ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 3-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Λένε ότι η εμφάνιση πολλών συμπτώσεων μαζί σχηματίζει μια αλήθεια. Στη ζωή τού Έθνους δεν υπάρχουν απλές συμπτώσεις όσον αφορά τις προκλήσεις ενάντια στις παραδόσεις, τα ήθη και τις αξίες μας. Υπάρχουν μονάχα σκληρές και ωμές αλήθειες. Πέφτουν λοιπόν οριστικά μάσκες και προσχήματα. Τώρα πλέον η Ελλάς δίδει τη μάχη στις επάλξεις τού Εθνικού μας Κάστρου. Το καλούν τα μηνύματα των καιρών και το ιερό χρέος στις εθνικές μας παρακαταθήκες και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.

Στην Πατρίδα μας υφίσταται ένας απηνής και ακήρυχτος πόλεμος από το ψευτορωμέϊκο σε βάρος όλων όσων αντιστεκόμαστε στον οικουμενισμό και τον νεοταξισμό, στο θρησκευτικό και στο πολιτικό πρόσωπο δηλαδή τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Τίθενται σε εφαρμογή ο φόβος, η περιθωριοποίηση και οι απειλές. Κι όταν οι υπερασπιστές τού Κάστρου που λέγεται Ελλάς ορθώνουν τείχος αντίστασης, τότε η σύγκρουση περνάει στο πεδίο τής Τιμής. Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε θύματα σ’ αυτήν την ιερή αποστολή και γνωρίζουμε καλώς τούς ανθελληνικούς σχεδιασμούς.

Με θλίψη και θυμό πληροφορήθηκα την νέα πρόκληση σε βάρος των ιερομονάχων τής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και το κατοχικό κράτος τής αστικής δημοκρατίας. Ο λόγος τού μίσους ενάντια στη συγκεκριμένη μοναστική κοινότητα είναι η απόρριψη και η αντίδραση των καλόγερων στην παναίρεση τού οικουμενισμού και την κατάλυση τού άβατου τού Αγίου Όρους. Είναι το όχι που λέγουν οι μοναχοί τής Μονής Εσφιγμένου στην εκκοσμίκευση τού Αγίου Όρους με την μορφή των πολιτικών παρεμβάσεων και στην αναγνώριση εκκλησιαστικής κανονικότητας σε ψευτοθρησκείες, με σκοπό νεοταξικό την στρεβλωτική ένωση τής πανθρησκείας προ τής επιχειρούμενης σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Για μια ακόμη πολλοστή φορά οι προσκυνημένες αρχές τής κατεχόμενης Ελλάδος αποστέλλουν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ζητήσουν και να επιτύχουν την εκκένωση τής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από τούς αληθινά ηρωικούς λειτουργούς τής μιας και μόνης αληθινής Πίστης, τής Ορθοδοξίας μας. Και στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι υπάρχει άλλος ένας λόγος που οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες στρέφονται κατά των Εσφιγμενιτών μοναχών. Είναι ότι οι συγκεκριμένοι καλόγεροι με τον επικεφαλής τους Ηγούμενο Πατέρα Μεθόδιο είναι Μαχόμενοι Έλληνες. Και ως Μαχόμενοι Έλληνες είναι ταυτόχρονα Ελληνορθόδοξοι και Πατριώτες, Πιστοί στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα.

Το ψευτορωμέϊκο συνεχίζει την πολιορκία τής Ελλάδος παράλληλα με τον θρησκευτικό και με τον πολιτικό πόλεμο υπέρ τής παγκοσμιοποίησης. Προδίδει και παραδίδει τα εθνικά μας ζητήματα και την εθνική μας ακεραιότητα βορά στα νύχια τής Τουρκίας και των διεθνών εξουσιαστών που ακολουθούν ξωπίσω. Κι έτσι πληροφορηθήκαμε την άποψη τής κυβερνήσεως και των συμβούλων της ότι το Καστελόριζο έχει ελάχιστο μερίδιο στον προσδιορισμό τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο μας. Πρόσχημα και εξωφρενικός ισχυρισμός για τη συγκεκριμένη υποχώρηση αναφέρεται η μεγαλύτερη απόσταση τού Καστελόριζου από τη Ρόδο σε σχέση με την εγγύτητα προς τις … τουρκικές ακτές!

Το δολερό αυτό επιχείρημα εφηύρε ο κ. Ροζάκης, κατά κόσμον Ροζενστάιν, σύμβουλος τής παρούσας κυβέρνησης και πρώην υπουργός τής κυβερνήσεως Σημίτη, κατά κόσμον Ααρών Αβουρή. Είναι ωστόσο επιχείρημα που έχουν εφεύρει από τα έγκατα τής λέσχης των παγκόσμιων σταυρωτήδων όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου. Το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας ωστόσο ορίζει σαφώς ότι πλήρη δικαιώματα στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα έχουν πάσα χερσαία έκταση και κάθε νησί που διαθέτουν κατοίκους και οργανωμένη οικονομική ζωή. Η αναφορά των ψευτορωμιών πολιτικών θυμίζει έντονα ανάλογες αναφορές των Τούρκων που μιλούν για περιορισμό τού εναέριου χώρου στα μέτρα τού θαλάσσιου στα 6 μίλια, την στιγμή που η Άγκυρα αξιώνει ελληνικά νησιά και συγκυριαρχία στο Αιγαίο μας στον 25ο μεσημβρινό!

Τα δίκαια τής Ελλάδος δεν παζαρεύονται και δεν εκχωρούνται. Τα δίκαια τής Ελλάδος διαφυλάσσονται και επιβάλλονται. Οι αλήθειες γίνονται οικουμενικές αξίες υπεροχής τού αποστολικού Ελληνισμού μας. Τα δε βίαια αποτελέσματα των ληστρικών κατακτήσεων δεν γίνονται αποδεκτά και δεν γράφουν δίκαιο, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η Ιωνία και ο Πόντος είναι Ελλάδα και όχι Τουρκία. Η Ελλάς γειτνιάζει με τα προσωρινά σκλαβωμένα αδέρφια της που έχει τεκμηριωμένο δικαίωμα και ακόμη περισσότερο ιερό χρέος να απελευθερώσει. Ο Θεός είναι ένας. Η Ελλάς είναι μία. Η αλήθεια είναι κι αυτή μία.

Όταν το Δίκαιο τού Έθνους εξυπηρετείται από το διεθνές δίκαιο, τότε τα εξαγόμενα δικαιώματα εφαρμόζονται χωρίς δικαιολογίες και ενδοτισμούς. Όταν πάλι το διεθνές δίκαιο αδικεί το Έθνος και στρώνει δρόμους υποχωρήσεων και συμβιβασμών, τότε το Δίκαιο τού Έθνους καταλύει το ψεύτικο δίκαιο και υπερισχύει. Το Δίκαιο τού Έθνους σε πάσα περίπτωση εφαρμόζεται στο ακέραιο. Εκείνος δε που το κατακτά έχει ατσάλινη θέληση και πυγμή, ενωτικό πνεύμα μέσα στη Φυλή του, εθνική ισχύ και ορμή. Κάνει τις παρακαταθήκες και τις αλήθειες του αιχμή τού δόρατος.

Εκείνοι που μιλάνε για ανάπτυξη και ειρήνη, πρέπει να μάθουν ότι αυτά τα αγαθά σταθεροποιούνται μονάχα όταν η θεία και η εθνική νομοτέλεια επιστρέφουν στη θέση τους και θωρακίζονται. Οι διωγμοί σε βάρος τής Πίστης μας παύουν όταν εκλείπουν οι εστίες τής αιρέσεως. Η ασφάλεια τού Έθνους πραγματώνεται όταν εκλείπουν οι εστίες τής προδοσίας. Η διάδοση τής αλήθειας και η εθνική ολοκλήρωση, ο Λόγος τού Θεού και οι Αγώνες των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής εφαρμόζονται και ολοκληρώνονται στο ακέραιο. Η δε ειρήνη περνάει μέσα από την πλατιά και ελληνική γεωπολιτική αυλή μας. Η αποκατάσταση συνεπώς τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος είναι ζήτημα που προάγει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όταν ο νεοταξισμός των δήθεν δυνατών θα συντριβεί στο βούρκο τής ανταγωνιστικής αλαζονείας τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: