ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 2-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πολιτική ζωή τού τόπου, καμωμένη από τα πολιτικά τζάκια τού νεοταξισμού, απονευρώνει τον λαό και τον οδηγεί στην παγκόσμια τυραννία άνευ αντιστάσεων. Ο λαός οδεύει απελπισμένος και αποπροσανατολισμένος. Ο Αληθινός Ελληνισμός όμως άρχει ελεύθερος, επαναστατικός και δημιουργικός, ουδέποτε υποταγμένος. Και ο Αληθινός Εθνικισμός είναι ενωτικός, κατακτητικός πόθων και δικαίου, εκφραστής πάντων των πιστών και πατριωτών, των μόνων γνήσιων και αληθινών Ελλήνων.

 

Ο Εθνικισμός μας είναι Κίνημα Εθνικό και Κοινωνικό. Εργάζεται, συνεργάζεται και μάχεται στο ίδιο μετερίζι με τούς Έντιμους και Ζωντανούς Έλληνες που είναι καμωμένοι για πολιτισμό, με την φύση και την ταυτότητα την ορθόδοξη και την εθνική, ακέραιες και ατόφιες. Ο Εθνικισμός μας εκφράζει την εκκλησία, την ελληνική οικογένεια, την ελληνική νεολαία, τον ελληνικό στρατό, την ελληνική παραγωγική τάξη. Ο Εθνικισμός των Ελλήνων εκφράζει την Παραδοσιακή και Μεγάλη Ελλάδα για την διαιώνιση τής κραταιάς Ελληνικής Φυλής.

 

Οι διαλυτικές τάσεις και ο διχασμός τού πατριωτισμού εκθέτουν τον υποκριτή που παριστάνει τον εκφραστή τού πατριωτισμού. Ο εγωιστής και εγωκεντρικός μετεωριζόμενος «εθνικισμός» δεν δικαιούται να φέρει τον τιμητικό τίτλο τού Ελληνικού Εθνικισμού. Όταν κάποιοι συνομιλούν με τον αστικό κομματισμό, αυτοί βλάπτουν σοβαρά τον Ελληνισμό, αφού ο αστικός κομματισμός είναι εχθρός μεγαλύτερος και των εξωτερικών εχθρών τής Φυλής μας.

 

Ο Ενωτικός Εθνικισμός εκφράζει αποκλειστικά τον Ζωντανό Ελληνισμό. Ζωντανός Ελληνισμός είναι ο ζωηρός και ενεργητικός Ελληνισμός στην καρδιά, στην ψυχή, στο πνεύμα, στις πράξεις και τις απαιτήσεις του για έργα υψηλά. Ο Ζωντανός Ελληνισμός φτιάχνει παιδεία, γεμίζει ελληνικές ψυχές την κοινωνία, γίνεται ένα με τη φύση που τον περιβάλλει αναπτύσσοντας τα αγαθά και την ενέργεια τού γεωφυσικού του παράγοντα, πυργώνει τις εθνικές του κοινότητες, λευτερώνει Έλληνες πλαταίνοντας Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή, φτιάχνει Κράτος με το Ελληνικό Έθνος ένα Σώμα στην κορυφή τού κόσμου. Δεν συναλλάσσεται ποτέ με τούς εχθρούς του, αλλά τούς αφανίζει. Και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας έχει συγκροτημένο πολιτικό πρόγραμμα εξουσίας που διαμορφώνει ένα γνήσιο πολίτευμα Λαϊκής Εθνοκρατίας, με μόνο εντολέα του τον πιστό στις αξίες τής Φυλής μας ελληνικό λαό.

 

Αυτός ο Ενωτικός Εθνικισμός πορεύεται με το Φως τής Αληθείας να ανοίγει τον δρόμο τού Αληθινού και Ενωμένου Ελληνισμού. Διότι ο δρόμος τού Ελληνισμού είναι η διάδοση τής Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης του και η δημιουργία συνεχώς νέου και αληθινά αναπτυξιακού Ελληνικού Πολιτισμού. Η Ελλάς δεν πλανιέται στις στενωπούς τής απιστίας, διότι έλαβε την Πίστη από τον ίδιο τον Θεό ως Πατρίδα Μαρτύρων και Ηρώων. Η Ελλάς δεν αναζητά δυνατούς, διότι είναι η ίδια η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ανίκητη με φυσικά οχυρά και φυσικό πλούτο, όταν βαδίζει όντως ως ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ, δίχως πλαστούς διαχωρισμούς και διεθνιστές ολετήρες. Μία Πίστη, Μια Ελλάς, Ένας Λαός, Μια Φυλή, Ένας Λαϊκός Εθνικισμός για τη Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.  

 

Κοινωνικά εργαζόμαστε για μια Ελλάδα που επανδρώνεται με την Ορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα. Εργαζόμαστε επιπλέον για την Κοινωνία των Αρίστων που πορεύονται με γνώμονα την αξιοσύνη, την εθνική αλληλεγγύη και την διάθεση υψηλής αποδοτικότητας έργου, υλικού και πνευματικού, στο κοινωνικό σύνολο τής Ελληνικής Φυλής.

 

Εθνικά πορευόμαστε ως ένα συμπαγές σώμα, με την κάθε ελληνική κοινότητα όπου γης προέκταση τής μιας και αδιαίρετης Ελληνικής Πατρίδος. Οι πόθοι πολιτείας και πολιτών ταυτίζονται. Τα προβλήματα των πολιτών λύνονται από ολάκερο τον Ελληνισμό ενωμένο. Και όταν ένας Έλληνας έστω σκλαβώνεται, ολάκερο το Ελληνικό Έθνος λυτρώνει γη και ψυχές ελληνικές. Πάσα ελληνική κοινότητα όπου γης είναι προέκταση τού Ελληνικού Κράτους με κοινή ευθύνη και πορεία μέσα από τη διαμόρφωση ενός συστήματος Πανελληνισμού. Η δε Μεγάλη Ιδέα είναι πάντα ζωντανή και απαιτητή, με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα να εκτείνεται από την Αδριατική Μεγάλη Ελλάδα και την Βόρειο Ήπειρο έως την Ελληνίδα Ανατολή και τον Πόντο. 

 

Η οικονομία είναι εθνική και όχι συμφεροντολογική μήτε παγκόσμια. Η οικονομία είναι η ύλη που υπηρετεί την ψυχή. Και η ψυχή τού Έθνους είναι ο Ελληνισμός. Τα γεωφυσικά πλεονεκτήματα τής Ελληνικής Πατρίδος ανήκουν μονάχα στους Έλληνες που παράγουν αγαθά, υπηρεσίες και εθνικό εισόδημα που ανήκουν μονάχα στην Ελλάδα και τα γεννήματα αυτής. Η παραγωγική μηχανή τής Πατρίδος μας και ο δευτερογενής παράγοντας, ο Έλληνας αγρότης, η ελληνική επιχειρηματικότητα, η ελληνική εργασία, εξασφαλίζουν εθνική αυτάρκεια και εθνικό εισόδημα. Το δε εθνικό μας νόμισμα είναι η δραχμή για την διαμόρφωση ελληνικής οικονομικής πολιτικής πέραν και μακριά από φθοροποιούς διεθνείς οργανισμούς.

 

Ο Εθνικισμός δεν συναλλάσσεται και δεν παζαρεύει ποτέ με κανέναν προδότη, με κανέναν υλιστή, με κανέναν υποτακτικό και φυσικά ποτέ μα ποτέ με το πολιτικό σύστημα που υποθηκεύει την Ελλάδα στον σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Έλληνες Πατριώτες, αγαπάτε το Έθνος και επομένως είσαστε οπωσδήποτε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Έλληνες Εθνικιστές, αγαπάτε την Πατρίδα, επομένως είστε οπωσδήποτε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Έλληνες Πιστοί Ορθόδοξοι, αγαπάτε την Ελληνική Φυλή στην οποία μάς ενέταξε ο ίδιος ο Πατέρας μας Θεός, επομένως είστε οπωσδήποτε ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

 

Κανείς διεκδικητής ελληνικής γης δεν είναι συνομιλητής τής δικής μας ελεύθερης Ελλάδος. Με κανέναν αυθάδη και με κανέναν ξένο απολύτως δεν κάνουμε συνεκμετάλλευση τής γης μας, των θαλασσών μας, των γεωφυσικών μας πόρων και ενεργειακών πηγών. Καμία προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ιστορική, όπως και καμία απολύτως συνθήκη και καμία συμφωνία που δεσμεύουν την εθνική μας κυριαρχία και μάς επιβάλλουν την λαθρομετανάστευση δεν γίνονται εν συνόλω αποδεκτές, αλλά σχίζονται και πετάγονται στα σκουπίδια τής ιστορίας.

 

Το όνομα Βόρεια Μακεδονία που δώσανε προδότες και ψευτοσύμμαχοι στα Σκόπια γεννά δικαιώματα αληθούς ελληνικής κυριαρχίας. Και όντως, το Μοναστήρι, η Γευγελή, η Δοϊράνη, η Αχρίδα και πάσα γη ελληνική που προσωρινά κατέχουν παράνομα τα Σκόπια είναι Ελλάδα. Οι δε λαθρομετανάστες θα απελαθούν όλοι. Αποτελούν κακούργημα και πράξη εσχάτης προδοσίας η διακίνηση και η υπόθαλψη λαθρομεταναστών είτε από κρατικούς φορείς είτε από ιδιώτες, ΜΚΟ και λοιπές διεθνιστικές συμμορίες.

 

Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού με Αρχηγό τον συναγωνιστή Ν.Γ. Μιχαλολιάκο έχει σαφές πρόγραμμα για την δημιουργία μιας εθνικής και λαϊκής κυβέρνησης με γνώμονα τον ενωτικό εθνικισμό ως στέγη των πιστών και πατριωτών Ελλήνων που θέλουν μια Ελλάδα δυνατή και ανεξάρτητη. Ενωμένοι θα αναστήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, μια γνήσια Αγία τού Χριστού Ρωμανία που ανήκει αποκλειστικά και μόνον στα παιδιά μας. Τα ζωντανά έθνη μάχονται, όπως πράττουν τα αδέρφια μας τής Αρμενίας που στηρίζουμε ενάντια σε Τούρκους και Αζέρους. Και η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα γενεί και πάλι η ηγέτιδα δύναμη τής ελευθερίας και τής αξιοπρέπειας.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: