ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 1-4-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Έφτασε ο Απρίλης τής γλυκιάς μας άνοιξης που έχει συνδεθεί με τούς απελευθερωτικούς αγώνες τού πανώριου Ελληνικού Έθνους. Έπαθλο ποθητό πάντα η ακριβή λευτεριά που όλο κινάει να έρθει με βήματα αργά και ηρωικά, αφού πάντα τής φράζουν το δρόμο και ματώνουν τούς ηρωικούς μαχητές τής Ελληνικής Φυλής προδότες και βάρβαροι. Κι άλλοτε πάλι ματαιόδοξοι και προσκυνημένοι αποπροσανατολίζουν το λαό με απατηλούς στόχους, με φιλίες και κουβέντες ατιμωτικές, με φόβητρα για την υγεία τάχα και την ειρήνη και την ανάπτυξη μέσα σε ένα κόσμο αντιηρωικό και αιχμάλωτο στους αντίχριστους και μισέλληνες παγκοσμιοποιητές.

 

Στην Ελλάδα μας ο κορονοϊός έχει πιάσει αιχμάλωτο τον ελληνικό λαό και τον τυραννάει στο νου και το σώμα κατά τις βουλήσεις τις άθλιες εκείνων που εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις που προκαλούν για να διχάσουν το ραγιά, την ίδια ώρα που ο Ελληνισμός μας βάλλεται από χίλιες μεριές. Είναι η υπογεννητικότητα που μειώνει τις ελληνικές ψυχές κάτω από την ανέχεια των Ελλήνων και την διάβρωση των αξιών μας από έκφυλους και καιροσκόπους. Είναι η λαθρομετανάστευση που φέρνει πίσω στην Πατρίδα μας τον τουρκοφερμένο ισλαμισμό που διώξαμε με την Εθνική Επανάσταση τού 1821 από ένα τμήμα μόνο τής ελληνικής γης. Είναι η Τουρκία που γυρεύει μέσα από κουβέντες με τούς ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες και με την παραβατική συμπεριφορά με πολεμικής φύσης μέσα να αρπάξει πάλι τα εδάφη που πρόλαβαν οι προδομένοι από τούς πολιτικούς αγωνιστές πρόγονοί μας να απελευθερώσουν.

 

Ο Απρίλης είναι ο μήνας που ο αδούλωτος στην ψυχή Κυπριακός Ελληνισμός αποφάσισε να τινάξει από πάνω του τον αγγλικό ζυγό που μαζί με την Τουρκία κάμανε τούς δήθεν εγγυητές τής κυπριακής γης για αυτοδιάθεση με την έγκριση Εφιαλτών. Αλλά η αυτοδιάθεση τής Κύπρου μας δεν είναι η υποταγή σε βαρβάρους και ψευτοσυμμάχους μήτε η ανεξαρτησία σε προσκυνημένο ζυγό πολιτικό, συνομιλητή των τυράννων. Η ελευθερία τής νήσου τού Αγίου Σπυρίδωνα και τού Ευαγόρα είναι η συντριβή των εισβολέων και η Ένωση τής θυγατέρας Κύπρου με την Μάνα Ελλάδα. Κι έτσι λοιπόν η θρυλική ΕΟΚΑ με την αρχηγία τού τραντέλληνα Γεωργίου Γρίβα Διγενή και τα ηρωικά του παλικάρια στο πλευρό κίνησαν να επιτύχουν την κατάκτηση τής ακριβής λευτεριάς στην γη των προγόνων τους στις 1 τού Απρίλη 1955.

 

Ο Αγών τής ΕΟΚΑ ήταν σκληρός και το μονοπάτι τού ωραίου σκοπού δύσβατο. Ο Αρχηγός Γρίβας το είχε πει και αποδείχτηκε σε όλη την πορεία τού εθνικού αγώνα. Ανάμεσα σε Άγγλους, Τούρκους και προδότες, το ίδιο εχθροί όλοι τους, χειρότεροι αποδείχτηκαν οι προδότες, αφού άνοιγαν το δρόμο των εχθρών ενάντια στις πλάτες των ηρώων με τρόπο αήθη και δόλιο. Εκείνο τον Απρίλη κανείς από τούς τυράννους δεν περίμενε την έγερση των γενναίων μαχητών τής Κύπρου μας. Μαχητές που πότισαν την γη τους με το τίμιο αίμα τους θυσιάζοντας τα πρώιμα νιάτα τους και την εφηβεία τους πολλοί εκ των ηρώων. Γινήκανε ολοκαυτώματα στο βωμό τής λευτεριάς όπως ο Σταυραετός τού Μαχαιρά Γρηγόρης Αυξεντίου και ανέβηκαν το ικρίωμα και τα σκαλοπάτια τής λευτεριάς όπως ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης και τόσοι ακόμη ατρόμητοι πολεμιστές, άπαντες αθάνατοι στο μακραίωνο πάνθεο τού Ελληνισμού.

 

Στην κατεχόμενη εν καιρώ δήθεν ειρήνης Ελλάδα μας ο Ελληνισμός μας δυστυχώς έχει καθηλωθεί με τα παράλογα μέτρα και τις ώρες τής υποτιθέμενης ελεύθερης εργασίας και μετακίνησης που προσποιείται ότι τού χαρίζει τάχα με τα δήθεν υγειονομικά μέτρα ο ελληνόφωνος πολιτικός τύραννος. Η φτώχεια και η αλλοτρίωση τής Φυλής μας προχωράει, η υγειονομική και η οικονομική καταστροφή συντρίβουν την ψυχολογία τού λαού μας, η εθνική και η θρησκευτική μας ελευθερία καταλύονται και η παγκοσμιοποίηση των σταυρωτήδων σιωνιστών, ψευτοσυμμάχων και πολιτικών τους εταίρων θέλει την συμφιλίωση τού θύτη με το θύμα.

 

Όμως ο Αγών για την λευτεριά δεν τελείωσε. Η Μάνα Ελλάς και η Θυγατέρα Κύπρος και πάσα αδούλωτη στην ψυχή ελληνική κοινότητα συνεχίζουμε την πορεία στην οδό των ηρώων. Η λευτεριά δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται. Ελεύθερος είναι ο ισχυρός. Και ισχυρός είναι ο Έλλην που συντρίβει τα εμπόδια και τού πιο πολυπληθούς εχθρού με την απόφασή του να σταθεί με τις αξίες του νικητής στην κορυφή τής πλάσης. Δεν παραδίδουμε ποτέ τα άγια στα κτήνη που τα επιβουλεύονται. Η υγεία, σωματική και πνευματική, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ορθόδοξη και ελληνική μας ταυτότητα, η ελληνική ψυχή και η ελληνική γη είναι αξίες ανεκτίμητες που θέλουν μαχητές ορκισμένους στην κατάκτηση τής ιερής Νίκης. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός μας ως ένα σώμα και μια ψυχή με τον πιστό Ελληνισμό θα αποκαταστήσουμε Ελλάδα καθάρια, μεγάλη και ισχυρή, ώστε να ανατείλει χρυσή η αυγή στον ορίζοντα με Βασιλέα μας τον Θεό.  

    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: