ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 20-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα προσωπεία των ενδοτικών πολιτικών πέσανε έως και το τελευταίο. Οι μεθοδεύσεις τους για την εθνική συρρίκνωση και μετάλλαξη τής δήθεν κυρίαρχης Ελλάδος φανερώνονται από την διαστρέβλωση τής εθνικής φυσιογνωμίας και την μεθοδευμένη υποχώρηση τής Πατρίδος μας στα εθνικά μας θέματα. Κι έτσι αποδεικνύεται πλέον ρητά και αδιαμφισβήτητα ο λόγος που οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής αστικής δημοκρατίας θέλουν την πλήρη απαγόρευση εθνικού λόγου και εθνικιστικής παρουσίας στο ανύπαρκτο και υποθηκευμένο κατεχόμενο κράτος.

 

Η οριστική πτώση τού πρώην ελληνικού κράτους ήρθε ήδη από τον καιρό των μνημονίων. Τα μνημόνια δεν ήταν και δεν είναι μονάχα οικονομικές συνθήκες υποταγής για την αποπληρωμή ενός ιδιωτικού και καθεστωτικού δήθεν εθνικού χρέους προ μιας γενικευμένης χρεοκοπίας, αλλά και οι διεθνείς συμφωνίες για την αλλοίωση και την κατάργηση τής Ελληνικής Πατρίδος και τής Ελληνικής Φυλής. Το ζήτημα λοιπόν που προέκυψε με την κατάργηση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων τής 28ης Οκτωβρίου και την κατάργηση ομοίως των θρησκευτικών εκδηλώσεων έως το τέλος τού έτους δεν υπήρξε επακόλουθο τής δήθεν πανδημίας τού κορονοϊού, αλλά συμβατική προδοτική υποχρέωση τού τρίτου μνημονίου.

 

Στο τρίτο μνημόνιο όπως και σε όλα τα μνημόνια υπάρχει ρητή αναγραφή ενός πρώην εθνικού ελληνικού κράτους που υποχρεώνεται να προβεί στην κατάργηση των εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων, στην κατάργηση των ιδεολογιών με την έννοια τής σύμπλευσης προς την συμφωνημένη εθνική υποχώρηση, στην κατάργηση τής ιστορίας. Ήδη η αισχρή συμφωνία των Πρεσπών βρίσκει εφαρμογή τόσο στην συνύπαρξη των Σκοπίων στις ενεργειακές οδούς τής Πατρίδος μας στα σύνορα με το νεοταξικό εταίρο που βαστάει αιχμάλωτα ελληνικά εδάφη όσο και στο μάθημα τής Γεωγραφίας στα ελληνικά σχολεία που κάνει λόγο πλέον για κράτος με το εκχωρηθέν όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

 

Στο κοινωνικό μέτωπο μεθοδεύεται η αιχμαλωσία τού διαρκώς μειούμενου ελληνικού πληθυσμού στα δεσμά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Το προωθημένο σχέδιο τής πανδημίας τού κατασκευασμένου κορονοϊού οδηγεί στο απώτερο στάδιο στην πρόκληση μιας παγκόσμιας οικονομικής χρεοκοπίας. Ήδη τα χρηματοοικονομικά διαθέσιμα έχουν περιοριστεί σημαντικά και αυτός είναι ο λόγος που προς το παρόν το ψευτορωμέϊκο δεν έχει προβεί στους προσχεδιασμένους εγκλεισμούς, παρά μονάχα σε τοπικό προς ώρας επίπεδο. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες κατά τις εντολές των βαρβαρόφωνων νεοταξιτών προωθούν τον ηλεκτρονικό έλεγχο και το φακέλωμα τού λαού. Πλαστικό χρήμα, ηλεκτρονικός τύπος εκτελέσεως εξ αποστάσεως όλων των συναλλαγών και στο αμέσως επόμενο βήμα οι ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη με τον ενιαίο αριθμό. Στο βάθος έρχεται το εμβόλιο με την λεγόμενη ψηφιακή και αντίχριστη ενσώματη ταυτοποίηση.

 

Εις ό,τι αφορά τούς τοπικούς εγκλεισμούς, ενδεικτική περίπτωση είναι αυτή τής Κοζάνης που φέρνει ξωπίσω της τον λαθροεποικισμό τής περιοχής και μάλιστα με την σχετική δομή να έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα. Η είσοδος των λαθρομεταναστών συνεχίζεται αμείωτη με την επέκταση και την ενσωμάτωση αυτών σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια, σε κάθε πόλη, κάθε χωριό και κάθε νησί. Οι διαδικασίες τής νομιμοποίησης των παράνομων αλλοδαπών επιταχύνονται με την χρηματοδότηση ΜΚΟ και ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και την στέγαση των ισλαμιστών εισβολέων και των παιδιών τους σε σπίτια και σχολεία. Έχουμε δηλαδή σιωπηρή αντικατάσταση πληθυσμών με τον ελληνικό λαό να μειώνεται διαρκώς.

 

Η συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας ακολουθείται και από ανάλογη συρρίκνωση τής εθνικής μας επικράτειας. Ήδη η Τουρκία προχώρησε στην παράνομη και μονομερή επέκταση τής ζώνης έρευνας και διάσωσης στο Κεντρικό Αιγαίο και τον 25ο μεσημβρινό που διασχίζει την ανατολική Ξάνθη στο Νέστο ποταμό μέχρι την Τήνο και το Ηράκλειο στην Κρήτη. Τουρκικό γεωτρύπανο εγκαταστάθηκε ανοικτά τής Λήμνου, ενώ το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis πλησιάζει στα 11 ναυτικά μίλια από την νήσο Στρογγύλη, παραβιάζοντας και καταργώντας  τα ελληνικά 12 ναυτικά μίλια τού διεθνούς δικαίου τής θάλασσας με την αποδοχή τής ελληνόφωνης κυβέρνησης. Στο δε Ριάντ τής Σαουδικής Αραβίας ήδη πραγματοποιήθηκε διαθρησκευτική συνδιάσκεψη με στόχο την αντίχριστη ένωση ορθοδοξίας, ισλαμισμού και εβραϊσμού στην επιδιωκόμενη από τούς παγκοσμιοποιητές πανθρησκεία με την συμμετοχή τού οικουμενικού πατριάρχη.

 

Ο Ελληνισμός όμως δεν άρθρωσε τον τελευταίο του λόγο. Ο Ελληνικός Εθνικισμός εκφράζει τη βούληση των Ελλήνων να προασπίσουν την διαιώνιση τής Φυλής τους, την απαρασάλευτη Πίστη τους στο Θεό και την Ορθοδοξία, το αυτεξούσιο για την εθνοφυλετική στελέχωση τής κοινωνίας και την ανάπτυξη τής ελληνικής γης και οικονομίας, την ελευθερία των αδερφών μας σε όλες τις ελληνικές εστίες. Τούτη την ιστορικά κρίσιμη περίοδο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές καλούμαστε να συμπτύξουμε έναν στέρεο και αδιάβλητο Εθνικό Σύνδεσμο όλων των Πιστών Ελλήνων για μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Να προτείνουμε με την νόμιμη και εθνικά αναγκαία πολιτική μας δράση την εθνική και λαϊκή συσπείρωση προκειμένου να πείσουμε τον ελληνικό λαό ότι η αυθυπαρξία του διέρχεται μέσα από την διασφάλιση των κοινών εθνικών μας ιδανικών και επιδιώξεων. Θα καταδείξουμε λοιπόν ότι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας εκφράζει τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό τής αυτοσυντήρησης και τής κυριαρχίας των Ελλήνων ακριβώς στην κατεύθυνση ενός Εθνικού Συνδέσμου για την Μεγάλη Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε συναγωνιστή μας τον ενεργητικό ελληνικό λαό, διαχωρίζοντας πλήρως και απομακρύνοντας τούς διεθνιστές διασπαστές του.

 

Η αναγέννηση τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι απολύτως νόμιμη και επιβεβλημένη. Ο δε Νόμος τού Έθνους είναι ανώτερος παντός έτερου νομικού πλαισίου. Διότι νομιμότητα υπάρχει μονάχα όταν υφίσταται σφριγηλό και αδιάσπαστο Εθνικό Κράτος. Το Έθνος διοικεί το κράτος, το δε κράτος υπάρχει για να υπηρετεί το Έθνος. Σκοπός μας είναι η ενότητα των Ελλήνων κάτω από τα λάβαρα τής Ελλάδος και τής Εθνικής Ιδέας. Είμαστε πιστοί πατριώτες, συντηρούμε το ελληνικό κράτος και θέλουμε τις εξουσίες και τις αποφάσεις αυτού τού κράτους στα χέρια μας. Θέλουμε να έρθει η Ελλάς αποκλειστικά και απόλυτα στα χέρια των Ελλήνων με γνώμονα το όμαιμον, το ομόφυλον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Έλληνες στην Πίστη, τη Φυλή και τη Συνείδηση. Θέλουμε την ενεργοποίηση των μηχανισμών τής λαϊκής κυριαρχίας με πρώτο αυτό των δημοψηφισμάτων. Επιδιώκουμε την ελληνικότητα τής παιδείας, τής υγείας, των στρατιωτικών εξοπλισμών, τής εργασίας και τής επιχειρηματικότητας. Θέλουμε την εξάπλωση τού ελληνικού πληθυσμού με την επιστροφή του στις πόλεις, τα νησιά και τα χωριά τής καταγωγής του πλήρως δομημένα με κοινωνική και παραγωγική ζωή.

 

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα αναγεννιέται εκ τής τέφρας. Είναι αιώνιο, ομοούσιο και ισόχρονο τού Ελληνισμού. Είμαστε αναπόσπαστο τμήμα τής Ελλάδος που θέλει να ζήσει και να μεγαλουργήσει. Εκφράζουμε τον Ελληνισμό όπου γης που θέλει να πάρει τη ζωή του πίσω. Δίδουμε διαρκή εθνικιστικό αγώνα για την εθνική υπερηφάνεια και την λευτεριά και τού τελευταίου Έλληνα. Νοιαζόμαστε και προμαχούμε για την υγεία τού ελληνικού λαού καταργώντας κάθε είδος νεοταξικού πειραματισμού με την ελληνική ιατρική κι όχι με την επιβολή τής παγκοσμιοποίησης. Θέλουμε την Ελλάδα μας Εθνικό Κράτος και Μεγάλη Δύναμη. Ο Λαϊκός Εθνικισμός των Ενωμένων Ελλήνων είναι εδώ για να λάβει την Πατρίδα μας στα στιβαρά του χέρια, στα καθαρά ελληνικά χέρια μας για την ανάδειξη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: