ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 9-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό σύστημα τού ελληνόφωνου νεοταξικού κομματισμού αποκαλύπτει τις προθέσεις και τούς σχεδιασμούς του που υλοποιεί άμεσα. Τα μέτρα επιβολής τής καταργήσεως των ελευθεριών τού ανθρώπου με αφορμή τον κορονοϊό γενικεύονται και γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης προκειμένου να επηρεάσουν τον λαό. Με τη διαφορά ότι μέσα στον ορυμαγδό τής παραπληροφόρησης ο ελληνικός λαός βρίσκεται στο κέντρο τού κυκλώνα, προσπαθώντας να υπερασπίσει το δικαίωμα τής ζωής, τής εργασίας, τής κοινωνικότητας και τής εθνικής του ελευθερίας σε μια δήθεν ελεύθερη πατρίδα.

 

Η νεοταξικά κατευθυνόμενη πολιτειακή ανωμαλία παίρνει σάρκα και οστά με την δημιουργία εστιών δήθεν αντίστασης οι οποίες έχουν διαφορετική κομματική αφετηρία με τον ίδιο πολιτικό σχεδιασμό και παραπλήσια επιχειρηματολογία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είδαμε την κυκλοφορία μιας ανακοινώσεως που υπογράφουν πρώην υπουργοί τής καραμανλικής πτέρυγας τής ΝΔ οι οποίοι αναφέρονται στην αποτυχημένη κυβερνητική διαχείριση τής νεοταξικής πανδημίας. Οι συγκεκριμένοι φιλελεύθεροι πολιτικοί στηλιτεύουν την απαγόρευση τού περιπάτου των πολιτών, αναφέρονται στην ανάγκη των εμβολίων και φωτογραφίζουν την στοχευμένη πορεία τής ελληνικής οικονομίας προς την πτώχευση.

 

Οι φιλελεύθεροι πολιτικοί και συνοδοιπόροι τού Κώστα Καραμανλή συνεχίζοντας την πολιτική σκοπιμότητα τής ανακοινώσεώς τους, αναφέρονται στην κυβερνητική διαπίστωση ότι τα ταμειακά διαθέσιμα τελειώνουν. Επί τής ουσίας και ελλείψει εθνικής ρευστότητας και παραγωγικών πόρων, θέτουν το ζήτημα κινδύνου τής παύσης των πληρωμών τού κράτους όχι βέβαια προς τούς διεθνείς τοκογλύφους αλλά προς τούς πολίτες, προς τον ελληνικό λαό. Κι εκεί πάνω στην κορύφωση τής καθεστωτικής συμπαιγνίας, προτείνουν στην κυβέρνησή τους την άμεση εξεύρεση πόρων ακόμη και μέσω τού ξένου δανεισμού τον οποίο όπως μάς λέγουν έχει ήδη προτείνει το διαβόητο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Προτείνουν επιπλέον την εκμετάλλευση των δήθεν πλεονεκτημάτων τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την έκδοση τού κοινού νομίσματος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον δανεισμό με μηδενικά επιτόκια όπως λέγουν. Προτείνουν δηλαδή νέο ενισχυμένο μνημόνιο και υπαγωγή τής Ελλάδος στο κυοφορούμενο ευρωπαϊκό υπερκράτος τής παγκοσμιοποίησης.

 

Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερή παρέα του με το παρακράτος τής νεοταξικής κατοχής, η άλλη εκδοχή τού ψευτορωμέϊκου προτεκτοράτου, επιχειρεί να καρπωθεί την κούραση και την αγανάκτηση τού ελληνικού λαού από τα δήθεν υγειονομικά μέτρα καταστολής τής ελευθερίας και στερήσεως τής επιβιώσεώς του. Χαρακτηριστική περίπτωση υπήρξε η ωμή και αναιτιολόγητη αστυνομική παρέμβαση στην Νέα Σμύρνη εναντίον πολιτών που πραγματοποιούσαν την έξοδό τους στην κεντρική πλατεία. Σημειώθηκαν προπηλακισμοί και καταγραφές προστίμων που είχαν ως επακόλουθο την δημιουργία πορείας διαμαρτυρίας προς το αστυνομικό τμήμα τής περιοχής μέσα σε κλίμα ρίψεως δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Για να βγει στη συνέχεια δήθεν όλως τυχαίως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και να επισημάνει κι αυτός με τη σειρά του την αποτυχία διαχείρισης τής πανδημίας από την επικίνδυνη κυβέρνηση. Είπε ο επικίνδυνος τον επικίνδυνο επικίνδυνο δηλαδή. Κοινώς είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!

 

Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας σαφές ότι το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας επιδιώκει την πτώχευση τής Ελλάδος μέσα σε κλίμα απόλυτου λαϊκού διχασμού. Και στην κορύφωση τού σχεδίου ακολουθεί οικουμενική κυβέρνηση των δήθεν διαφωνούντων. Αυτοί που υπέγραψαν από κοινού τα προηγούμενα μνημόνια, αυτοί που υπέγραψαν το ξεπούλημα τής Μακεδονίας με αυτούς που από αντιστασιακοί γίνανε διεκπεραιωτές τής προδοσίας, αυτοί που ανοίγουν κουβέντες με την Τουρκία που θέλει γη και ύδωρ ελληνικό, αυτοί οι ίδιοι συναποδέχτηκαν τα δήθεν υγειονομικά μέτρα. Κι αφού προχώρησαν στην μετατροπή τής ελληνικής κοινωνίας σε φυλακή με νοητά κάγκελα, τώρα δημιουργούν δήθεν θύλακες και ομάδες λαϊκής προστασίας. Προστάτες αυτοί που αντικαθιστούν τούς Έλληνες με λαθρομετανάστες και εκείνοι που υπογράφουν από κοινού, φιλελεύθεροι και μαρξιστές, την κατάργηση τής εθνικής μας ταυτότητας και τού εθνικού μας κράτους…

 

Αλήθεια, ποιος κομματικός προστάτης και ελληνόφωνος νεοταξίτης είπε όχι στο κλείσιμο τού λιανεμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων; Ποιος δήθεν λαϊκός προστάτης είπε όχι στο κλείσιμο των εκκλησιών, όταν δυστυχώς και οι επίορκοι Ιεράρχες τής επίσημης Εκκλησίας συμφώνησαν σε αυτήν την αποστασία; Όταν ακόμη και στο ψυχοσάββατο μάς απαγορεύουν να μπούμε με τα προβλεπόμενα μέτρα στον Οίκο Τού Πατρός μας Θεού για να ανάψουμε ένα κερί για τις ψυχές των κεκοιμημένων μας προσώπων.

 

Λοιπόν, το θέατρο τού παραλόγου και ο κατήφορος τού Γένους των Ελλήνων θα λάβει τέλος. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα θα δώσει τέλος στον εγκλεισμό των Ελλήνων, σπάζοντας τα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης. Οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας είναι οι ίδιοι ακριβώς. Είναι αυτοί που βάλανε στην φυλακή τη Χρυσή Αυγή διότι ο Αρχηγός μας και το Κίνημά μας αρνηθήκαμε να συμβιβασθούμε στο χαμό τής Φυλής μας. Διότι Ελλάς σημαίνει Πίστη, Πατρίδα, Φυλή Ελληνική, Ελευθερία. Η Ελλάς λυτρώνει και δεν σκλαβώνεται. Ότι η ενότητα τού λαού είναι η οδός που εξασφαλίζει την υγεία τού Έθνους των Ελλήνων. Και η υγεία τού Έθνους μας εξασφαλίζεται με το αυτεξούσιο, τα ιδανικά και την ισχύ του. Ότι επιθυμία μας είναι να ορίσουμε εμείς οι ίδιοι τις ζωές μας χωρίς προδότες και τυράννους.

 

Το Εθνικιστικό μας Κίνημα δικαιώνεται για μια ακόμη φορά στο ζήτημα τής παγκοσμιοποίησης που αποτελεί την αληθινή πανδημία στο πρόσωπο τού κομματισμού τής αστικής δημοκρατίας. Κανείς δεν θα μάς κάνει φτωχούς επαίτες στην ευλογημένη και πλούσια γη μας. Τα άγια χώματά μας είναι το ίδιο προσοδοφόρα όσο και ποτισμένα από αίμα ηρώων. Κι αν ακόμη χρεοκοπήσει ο πλανήτης όλος, ο σπόρος θα συνεχίσει να δίδει την τροφή του στο λαό μας. Και η ασθένεια που θα καταβάλλει τον Ελληνισμό δεν υπάρχει. Ότι η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει. Ορθώνουμε το τείχος στους αντίχριστους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου και εξορίζουμε τούς πραιτοριανούς τού νεοταξισμού από τις ζωές μας και την Πατρίδα μας. Η παράταξη είναι μια και μόνη, την λένε Ελλάς. Και η Ελλάς ανήκει στους πιστούς σε Θεό και Φυλή Έλληνες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: