ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 16-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Διάγουμε σκοτεινούς καιρούς πνευματικής σκλαβιάς που έχει αναπτυχθεί χρόνια πριν προκειμένου να ανοίξουν οι προαιώνιοι εχθροί μας το δρόμο στην ηττοπάθεια των Ελλήνων και τη διάλυση τού Έθνους μας. Αντικείμενο σφοδρών παραμορφωτικών αλλοιώσεων γίνονται οι παραδόσεις και οι ιστορικές αλήθειες τού Ελληνισμού που οδηγούν στις ορθές λύσεις ενάντια σε αυτούς που γυρεύουν τον αφανισμό μας. Οι μισέλληνες ψευτορωμιοί τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας θέλουν να σβήσουν την ιστορική μας μνήμη ενοχοποιώντας και αποκλείοντας από τη ζωή τού λαού μας την Ελληνοορθοδοξία και την Εθνική Ιδέα. Κι εμείς καλούμαστε να αναδείξουμε την Αληθινή Ελλάδα που είναι Μεγάλη Δύναμη κι όχι ικέτης δεσμώτης των ψευτοσυμμάχων τυράννων.

 

Η παιδεία και η πίστη σε όλους τούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες τού Ελληνικού Γένους φώτιζαν τον νου, θύμιζαν τις ηρωικές παρακαταθήκες μας, αναπτέρωναν το ηθικό μας και σημαίνανε τον συναγερμό των εθνικών συνειδήσεων. Όλοι οι φωτισμένοι πιστοί πατριώτες φρόντιζαν να χτίζουν και να ενισχύουν ολοένα και περισσότερα σχολεία και εκκλησιές όπου τα ελληνόπουλα μάθαιναν την θεία και εθνική καταγωγή τους μαζί με την αποστολή να εξαπλώσουν τις αξίες τους και να λευτερώσουν τα αδέρφια τους στις πατρογονικές εστίες. Σκοπός των Πατέρων και των Διδασκάλων τού Ελληνισμού ήταν και οφείλει να είναι πάντοτε η στερέωση των πατροπαράδοτων αξιών και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής μέσα από την αγάπη στο Έθνος και τον πολιτισμό του.

 

Συμπληρώνουμε 200 χρόνια από την μισοτελειωμένη Εθνική Επανάσταση τού 1821 για την παλιγγενεσία τού αρχέγονου Ελληνισμού, τού Γένους που είναι ισόχρονο με την πλάση που μάς περιβάλλει. Όμως κάποιοι μισέλληνες επιμένουν να μάς πείσουν, όπως το έχουν κάνει κι άλλες φορές στο ιστορικό διάβα έως τις μέρες μας, ότι τάχα οι νεώτεροι Έλληνες δεν έχουμε καμία σχέση με τούς ένδοξους προγόνους μας που έχτισαν πολιτισμούς, πολιτείες και συστήματα διοίκησης που δώσανε υπόσταση στα ελεύθερα έθνη. Επιχείρησαν την συκοφάντηση τού Έθνους μας μέσα στους χρόνους τής Οθωμανικής σκλαβιάς, όταν ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός άνοιγε διαρκώς σχολειά και εκκλησιές για να σηκώσει το ανάστημα ο Έλληνας ώστε από ραγιάς να γίνει λυτρωτής και αυθύπαρκτος άρχοντας. Έλλην Πιστός στο Θεό και τις δυνάμεις του. Με αποτέλεσμα να κρεμάσουν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό οι Τούρκοι με αμοιβή τα γρόσια των σιωνιστών εντολέων τού καιρού εκείνου.

 

Ο Εθνάρχης των Ελλήνων στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παρακαλούσε την Μάνα μας και Υπέρμαχο Στρατηγό Παναγιά να ψυχώσει τούς Έλληνες ώστε να γυρέψουν την λευτεριά τους από τούς δυνάστες που τούς κατατρέχανε. Ο Γέρος τού Μοριά έλεγε στους νέους τής Πατρίδος μας μετά το σπάσιμο των τουρκικών δεσμών ότι οι Έλληνες πατεράδες τους αποφάσισαν και πήραν τα όπλα για να πολεμήσουν πρώτα υπέρ πίστεως και ύστερα υπέρ Πατρίδος. Και εννοούσε ο Κολοκοτρώνης ότι η Πίστη και η Πατρίδα συνθέτουν και συναποτελούν ομοίως την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα που έχει πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη κι όχι το ψευτορωμέϊκο που γυρεύει ως τάχα μου αδύναμη ύπαρξη την προστασία σιωνιστών κηδεμόνων και πολιτικών. Ο Κολοκοτρώνης ήταν το δίχως άλλο Εθνικιστής διότι ήθελε μια Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάδα με έναν νέο πολιτισμό και τα εθνικά της εδάφη πλήρως απελευθερωμένα από τα αδριατικά νερά ίσαμε την Ελληνίδα Ανατολή τού Πόντου. Ήθελε τον Έλληνα να βαστάει τη γη στα χέρια του έστω και φτωχός. Διότι ο πλούτος έρχεται και παρέρχεται. Η ζωή όμως θεμελιώνεται επάνω στην δική μας γη και τα γεννήματά μας που εργάζονται, μάχονται και ξαναχτίζουν το κράτος.

 

Τι μαθαίνει όμως σήμερα το ψευτορωμέϊκο στα παιδιά μας στο εσχάτως τηλεκπαιδευτικό σχολείο με το μάθημα τής ιστορίας; Αναφέρεται στον διχασμό που υπήρχε στην Ελλάδα ανάμεσα στο Βασιλιά και τον Βενιζέλο, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Μεγάλη Ιδέα που για τούς ανθέλληνες ήταν η δήθεν αναιτιολόγητη αύξηση των εδαφών τής Ελλάδος. Δεν αναφέρονται στην αλήθεια τής Μεγάλης Ιδέας που δεν ήταν φυσικά το άρπαγμα εδαφών όπως κάνανε οι ληστρικοί κατακτητές των δύστυχων καιρών, αλλά η δίκαιη και επιβεβλημένη απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών και των αλύτρωτων Ελλήνων που ποθούσανε να μείνουν Έλληνες μέσα στην αγκαλιά τής Πατρίδος που κόντυναν τα αφεντικά των ελληνόφωνων πολιτικών. Την ίδια στιγμή η προδοτική ελίτ που διοικεί το κράτος μας, οι ίδιοι που υποθήκευσαν την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, πρόδωσαν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς και τούς κοινούς διεθνείς εντολοδότες τους και συζητούν για την παράδοση τού μισού Αιγαίου στους Τούρκους και τούς ίδιους εντολοδότες, αυτοί οι προδότες γράφουν στα βιβλία τής ιστορίας τους και λένε στα παιδιά μας ότι ο εθνισμός είναι ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι τάχα μου το μίσος έναντι των άλλων λαών και ρατσισμός…

 

Λοιπόν, το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα δεν αποδέχεται εθνάρχες που προτείνουν για νόμπελ Ειρήνης τούς Τούρκους σφαγείς Ελλήνων σαν τον Μουσταφά Κεμάλ. Η Μεγάλη Ιδέα είναι πάντα ζωντανή και νέα, αφού βασικό δόγμα τής βιοθεωρίας και τής κοσμοθεωρίας μας είναι ότι ουδείς Έλλην νοείται να παραμένει σκλάβος με τα εδάφη του αιχμαλωτισμένα και την ζωή του να κινδυνεύει. Επιπλέον, όταν ο εχθρός αφήνεται να αρπάξει εθνικά εδάφη, αυτό σημαίνει ότι θα το ξαναπράξει. Κι αυτό ακριβώς κάνει η Τουρκία με τα προσωρινά όμορα βαλκανικά κράτη που στηρίζει ο νεοταξισμός. Ο ελληνικός πολιτισμός, η ορθοδοξία, τα ελληνικά μνημεία, τα ελληνικά ονόματα και οι ελληνικές ψυχές συνιστούν ελληνικότητα εδάφους και τα σκλαβωμένα εδάφη μας θα γίνουν εκ νέου και δια παντός ελληνικά κι όχι η Ελλάς μικρότερη με τις ορδές των λαθρομεταναστών που μάς κουβαλιόνται από την Τουρκία με την ευλογία των ελληνόφωνων πολιτικών και τις εντολές των νεοταξιτών.

 

Τιμάμε λοιπόν τούς αγώνες των Ελλήνων τής Εθνικής μας Επαναστάσεως τού 1821 συνεχίζοντας το πνεύμα το ηρωικό και μεγαλόπνοο για θεία και εθνική δικαιοσύνη που ενέπνευσαν τον ξεσηκωμό των θαρραλέων και εμπνευσμένων καπεταναίων και των γενναιόψυχων συμπολεμιστών τους, βαφτισμένων στα νάματα τού Έθνους μας. Τα χαρτιά των τοκογλυφικών δανείων και τούς πολιτικούς μηχανισμούς υποταγής των Ελλήνων από τα θεριά τής παγκοσμιοποίησης τα πετάμε στα σκουπίδια τής ιστορίας. Οι δε προδότες δικάζονται και καταδικάζονται, δεν διώκουν τούς Πατριώτες και δεν διοικούν το Γένος των Γενναίων. Η δε Ελλάς είναι κράτος εθνικό, λαϊκό και φυλετικό από αρχαιοτάτων χρόνων κι έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Κι αυτοί που θέλουν τον Ελληνισμό ταυτοποιημένο στην παγκόσμια αγέλη και παγιδευμένο στις νεοταξικές πανδημίες τους, θα σπάσουν τα μούτρα τους. Ότι Χρυσή μέλλει να ανατείλει η Αυγή του αναγεννημένου Ελληνισμού!

 

Δημιουργήσαμε πολιτισμούς, δημιουργήσαμε πολιτείες που γίνανε κράτη, γίναμε απόστολοι τής Θείας Αληθείας από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και Θεό μας, διαθέτουμε την πλουσιότερη γη τής πλάσης που την πότισαν επιπλέον τα αίματα των ηρώων μας και αγαπούμε με πάθος ασίγαστο το Έθνος μας. Η αγάπη στην Φυλή που μάς γέννησε, η υπεράσπιση τής Πατρίδος μας και η επίτευξη των δικαίων και των συμφερόντων τού λαού μας, η λευτεριά των αδερφών μας και η ισχύς τής Πατρίδος μας είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός μας. Εκείνος που αγαπάει υπέρμετρα το λαό του, αυτός μονάχα δεν μισεί τούς άλλους λαούς. Και εκείνος που μισεί το λαό στον οποίο προσποιείται ότι ανήκει, αυτός μισεί κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Αυτή είναι η αλήθεια που προάγει την ανθρωπότητα όταν γίνεται σεβαστή και καταδικάζει την ίδια πάλι ανθρωπότητα όταν αγνοείται. Ο Εθνικιστής αγαπάει τον Θεό και το λαό του. Ο διεθνιστής μισεί τον Θεό και τον Άνθρωπο. Κάτω η παγκοσμιοποίηση. Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς! Ζήτω ο Εθνικισμός!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: