αυτονομίας στη Δυτική Θράκη για να την εντάξουν στον οθωμανικό τους χάρτη.

Είναι σαφές ότι η μεγάλη σύγκρουση με τούς προαιώνιους εχθρούς μας έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ψευτορωμέϊκο στο σύνολο των προδοτικών του κομμάτων έχει αποδεχτεί τον τουρκικό αυτοπροσδιορισμό των πρακτόρων τής Άγκυρας στη Θράκη και την συμμετοχή τού τουρκικού κόμματος στις ελληνικές εκλογές. Παράλληλα οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν συζητήσει την διδασκαλία τής τουρκικής γλώσσας μέσα στα ελληνικά σχολεία. Επομένως καλλιεργείται πλέον ένας συμβιβασμός αποδοχής των τουρκικών σχεδίων για την αυτονόμηση και τον εκτουρκισμό τής Ελεύθερης Θράκης μας. Και λέμε Ελεύθερη Θράκη, διότι υπάρχει πάντα η προσωρινά αλύτρωτη Ανατολική Θράκη μας με την Αδριανούπολη που θα γίνει και πάλι ελληνική, διότι αυτό είναι το δίκαιο και εθνικώς επιβεβλημένο για την Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα μας.

Είναι σαφές ότι έρχεται μεγάλη γεωπολιτική αλλαγή στα Θερμά Νερά μας που θα συγκεντρώσει όλες τις φερόμενες μεγάλες δυνάμεις στην περιοχή μας. Η Ελλάς οφείλει να δηλώσει παρούσα στις καταιγιστικές εξελίξεις, απαλλαγμένη από τα ελληνόφωνα βαρίδια που την σέρνουν στο περιθώριο. Ήρθε η ώρα ημών των Ελλήνων Εθνικιστών να γκρεμίσουμε ψεύδη και στημένες ενοχές. Ήρθε η ώρα να κοινωνήσουμε την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό. Να πούμε στα αδέρφια μας ότι ο λόγος που γίνονται θύματα εγκλεισμών και παραπληροφόρησης είναι η στημένη αποδοχή τού τέλους τής ελληνικής ιστορίας και τής Ελληνικής Φυλής. Και η επιβεβλημένη απάντηση είναι να ορθώσουμε το ανάστημα τού Ζωντανού Ελληνικού Έθνους που θέλει να πάρει πίσω τον κόσμο που τού κλέψανε. Να αποκτήσει ο Ελληνισμός μας αληθινή λευτεριά και κυριαρχία.

Το εθνικό στρατηγικό σχέδιο είναι υπαρκτό και πραγματοποιήσιμο. Το πρώτο βήμα είναι η πτώση τού ψευτορωμέϊκου και η συγκρότηση εθνικής και λαϊκής κυβερνήσεως. Η οριστική διαγραφή τού προδοτικού καθεστώτος και η συγκρότηση μιας λαϊκής και εθνικιστικής πολιτείας. Εν συνεχεία οφείλουμε να διαγράψουμε συνθήκες και οργανισμούς που μάς οδηγούν ως προτεκτοράτο στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη ευρείας διπλωματικής τακτικής και τη συγκρότηση συμμαχιών εθνικού χαρακτήρα με εταίρους που αποδέχονται την παρουσία τής ισχυρής Ελλάδος.

Παράλληλα η δική μας εθνικιστική Ελλάς θα προχωρήσει στη δημιουργία ισχυρού και αδιάσπαστου λαϊκού σώματος, απαλλαγμένου από τα διχαστικά, ταξικά και κομματικά διαχωριστικά τείχη τού απερχόμενου καθεστώτος. Πάσα διεθνιστική πρακτική θα ακυρωθεί στην πράξη. Η δε στρατιωτική θωράκιση τού κράτους θα λάβει υπόσταση με την ανάπτυξη ελληνικών υποδομών και χεριών. Η Ελλάς οφείλει να ασκήσει επιπλέον τα κυριαρχικά της δικαιώματα που σημαίνει αφενός μεν την χάραξη τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο, αφετέρου δε την απομάκρυνση των ενεργούμενων τής εχθρικής προπαγάνδας. Παράλληλα το ελληνικό κράτος οφείλει να λειτουργήσει ως εγγυήτρια δύναμη των ελληνικών πληθυσμών που ζουν προσωρινά εκτός των εθνικών μας συνόρων.

Κάποιοι θα θεωρήσουν τον σχεδιασμό για την αναγέννηση τής Πατρίδος μας ως υπερβολικό και ασύμβατο με τα σημερινά δεδομένα. Είναι οι ανθέλληνες που επιδιώκουν την πολιτική τους επιβίωση μέσα από την διατήρηση των σημερινών πεισιθάνατων δεδομένων. Αν δούμε τη συγκέντρωση των ξένων δυνάμεων στη γεωπολιτική αυλή μας, θα διαπιστώσουμε την επερχόμενη μεταξύ τους σύγκρουση. Γαλλία και Ρωσία ενισχύουν την παρουσία τους στη Λιβύη απέναντι από την Τουρκία που βρίσκει τείχος και από την Αίγυπτο. Στη δε Μαύρη Θάλασσα οι αμερικανονατοϊκοί ασκούνται στο φούντωμα τού επερχόμενου πολεμικού αγέρα, με τη Ρωσία να θέλει πάντα τη διέλευση από τα Στενά τού Βοσπόρου.

Η Ελλάς θα αναπτυχθεί και θα αρματωθεί βαστώντας έξω από τα εδάφη της την επερχόμενη μπόρα. Μια μπόρα που διέρχεται μέσα από την επιδίωξη εγκλεισμών, παγκόσμιας χρεοκοπίας και παγκόσμιου πολέμου. Ήρθε η ώρα να σβηστεί από τον χάρτη η Τουρκία. Μαζί της θα γνωρίσει οδυνηρή ήττα και ο νεοταξικός παράγοντας. Κι εμείς απαλλαγμένοι από τα βαρίδια τής προδοσίας θα ανασυγκροτηθούμε και θα εκμεταλλευθούμε τις γεωπολιτικές αλλαγές. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι εδώ και εκφράζει τούς πόθους τού Ελληνικού Έθνους για διαιώνιση τής Φυλής μας, για μεγαλοσύνη, για ζωή αντάξια τού ενδόξου παρελθόντος μας, για νέα, μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: