ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 5-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Σάπισε η ελληνική και επί το ακριβέστερο ελληνόφωνη πολιτεία. Είναι το μόρφωμα εκείνο που νοιάζεται τάχα μου για την υγεία των Ελλήνων και λαμβάνει διαρκώς νέα μέτρα κατά τού κορονοϊού τα οποία χαλαρώνει για λίγες ημέρες και μετά λαμβάνει ακόμη πιο καταστρεπτικά μέτρα για να τιμωρήσει τούς «απείθαρχους» πολίτες. Εκεί λοιπόν, ανάμεσα στα νέα υγειονομικά τάχα μου μέτρα που σκοτώνουν την οικονομία και θλίβουν τον λαό, ένας αριστερός τρομοκράτης που έχει σκοτώσει 13 αθώους ανθρώπους και έχει δικαίως καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, κάνει απεργία πείνας γιατί δεν τον μεταφέρουν οι κρατικές αρχές από τις φυλακές τού Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού. Στις φυλακές τού Δομοκού που το ανθελληνικό καθεστώς φυλάκισε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό των Ελλήνων.

 

Κάποιοι ψάχνουν τρόπους να εμφανίσουν τεχνηέντως τις δήθεν διαφορές που χωρίζουν τούς φιλελεύθερους από τούς μαρξιστές. Κι επειδή τα μνημόνια, οι προδοσίες σε βάρος τής Μακεδονίας και τού Αιγαίου, οι μάσκες και τα εμβόλια τού κορονοϊού δεν τούς διευκολύνουν στο θέατρο τής πολιτικής αντιπαράθεσης, βρήκαν την λύση στο πρόσωπο τού Κουφοντίνα. Φαίνεται λοιπόν ότι η πολιτειακή ανωμαλία είναι μοιραία νομοτέλεια που μέλλει να συμβεί. Άλλωστε αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και το ξενοκίνητο πολίτευμά του πρέπει οπωσδήποτε να συντριφτεί προκειμένου να ζήσει η Ελλάς. Διότι αν πρέπει να ζήσει είτε η αστική δημοκρατία είτε η Ελλάς, τότε αυτή που θα ζήσει είναι αναμφίβολα η Ελλάς.

 

Κάθε κίνηση που συμβαίνει στη ζωή φέρει την υπογραφή και τις συνέπειες των πράξεων τού πρωταγωνιστή. Οι σωστές πράξεις χαρακτηρίζουν τον Εθνικιστή Επαναστάτη που αποκαθιστά την ελευθερία τής Πατρίδος και την κυριαρχία τού λαού, την ανεξαρτησία τού Έθνους και την ισχύ τής Φυλής ενάντια σε τυράννους και βαρβάρους. Οι δόλιες πράξεις χαρακτηρίζουν τον διεθνιστή προδότη που σκλαβώνει την Πατρίδα και υποτάσσει τον λαό κάτω από τον ζυγό των τυραννικών φατριών που κάνουν πως τσακώνονται για να ενωθούν δήθεν υποχρεωτικά υπό τις διαταγές τού παγκόσμιου εντολοδότη τους. Κι επειδή οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές ολετήρες σταυρώνουν από κοινού το Έθνος, λένε να κάνουν πρώτοι τον χαλασμό τής σιχαμερής πολιτείας τους για να γίνουν πιστευτοί από τον δυστυχισμένο αλλά πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο λαό που είπε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός. Κι έτσι θέλουν να φέρουν μια ακόμη πιο σιχαμερή πολιτεία.

 

Η εγκληματική συμμορία τής κατοχικής κυβέρνησης και τού συντροφικού της κατοχικού καθεστώτος λάβανε τα νέα μέτρα τάχα μου κατά τής νεοταξικής πανδημίας με την υπαγωγή ολόκληρης τής Ελλάδος σε κόκκινο συναγερμό και την καταστροφή τής παραγωγικής μηχανής και τής εκπαίδευσης. Όμως την ίδια στιγμή ένα στέλεχος τού ΣΥΡΙΖΑ μάς είπε ότι η 17 Νοέμβρη δεν τρομοκράτησε κανέναν διότι τα θύματά της ήταν δεξιοί. Κάποιοι δεξιοί καθηγητές ψάχνουν ανθρωπιστικά ζητήματα στην υπόθεση Κουφοντίνα και κάποιοι άλλοι συμμετέχουν στην απεργία πείνας τού τρομοκράτη. Και κείνος όταν κατόπιν προτροπής τού Αρχιεπισκόπου και τού Μητροπολίτη Φθιώτιδας δέχτηκε την επίσκεψη ιερέα για να τον εξομολογήσει και να τον μεταλάβει, αρνήθηκε την πίστη στο Θεό.

 

Το κακό δεν έχει εχθρό του το χειρότερο. Το κακό έχει εχθρό του το καλό, την πίστη και την φιλοπατρία. Διότι το κακό που άρχει τού ψευτορωμέϊκου είναι η μοχθηρία, η απιστία και η ελληνόφωνη θεραπαινίδα τής παγκοσμιοποίησης. Οι εφιάλτες δεν έχουν πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση, την τουρκική επεκτατική βουλιμία και την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδος, διότι είναι κεφάλαια τής καταστροφής τού Ελληνισμού στα οποία συμμετέχουν. Θέλουν λοιπόν την εσωτερική αναταραχή ώστε να έρθει η μεσολαβητική παρέμβαση των ψευτοσυμμάχων να ενώσει όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου σε μια σάρκα.

 

Η Ελλάς δεν χρειάζεται κηδεμονίες και τυράννους που θα στρεβλώσουν την νεότερη όπως ακριβώς και την πρότερη ηρωική ιστορία της για να κατασκευαστεί ένα μόρφωμα χωρίς εθνότητα και πίστη. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός τού νεοταξισμού και των κομματικών του πραιτοριανών. Η Ελλάς χρειάζεται να επιστρέψει στις ρίζες της. Χρειάζεται την εθνική της ανασυγκρότηση. Θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί. Αλλά για να ζήσει, πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική Φυλή αλώβητη και ακέραιη, να λάβει η εθνική μας κοινότητα την εξουσία στα χέρια της, να ξεριζώσει τα ζιζάνια τού διχασμού και να συσπειρωθεί σε μια ενιαία σάρκα που επιθυμεί να γίνει ισχυρή, με τα ιδανικά της ως ανίκητο όπλο μιας καθαρής και αναμφισβήτητης μεγάλης δυνάμεως. Αυτή είναι η εθνική και λαϊκή πολιτεία που πρέπει να πάρει τη θέση τού ψευτορωμέϊκου τής αστικής δημοκρατίας. Μια ατόφια Ελληνική Εθνοκρατία με τις Δυνάμεις τού Έθνους στην εξουσία.

 

Η Ελλάς δεν είναι μικρή και ζητιάνα. Η Ελλάς είναι μεγάλη και κατακτητική. Η Ελλάς δεν χωρά σε πολιτικά σχέδια μίζερα. Η Ελλάς γαλουχεί την εθνοφυλετική αλληλεγγύη και εκπολιτίζει. Δεν σκλαβώνεται με μέσα ειρηνικά. Η Ελλάς συντρίβει τα νεοταξικά δεσμά και οικοδομεί πλέρια λευτεριά για όλα τα παιδιά της. Η Ελλάς δεν εμπορεύεται τον ανθρωπισμό μήτε αγοράζει την υγεία και την λευτεριά της. Η Ελλάς διδάσκει τον ανθρωπισμό, διασφαλίζει την αξιοπρέπεια σε όποιον σέβεται την ανθρώπινη ζωή και βαστάει αμόλυντα τα προσκυνήματα και τα άγια χώματα από κάθε βέβηλο καταχραστή και εισβολέα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε την Πατρίδα μας Κάστρο ανίκητο τού Ελληνισμού όπως ακριβώς ποθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Οι Πιστοί, οι Πατριώτες, οι Εθνικιστές, ο πιστός ελληνικός λαός, ο ένδοξος ελληνικός στρατός, αποτελούμε από κοινού τούς Αληθινούς Έλληνες που θα φέρουμε την ολοκλήρωση τής παλιγγενεσίας που ξεκίνησε πριν 200 χρόνια ενάντια σε Τούρκους και παγκόσμια συμφέροντα των τότε και τώρα ψευτοσυμμάχων.

 


2 σχόλια:

Άπορος είπε...

Αγαπητέ εαν πραγματικά και αληθινά θέλεις να ελευθερωθεί το Ελληνικό κράτος εντάξου σε κάποιο
κόμμα και δώσε την ψήφο σου σε Έλληνα που αγωνίζεται για την ελευθερία των Ελλήνων.-

polapopsis είπε...

Φίλτατε, είναι προφανές ότι πρώτη φορά λαμβάνεις γνώση άρθρου μου. Οι πολιτικές μου θέσεις είναι δέσμευση καρδιάς και ψυχής ελληνικής. Είμαι Εθνικιστής, ασχολούμαι με την πολιτική ενεργά από χρόνια, αγωνίζομαι για την ελευθερία των Ελλήνων και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας μέσα από τις γραμμές τού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος τού Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.-