ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ

ΑΘΗΝΑ 9-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο Εθνικισμός είναι ισόχρονος και ταυτισμένος με τον Ελληνισμό μας, φύση ενιαία και αδιαίρετη. Είναι η βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία τής Ελληνικής Φυλής, η εθνική μας ταυτότητα, ο κανόνας των ιδανικών μας, τρόπος ζωής, πολιτισμού και απόκρουσης των κακόβουλων εχθρών τού Ελληνισμού μας συνάμα. Αγάπη στο Θεό, την Ελλάδα και την Οικογένειά μας, ιδού ποιος είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός στην Πατρίδα που γεννήθηκε, στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Κάποιοι βαλτοί για τού ολέθρου τα έργα, σαν άλλοτε, βάλθηκαν να μάς πουν ότι η αιώνια Ελληνική Ιδέα τού Εθνικισμού είναι μίσος. Η αλήθεια είναι πως η καρδιά τού Έλληνα Εθνικιστή είναι πλημμυρισμένη από αγάπη, δίχως ίχνος παρουσίας μίσους. Μονάχα μια ατελείωτη αγάπη και ένα ασίγαστο πάθος υπάρχει μέσα στην καρδιά μας για τη γη και τα ελληνόπουλα αδέρφια μας που μάς κληροδότησε ο Δημιουργός τής πλάσης Θεός και την ελευθερία που οφείλουμε στο αίμα των ηρωικών προγόνων μας. Κι αυτοί που μάς κατηγορούν για μίσος έναντι άλλων λαών και των αρνητών τού έθνους, εξισώνοντας το μηδέν και τον επιχρυσωμένο δήθεν ανθρωπισμό, είναι αυτοί που επιδιώκουν με όλους τούς τρόπους τον αφανισμό τού Ελληνικού Έθνους.

 

Είναι αυτοί που μισούν την εθνική μνήμη, γιατί πολύ απλά αρνιούνται την ύπαρξη τού Έθνους. Είναι οι μισέλληνες που θέλουν να αποδώσουν δήθεν ιδεολογικό μανδύα στους απελευθερωτικούς αγώνες τού Ελληνισμού μας. Βλέπουν δήθεν κοινωνική επανάσταση κατά τού Τούρκου σουλτάνου το 1821 και δήθεν ιδεολογική κατά τού φασισμού στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ποτέ μα ποτέ ελληνική επανάσταση για την απελευθέρωση ελληνικών ψυχών και πατρίδων, διότι δεν θέλουν μια Μεγάλη Ελλάδα που να απλώνεται σε όλες τις εστίες της, αλλά μια δήθεν Ελλάδα πολυπολιτισμική, γεμάτη από γυρολόγους λαθρομετανάστες, μια Ελλάδα με υποθηκευμένη την ματωμένη γη της στους τοκογλύφους τής οικουμένης.

 

Αυτοί οι πολέμιοι τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού βρίσκονται σε όλα τα κόμματα τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και πατριδοκάπηλοι, όλοι τους ανθέλληνες και αντιεθνικιστές συνάμα, θέλουν να σώσουν λένε την Ελλάδα από εμάς τούς κακούς. Θέλουν να σώσουν ακόμη την Ελλάδα από την υποτιθέμενη πανδημία τού κατασκευασμένου κορονοϊού των νεοταξικών εργαστηρίων. Κι έτσι είπαν να απαγορεύσουν τον συνωστισμό που δήθεν μεταφέρει τον ιό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όμως αυτοί οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν επιλεκτικότητα στους καλούς και τούς κακούς συνωστισμούς. Κι έτσι αποφάσισαν να απαγορέψουν τις μαθητικές και τις στρατιωτικές παρελάσεις τής 28ης Οκτωβρίου, κάθε εθνικό και κάθε ελληνορθόδοξο εορτασμό, διότι γι’ αυτούς τούς μισέλληνες αυτοί είναι οι κακοί συνωστισμοί. Ενώ αντίθετα οι καλοί κατά τούς μισέλληνες πάντα συνωστισμοί είναι οι συγκεντρώσεις των διεθνιστών που μαζωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο ζητούν τον αφανισμό ημών των εθνικιστών, διότι οι διεθνιστές προφανώς είναι αποκρουστικοί ακόμη και στον κορονοϊό…!!!

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε όχι στον ξένο εισβολέα είτε το 1940 είτε σήμερα, είτε αυτός έρχεται με όπλα είτε έρχεται με μνημόνια, ανεξάρτητα με την ιδεολογία που αυτός κουβαλάει. Οι ελληνόφωνοι διεθνιστές λένε ναι στον ίδιο εισβολέα που έρχεται με παλιόχαρτα υποθήκης και στον άλλο τον Τούρκο που θέλει να πάρει θάλασσα, γη και ουρανό ελληνικό με υπογραφές συγκυριαρχίας τάχα, δηλαδή με υπογραφές εκχώρησης. Και επειδή ο Έλληνας αγωνίζεται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία, ο ελληνόφωνος ψευτορωμιός διεθνιστής, αυτός που στον β παγκόσμιο πόλεμο και σε όλους τούς πολέμους των εχθρών μας ως δημοκράτης φίλαγε το χέρι τού κατακτητή, τώρα έρχεται να ποινικοποιήσει τα Άγια Μυστήρια.

 

Ο διεθνιστής λοιπόν ολόκληρου τού δημοκρατικού εσμού των κομμάτων που κατηγορεί εμάς τούς Εθνικιστές ότι μισούμε και δολοφονούμε τάχα άλλους ανθρώπους, έρχεται στις 19 Οκτωβρίου να δικάσει στο πρόσωπο τού Μητροπολίτη Κέρκυρας κ. Νεκταρίου την Θεία Κοινωνία με το νομικό κατασκεύασμα τής πρόκλησης προς μετάδοση ασθενείας. Μαζί με τον σεβασμιότατο δικάζεται και ο τοπικός πρόεδρος τού δημοτικού συμβουλίου. Και ο λόγος είναι, όπως μάς λένε οι μισάνθρωποι και μισόθεοι διεθνιστές, ότι η λιτανεία των λειψάνων τού Αγίου Πατρός Σπυρίδωνος έβαζε τάχα σε κίνδυνο τη ζωή των Πιστών και Αληθινών Ελλήνων από τον νεοταξικό γυρολόγο κορονοϊό!!! Ενώ είπαμε ότι τούς μόνους που αφήνει ανέγγιχτους ο κορονοϊός είναι οι διεθνιστές υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης που έχουν ρημάξει το εθνικό σύστημα υγείας και αφήνουν τούς Έλληνες και μόνον τούς Έλληνες να πεθαίνουν από άλλες ασθένειες δίχως νοσηλεία. Κι αυτό διότι κάποιοι νεοταξίτες θέλουν τον κατάλογο των κορονοϊόπληκτων να μεγαλώνει.

 

Μάς κατηγορούν οι διεθνιστές ότι δεν σεβόμαστε τάχα μου τον άνθρωπο. Μάς κατηγορούν επί τής ουσίας ότι θέλουμε η Ελλάς να ανήκει στο λαό της, στην Ελληνική Φυλή, στους Έλληνες στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση, μάς κατηγορούν γιατί θέλουμε να ζει κάθε λαός στη γη που τού ανήκει. Και ναι, αυτό ακριβώς θέλουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Την ίδια στιγμή στον Έβρο, για δεύτερη μάλιστα φορά, δημοσιογράφοι, ντόπιοι διεθνιστές και νεοταξικά φερέφωνα τού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών τού Ελσίνκι μηνύουν Έλληνες αγρότες γιατί συνέλαβαν λαθρομετανάστες που θέλησαν να οικειοποιηθούν την γη των προγόνων τους παράνομα και καταχρηστικά ως λαθροεισβολείς. Στέλνουν οι μισέλληνες υπηρέτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού στον εισαγγελέα τούς υπερασπιστές τής γης των προγόνων τους.

 

Οι περιπτώσεις τού μίσους των διεθνιστών, δεξιών, κεντρώων, αριστερών και των παραρτημάτων τους, σε κάθε ζήτημα τής εθνικής και κοινωνικής μας ζωής δεν έχουν τέλος. Στηρίζουν και υποστηρίζουν κάθε ξένο συμφέρον και εξοντώνουν μέσα στην φτώχεια και την υποχώρηση τον Ελληνισμό. Επιδοτούν μονάχα την αλλοδαπή αγροτική εργασία, ενώ εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές υποστηρίζουμε την παραγωγική και επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελλήνων που δίδουν εργασία αποκλειστικά σε Έλληνες εργαζομένους. Οι διεθνιστές εχθροί τού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού μας φορολογούν τη γέννηση κάθε ελληνόπουλου και οδηγούν στην ανεργία τούς Έλληνες για να πάψουν να γεννούν ελληνόπουλα, με το δημογραφικό να οδηγεί στον μαρασμό και τον αφανισμό την Ελληνική Φυλή, όταν εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την οικονομική ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται, την στήριξη τής ελληνίδας μάνας για να μεγαλώνει το παιδί στο σπίτι, την ύπαρξη παιδικών σταθμών για ελληνόπουλα.

 

Μα και στα εθνικά μας ζητήματα οι διεθνιστές κυνηγοί Ελλήνων και Εθνικιστών ανέχονται την διέλευση τουρκικών πολεμικών και ερευνητικών πλοίων μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, την διεκδίκηση ελληνικών εδαφών από τούς εχθρούς μας όταν ήδη κατέχουν αυτοί αλύτρωτα ελληνικά εδάφη, την αναφορά των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης μας ως δήθεν Τούρκων και το άνοιγμα τής Αμμοχώστου από τον Ερντογάν προ των παράνομων τουρκοκυπριακών εκλογών για να επιβάλει αυτός τον πλήρη τουρκικό έλεγχο τής Κύπρου μας, όταν εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε τον λυτρωμό πάσης γης ελληνικής. Διότι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές κυρίαρχο δόγμα είναι ότι ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Πάσα ελληνική κοινότητα είναι μια Ελλάδα, είναι φυσική προέκταση τού Ελληνικού Κράτους. Διότι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές η Αληθινή Ελλάς εκτείνεται από την Αδριατική έως τον Πόντο.

 

Τέλος οι διεθνιστές μάς μιλούν για την δήθεν περιφρόνηση τής ανθρώπινης ζωής από εμάς τούς Εθνικιστές. Όμως την ίδια στιγμή χιλιάδες είναι οι Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους αυτοκτονώντας από την εξαθλίωση στην οποία τούς καταδίκασαν οι διεθνιστές, από την κακουργηματική συμπεριφορά λαθρομεταναστών, ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες ενεργοί και μορφωμένοι νέοι Έλληνες έχουν φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να βρουν δουλειά. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την επιστροφή των αδερφών μας στην Μητέρα Πατρίδα. Και φυσικά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θυμόμαστε πάντα τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη που σκότωσαν έξω από τα γραφεία τής Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική κάποιοι διεθνιστές. Διότι η ανθρώπινη ζωή για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές είναι ιερή και την τιμούμε.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: