ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Άνοιξαν το απύλωτο στόμα τού θράσους οι προσκυνημένοι τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας και μίλησαν για νοσταλγούς, μιμητές και οπαδούς τού ναζισμού, θέλοντας να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή και να προκαταλάβουν εντελώς παράνομα την απόφαση τής ελληνικής δικαιοσύνης. Το σκοτεινό σχέδιο υπηρετήθηκε από όλα τα κόμματα τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος που σκοπεύουν πολύ σύντομα να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση με σκοπό να κατακρεουργήσουν οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, εδαφικά και γεωπολιτικά την Ελλάδα, αφήνοντάς την άδειο και ακρωτηριασμένο κουφάρι δίχως Έλληνες.

 

Ξεχνούν οι ελληνόφωνοι προδότες ότι αναφέρονται στους εκφραστές τής πλέον ιστορικής και ελληνικής ιδεολογίας τού Εθνικισμού που αριθμεί τα ίδια ακριβώς χρόνια ζωής με τον Ελληνισμό. Δεν μάς εκπλήσσει το θράσος τους. Είναι οι πολιτικοί επίγονοι των λεγομένων δημοκρατών πολιτικών συνεργατών τού κάθε βαρβάρου κατακτητή εκάστου εποχής που κατηγόρησαν ανθρώπους τού ελληνικού πνεύματος, όπως τον μεγάλο εθνικό μας ποιητή Κωστή Παλαμά που είχε πει ότι ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στον Έλληνα και ο ίδιος είναι Εθνικιστής. Είναι οι ίδιοι φυσικοί συνεχιστές τού βρωμερού σχεδίου των περασμένων γενεών δημοκρατών ταγών που υποδέχτηκαν, συνεχάρησαν, συνεργάστηκαν και υπερασπίστηκαν τούς γερμανούς κατακτητές. Σύγχρονοι Κοτζαμπάσηδες και βάρβαροι μια κλίκα αδηφάγων συμφερόντων.

 

Ας πάμε όμως να αντικρίσουμε το θράσος τής αστικής δημοκρατικής προδοτοκρατίας ενάντια στην λογική και τον πατριωτισμό τού ελληνικού λαού και τού λαϊκού εθνικισμού με βάση τις σύγχρονες ναρκοθετήσεις των εθνικών υποχωρήσεων και τού κοινωνικού αφελληνισμού που μάς φέρνουν από κοινού τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου. Ξεκινώντας με το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων και διεκδικήσεων σε βάρος τής Πατρίδος μας, ο προαποφασισμένος και προσχεδιασμένος ελληνοτουρκικός διάλογος για την συγκυριαρχία, δηλαδή την αρπαγή τού μισού Αιγαίου από τούς Τούρκους, προχωράει κανονικά με την έγκριση των ψευτοσυμμάχων και την αποδοχή των ψευτορωμιών πολιτικών.

 

Στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση των σιωνιστών τοκογλύφων αποφασίστηκε στην τελευταία σύνοδο κορυφής να μην ληφθούν μέτρα κυρώσεων και κυρίως αποκλεισμού τής Τουρκίας από τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, προκειμένου να προσέλθουν λένε αυτοί στον αρπακτικό υπέρ τους διάλογο με το ψευτορωμέϊκο. Ο δε ΟΗΕ αποδέχτηκε το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο οριοθέτησης θαλασσίων συνόρων ως νόμιμο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν πολύ απλά ότι η λεκάνη τού Ηροδότου με τις τεράστιες ποσότητες σε παγκόσμιο επίπεδο φυσικού αερίου μαζί με την ζώνη κυριαρχίας στα τρία τέταρτα τής Κρήτης έως το Καστελόριζο, τίθενται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και σκύλευσης από τούς Τούρκους και τούς ψευτοσυμμάχους, δεδομένου ότι η τελευταία υπογραφή ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου αφήνει εσκεμμένα το τμήμα ανατολικά τής Ρόδου έως το Καστελόριζο εκτός ελληνικών θαλασσίων ορίων, το δε τουρκολιβυκό σύμφωνο εμβολίζει και υφαρπάζει τα ύδατα τής Κρήτης.

 

Το θράσος των Τούρκων επιβεβαιώνεται όταν στην ανακοίνωση ελληνικής στρατιωτικής άσκησης τού πολεμικού μας ναυτικού στην Κρήτη έρχονται να απαντήσουν με την ανακοίνωση δύο δικών τους στρατιωτικών ασκήσεων στα νοτιοανατολικά τής Κρήτης που έχει εμβολίσει το τουρκολιβυκό σύμφωνο και στα νότια τού Καστελόριζου που έχει αφήσει στις τουρκικές ορέξεις το λειψό σύμφωνο με την Αίγυπτο. Οι Τούρκοι λοιπόν βαδίζουν στον προσυμφωνημένο προδοτικό διάλογο με στρατηγικό πλεονέκτημα κατοχύρωσης των παράλογων απαιτήσεών τους που αν φτάσουν στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης, θα μάς προκαλέσουν ακόμη και εδαφικό ακρωτηριασμό.

 

Συνεχίζουμε στο ζήτημα τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που εκχώρησε την υποτιθέμενη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς. Δόθηκε ως γνωστόν το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια που γεννάει από μόνο του διεκδικήσεις των προσωρινών γειτόνων μας προς μια νότια Μακεδονία την οποία οι ίδιοι οι Σκοπιανοί ονομάζουν ως Μακεδονία τού Αιγαίου και εννοούν φυσικά την ελεύθερη ελληνική Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας. Οι συγκεκριμένες διεκδικήσεις έχουν ακουστεί και έχουν καταγραφεί μέσα από ενέργειες πρακτόρων τού σλαβισμού σε βάρος τής Πέλλας, τής Φλώρινας και λοιπών περιοχών μας.

 

Τώρα λοιπόν εμφανίστηκε στέλεχος τής ΝΔ ως γνωστόν να πει ότι η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ψευδεπίγραφες προεκλογικές αντιδράσεις τού φιλελεύθερου κόμματος και να ευχαριστήσει την Αριστερά γιατί ανοίγει τον δρόμο στις διπλωματικές και στρατιωτικές τάχα ευελιξίες που παράσχουν στην κυβέρνηση. Προβάλλουν οι κυβερνητικοί τον ελληνικό έλεγχο τού εναέριου χώρου των Σκοπίων ως συμμαχική υποχρέωση όμως και όχι ως ελληνική κυριαρχία, για λογαριασμό δηλαδή καθαρά των ψευτοσυμμάχων, ενώ την ίδια στιγμή στην τελευταία παρουσία τού αμερικανού υπουργού εξωτερικών Πομπέο και αφού αυτός συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τούς εκεί εκπροσώπους των εβραίων, στη συνέχεια συνομίλησε με τις διπλωματικές αποστολές Ελλάδος και Σκοπίων, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροέδρων των Σκοπίων με θέμα τις ενεργειακές οδούς πετρελαίου και φυσικού αερίου. Την ίδια στιγμή εντός των Σκοπίων υπάρχουν τα ελληνικά εδάφη τού Μοναστηρίου, τής Γευγελής, τής Δοϊράνης, τής Αχρίδας και λοιπών κατά δικών μας μακεδονικών και επομένως ελληνικών περιοχών όπου κατοικούν ελληνικοί πληθυσμοί που τα δικαιώματά τους σε γλώσσα, εκπαίδευση, θρησκεία καταπατούνται, μηδέποτε διεκδικούμενα από το ψευτορωμέϊκο. Αντί δηλαδή να διεκδικούμε την κατά δική μας Βόρεια Μακεδονία, εκχωρούμε δικαιώματα στους εχθρούς μας.

 

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ο μαζικός λαθροεποικισμός τής Ελλάδος μας από ισλαμιστές προερχόμενους από θύλακες τζιχαντιστών που μάς αποστέλλει η Τουρκία στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου που μάς διεκδικεί η Άγκυρα, φτάνοντας στο σημείο να μιλάει για αποστρατικοποίηση και εκκένωση νησιών από ελληνικό στρατό και πληθυσμό. Οι προωθήσεις και οι ενσωματώσεις των λαθροεισβολέων γίνονται από συστημικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και κρατικές αρχές τού ψευτορωμέϊκου που τούς προωθούν σε κάθε γωνία τής Πατρίδος μας, σε νησιά, χωριά, πόλεις και την ευρύτερη ενδοχώρα. Ήδη έχουν υπάρξει καταγγελίες για την διενέργεια κατασκοπείας σε βάρος των στρατοπέδων μας, ενώ στον Έβρο οι αθρόες είσοδοι λαθρομεταναστών έχουν προκαλέσει τον φόβο των ακριτών αδερφών μας.

 

Οι προδότες και διαλυτές τού Ελληνικού Έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας δεν δικαιούνται να σηκώνουν λόγο προκλήσεως και τερατώδους ψεύδους σε βάρος τής Χρυσής Αυγής. Διότι η ελληνική οδός τού Λαϊκού Εθνικισμού εκφράζει τούς πόθους και την εθνική ασφάλεια τού λαού μας. Είμαστε οι εκφραστές τής Ελλάδος που ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση. Είμαστε οι εκφραστές τής ασκήσεως των κυριαρχικών δικαιωμάτων τής Πατρίδος μας με γνώμονα την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και την διακήρυξη τής αποκλειστικής οικονομικής μας ζώνης σε όλο τον υδάτινο όγκο των θαλασσών που μάς περιβάλλουν. Επιθυμούμε την απόλυτη αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πηγών ενέργειας και τού ορυκτού μας πλούτου επί ωφελεία τού ελληνικού λαού και μόνον. Επιθυμούμε την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα μακριά από τούς ανθελληνικούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς και την συγκρότηση συμμαχιών απόλυτα ελληνοκεντρικών με γνώμονα τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα. Θέλουμε την επανεκκίνηση των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων με την ενίσχυση αποκλειστικώς τής ελληνικής εργασίας.

 

Απαιτούμε την δημιουργία ελληνικών ζωνών γεωστρατηγικής κυριαρχίας και ασφάλειας που κανείς ξένος δεν θα μπορεί να θίγει και να παραβιάζει. Επαναφέρουμε την Μεγάλη Ιδέα με την εγγύηση τής ασφάλειας των ελληνικών πληθυσμών που βρίσκονται προσωρινά εκτός ελληνικών συνόρων και την απελευθέρωση των ελληνικών πατρίδων από τα αδριατικά νερά ίσαμε τον Πόντο. Κι αυτοί που μάς μιλούν με θράσος για τον δήθεν ανίκητο κορονοϊό που έχει θέσει σε κίνδυνο ασθενείς με άλλες σοβαρές και θανατηφόρες ασθένειες που μένουν εκτός συστήματος υγείας, αυτοί που λαμβάνουν μέτρα καταστροφής τής ελληνικής οικονομίας για να φέρουν επικίνδυνα εμβόλια και αντίχριστα χαράγματα, αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα μικρή με ελάχιστους Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα μήτε λόγου μήτε παρουσίας. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την ελεύθερη, κυρίαρχη και μεγάλη Ελλάδα που διασφαλίζει την ανθρώπινη ζωή, την ελευθερία, την ανάπτυξη, την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Μια Ελληνορθόδοξη Πίστη, Μια Ελλάδα, μια Ελληνική Φυλή, ένας ελληνικός λαός, ένας Λαϊκός Εθνικισμός που επιδιώκει την κυριαρχία τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού ενάντια στο νεοταξικό σκότος τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Αυτοί που θα οδηγηθούν ως υπόλογοι ανθελληνικών επιλογών ενώπιον τής Δικαιοσύνης τού Ελληνικού Έθνους είναι οι ξενοκίνητοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας και όχι η Χρυσή Αυγή που θα ανοικοδομήσει την νέα, ελεύθερη, φυσική και ισχυρή Ελλάδα.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: