ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΗΨΗ

ΑΘΗΝΑ 17-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μέσα σε ένα κράτος σάπιο και ανήθικο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις θεσμικούς εκφραστές με εθνικό ανάστημα. Συμβιβασμένους και προσκυνημένους γέμισε ο τόπος. Η εξαχρείωση των κοινωνικών ηθών και η προδοσία στις εθνικές μας υποθέσεις μαζί με την απαξίωση τής ανθρώπινης ζωής έχουν βυθίσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση και την ηττοπάθεια. Το κατοχικό πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας κάνει τα πάντα για να φιμώσει την μόνη παράταξη που εκφράζει την φωνή τού Ελληνισμού, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής, επιδιώκοντας την ποινικοποίηση τού Εθνικισμού και την ανάδειξη ενός φκιασιδωμένου και συστημικού δήθεν πατριωτισμού. Και οι ριψάσπιδες τού κράτους μας αφοπλίζουν την Πατρίδα μας οδηγώντας την ακρωτηριασμένη στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι ΗΠΑ ζητούν τον περαιτέρω αφοπλισμό των νησιών τού Ανατολικού Αιγαίου μας με την αποστολή όλων των πολεμικών συστημάτων ρωσικής κατασκευής όπως μαθαίνουμε στην Ουκρανία. Πρόσχημα πάντα εξακολουθεί να εμφανίζεται η αντικατάστασή τους από πιο σύγχρονα τάχα μου δυτικά όπλα όταν η ελληνική πολεμική βιομηχανία έχει οδηγηθεί σκόπιμα στην πλήρη απαξίωση. Την ίδια στιγμή κύκλοι Ελλήνων ομογενών που έχουν πρόσβαση στις πολιτικές εξελίξεις των ΗΠΑ αλλά και Έλληνες αξιωματικοί, είτε εν ενεργεία είτε εν αποστρατεία, προειδοποιούν εγκαίρως την κυβέρνηση και ολάκερο το πολιτικό σύστημα τού ψευτορωμέϊκου για τις επερχόμενες συνέπειες ενός θερμού πολεμικού επεισοδίου από την πλευρά τής Τουρκίας. Η Τουρκία πλέον μιλάει απροκάλυπτα για την αμφισβήτηση, στρατιωτική εισβολή και κατάληψη ελληνικών νησιών. Οποιαδήποτε αδράνεια στο ζήτημα αυτό θα συνιστά μια προδοσία που το Έθνος θα τιμωρήσει αμείλικτα.

 

Την ίδια στιγμή στο ξεκίνημα τής δίκης σε βάρος τής Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό οι παρουσίες και οι δηλώσεις εκφράζουν τις σκοτεινές προθέσεις τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος. Διεθνιστές πάσης μορφής και κοπής, παρακρατικοί, κίναιδοι και ένα κράτος παρίας μέσα και έξω από το εφετείο. Σκοπός τού ελληνόφωνου νεοταξισμού εκπεφρασμένος για μια φορά ακόμη είναι η καταδίκη τού Ελληνικού Εθνικισμού ώστε να παύσει το Έθνος να ανθίσταται στη συντριβή του. Η ελληνική δικαιοσύνη όμως οφείλει να βρει το σθένος που επιτάσσει η ιερότητα τού θεσμού της.

 

Παράλληλα ένα ολάκερο κράτος είναι απασχολημένο με τον προσδιορισμό τού χρόνου διεξαγωγής ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών αναλόγως τις εντολές των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Την ίδια στιγμή κρατικοί λειτουργοί και προπαγανδιστικά οπτικοακουστικά μέσα προκρίνουν και διαφημίζουν την ανάδειξη μελλοντικής πρωθυπουργικής παρουσίας και ενός διαφορετικού τύπου δήθεν οικογένειας με ομοφυλόφιλο χαρακτήρα. Προπαγανδιστικές εικόνες προβάλλονται με μικρά παιδάκια να μιλούν για οικογένειες δύο μπαμπάδων. Ακόμη και στην αμερικανική πρεσβεία βλέπουμε σημαίες αντίστοιχης παρελαύνουσας ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας…

 

Στην υπόθεση τού κορονοϊού των βιολογικών εργαστηρίων συνεχίζονται στην Πατρίδα μας όπως και σε άλλα δήθεν ελεύθερα έθνη οι θάνατοι μικρών παιδιών, εφήβων, νέων ανθρώπων και πάσης άλλης ηλικίας με κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τον εμβολιασμό των θυμάτων. Επιστήμονες αδέσμευτοι από τα ενεργούμενα τής παγκοσμιοποίησης μιλούν για τον κίνδυνο απώλειας τής ζωής των εμβολιασμένων όπως ακριβώς καταμαρτύρησε αμερικανίδα μοριακή βιολόγος. Στην δε προσωρινά μεγάλη δύναμη των ΗΠΑ μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων τού Πανεπιστημίου τής Οξφόρδης προτάσσει την ιδέα ενός ειδικού φόρου που θα επιβάλλεται σε όσους αρνούνται τον πειραματικό «εμβολιασμό» κατά τού κορονοϊού!

 

Τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα τής Πατρίδος μας αντιστοιχούν σε συνθήκες μιας ιδιότυπης αιχμαλωσίας τού Ελληνικού Έθνους εν καιρώ ειρήνης. Ζούμε στιγμές που αντιστοιχούν στις σύγχρονες Θερμοπύλες και την νέα Άλωση των παρακμιακών στιγμών προ τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κι αυτό που ο Ελληνισμός μας οφείλει να πράξει είναι να διαβεί τις σύγχρονες Πλαταιές τής απόκρουσης τού αιώνιου εχθρού που σαν άλλοτε ζητάει τον αφανισμό μας με την επιβολή τής νεοταξικής σήψης. Κι αφού οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι με τούς πεμπτοφαλαγγίτες τής πολιτικής εφαρμόζουν την επανεκκίνηση τής ανθρωπότητας με κοινωνικούς και πολεμικούς χαλασμούς, εμείς ως Μαχόμενοι Έλληνες Εθνικιστές σαλπίζουμε εθνικό συναγερμό στον πιστό λαό μας ώστε να καταργήσουμε τα πλαστά κομματικά τείχη και να ορθώσουμε σε ενιαία παράταξη τη Φυλή μας για να συντρίψουμε την προδοσία και τούς εντολείς της.

 

Οι διεθνείς νεοταξίτες εκφράζουν την απόφασή τους να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή σύμφωνα με τις τυραννικές επιδιώξεις τους, συρρικνωμένη πληθυσμιακά μέσα από την σύγκρουση και την κατάλυση των εθνικών κρατών. Θέλουν να εξαλείψουν την Πίστη σε Θεό και Φυλή, την εθνική ελευθερία, την οικογένεια, τον πολιτισμό. Οι ενέργειες των ψευτορωμιών πολιτικών για την ποινικοποίηση και την διάσπαση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος αποσκοπούν ξεκάθαρα στην εξάλειψη των εθνικών και ηθικών αντιστάσεων τού ελληνικού λαού. Η Πατρίδα μας τούτες τις κρίσιμες στιγμές αποτελεί αντικείμενο ενός πειραματικού σταδίου διότι οι σιωνιστές εχθροί Θεού και Ανθρώπου αντιλαμβάνονται ότι αν η Ελλάς υποκύψει, ο δρόμος τους ανοίγει. Όμως δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο. Ρωσία και Κίνα φτιάχνουν κοινό στρατόπεδο απέναντι στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Οι πολεμικές τους αλαζονείες θα συντρίψουν το θράσος τους. Αλλά η Ελλάς μας  σκοπεύει να κάνει την δική της επανεκκίνηση.

 

Σκοπός μας είναι η επανεκκίνηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος τής καρδιάς μας. Η οδός που ακολουθούμε είναι απλή. Ένας Θεός, μια Πατρίδα, Ένα Έθνος, μια Φυλή. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Η νέα Ελλάς που θα οικοδομήσουμε στηρίζετε στην παραδοσιακή οικογένεια που δημιουργούν η Ελληνίδα Μάνα και ο Έλλην Πατέρας με την ανατροφή των παιδιών τους για την ανάπτυξη και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Την δε Ελλάδα την παραδίδουμε στις επόμενες γενιές μεγαλύτερη και ουδέποτε μικρότερη από αυτήν που παραλάβαμε. Η Δικαιοσύνη τού Έθνους θα επικρατήσει. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα θωρακίσουν τις πύλες τού Ελληνισμού. 


Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η κοινή οδός Όλων των Ελλήνων για Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ο Αγών τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου και Αγών όλων ημών των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών θα δικαιωθεί. Ζήτω η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας!!! Ζήτω η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας!!! Ζήτω ο Αρχηγός!!! Ζήτω η Νίκη!!! Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!         

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: