ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΑΘΗΝΑ 1-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ζήτημα των ανθρωπίνων ελευθεριών στους οδυνηρούς χρόνους τής εκκολαπτόμενης παγκοσμιοποίησης είναι είδος εν ανεπαρκεία. Οι ανθρώπινες ελευθερίες μαζί με την εθνική κυριαρχία τού κράτους ακυρώνονται μέσα από παράνομους και ανήθικους νόμους με προσχήματα οικονομικούς και υγειονομικούς λόγους. Στην Πατρίδα μας το είδαμε αυτό τόσο στον καιρό των μνημονίων όσο και μετέπειτα στον καιρό τού κατασκευασμένου κορονοϊού.

 

Κάποτε είχε λεχθεί από την κα. Μπενάκη κατά την παράδοση τής προεδρίας τής δημοκρατίας στον κ. Παπούλια ότι τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος τής εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν τής ειρήνης και τής ευημερίας και τής ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη και τα δικαιώματα τού ανθρώπου και τού πολίτη θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές εξουσίας. Ακόμη είχε ειπωθεί ότι η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβέρνησης. Αυτά είχε πει η πρώην πρόεδρος τού νεοταξικού κοινοβουλίου στον τότε πρόεδρο τής δημοκρατίας Παπούλια στην εναρκτήρια ημέρα των τότε καθηκόντων του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πρόεδρος τού κοινοβουλίου εκλέγεται από το ψευτορωμέϊκο κι όχι από τον πολλαπλώς παρασυρμένο και προδομένο ελληνικό λαό.

 

Ήρθαν λοιπόν κατόπιν τα μνημόνια στην Πατρίδα μας με την συνεργασία των ψευτοσυμμαχικών πολιτικών και οικονομικών οργανισμών προκειμένου να ρυθμιστούν τάχα μου και να αποπληρωθούν τα οικονομικά χρέη τής Ελλάδος που είχαν προκύψει από παλαιά δάνεια και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Επί τής ουσίας επρόκειτο για ιδιωτικά δάνεια τα οποία υπέγραψαν και έλαβαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί δίχως να λάβουν ποτέ την έγκριση τού ελληνικού λαού για χρέη ιδιωτικά που μετατράπηκαν καταχρηστικώς σε εθνικά. Οι δε συγκεκριμένες οικονομικές συμφωνίες περιελάμβαναν μέτρα που δεν είχαν διόλου οικονομικό χαρακτήρα, με χαρακτηριστικό το μέτρο τής περιστολής τής εθνικής μας κυριαρχίας. Το δήθεν εθνικό κράτος πλέον διοικείται με κλειστά γράμματα και εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού προς τούς πολιτικούς του ευνοούμενους.

 

Κατόπιν η χώρα μας εισήλθε στην εποχή τού κορονοϊού. Πιο πριν υποτίθεται ότι είχαμε βγει από τα μνημόνια, πράγμα που ουδόλως συνέβη αφού μπήκαμε σε παρατεταμένες διεθνείς κηδεμονίες με το στημένο χρέος να μεγαλώνει. Στον καιρό τού κορονοϊού γνωρίσαμε απίστευτα μέτρα περιορισμού των ελευθεριών μας. Στην αρχή είχαμε τα ηλεκτρονικά σημειώματα προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εξερχόμαστε των σπιτιών μας στον πρώτο καιρό τής λεγόμενης πανδημίας. Μετά είδαμε περιορισμούς στις αγορές λόγω αντιμετωπίσεως τάχα τού συνωστισμού, μεγάλα χρονικά διαστήματα κλεισίματος των καταστημάτων, τις μάσκες που το καλοκαίρι παίρνουν αναστολή χρήσης και άλλα τινά μέτρα που είχαν ως συνέπεια πολλά λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση χρεών έτερων μαγαζιών, αύξηση τής ανεργίας των Ελλήνων, αύξηση εμβολιασμών, αύξηση ψυχολογικών προβλημάτων, παρενεργειών και θανάτων.

 

Η τελευταία κίνηση που σημειώθηκε στα πλαίσια αντιμετωπίσεως τάχα μου τής υγειονομικής κρίσης ήταν ο σταδιακός υποχρεωτικός εμβολιασμός διαφόρων ηλικιακών και επαγγελματικών κατηγοριών με κυριότερες ομάδες σε πρώτη φάση τούς υγειονομικούς υπαλλήλους και τούς συνέλληνες ηλικίας άνω των 60 ετών. Οι μεν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί υπάλληλοι παραμένουν εσαεί σε εργασιακή αναστολή γνωρίζοντας την φτωχοποίηση και την πείνα. Για τούς δε συνέλληνες άνω των 60 ετών ήρθε το Συμβούλιο τής Επικρατείας να λάβει απόφαση ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι συνταγματικά ανεκτός περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών για λόγους προστασίας των ιδίων και τού συστήματος υγείας, το δε πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως συνιστά εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!

 

Την ίδια στιγμή όμως ακόμη και υπουργοί αλλά και ιατρικοί τους συνεργάτες παραδέχονται ότι οι εμβολιασμένοι ασθενούν και μεταδίδουν τον κορονοϊό με μεγαλύτερη συχνότητα από τούς ανεμβολίαστους, οι δε θάνατοι εμβολιασμένων από διάφορα αίτια έχουν αυξηθεί υπερβολικά. Παράλληλα εν μέσω καλοκαιριού ακούγονται ήδη οι προαναγγελίες για την επιστροφή νέων απαγορεύσεων και περιορισμών που σχετίζονται με τις μάσκες και τούς εγκλεισμούς καταστημάτων λόγω νέας μετάλλαξης. Από κοντά ακολουθούν δήθεν τυχαία διαδικασίες επιβολής ψηφιακού χρήματος, ηλεκτρονικής ταυτότητας και ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού που σκέπτονται οι νεοταξίτες να τα ενσωματώσουν σε ένα τσιπάκι μεγέθους κόκκου ρυζιού κάτω από το δέρμα. Το αντίχριστο χάραγμα είναι καθ’ οδόν.  

 

Εν τω μεταξύ τα περιοριστικά μέτρα διακίνησης προσώπων και αγαθών προ τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου μεταξύ Ρωσίας, Δύσεως και των συμμάχων τους έχουν εξακοντίσει το κόστος των καυσίμων και όλων των αγαθών πρώτης ανάγκης τού νοικοκυριού στα ύψη. Η φτώχεια αυξάνεται. Η σκόπιμη εγκατάλειψη τής πρωτογενούς παραγωγής και η υποθήκευση των ενεργειακών μας πόρων φέρνουν πείνα και εξαθλίωση, ο δε περιορισμός τής πολεμικής μας βιομηχανίας πληγώνει την εθνική μας ασφάλεια. Η Τουρκία και οι ψευτοσύμμαχοι σε συνεργασία με τούς πολιτικούς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας ξαρματώνουν το Ανατολικό Αιγαίο με την αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία και την πενιχρή αντικατάσταση αυτού. Οι Τούρκοι θέλουν τα νησιά μας αποστρατικοποιημένα και εκφράζουν ανοικτά την διεκδίκηση αυτών. Οι δε λαθροεισβολείς προερχόμενοι από συμμαχικές ως επί το πλείστον χώρες τής Τουρκίας έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό.

 

Η ώρα των ευθυνών για την επιβίωση τού Ελληνισμού έχει έρθει. Η ανάκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας και τής εθνικής μας ελευθερίας είναι ξεκάθαρα το μεγάλο ζητούμενο. Να πάρουμε πίσω δια χειρών απόλυτα ελληνικών τις αποφάσεις και τις ενέργειες για την ευρωστία, την ανάπτυξη και την ενίσχυση τής γεωπολιτικής παρουσίας τής Ελλάδος. Οφείλουμε λοιπόν να λάβουμε τις εξουσίες τής Πατρίδος μας και να τη θωρακίσουμε απέναντι στις εξωτερικές απειλές. Να αξιοποιήσουμε τούς πόρους τής εθνικής μας παραγωγής και να αναπτύξουμε παράλληλα ελληνική πολεμική βιομηχανία. Διότι ο εχθρός τής Ελλάδος είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση μαζί με τούς γειτονικούς μας βαρβάρους αλλά και τούς ριψάσπιδες πολιτικούς τού ψευτορωμέϊκου από κοινού.

 

Η εθνική μας ανεξαρτησία και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής είναι η οδός τής Νίκης τού Ελληνισμού μας στις σύγχρονες προκλήσεις τής υπέρτατης κρίσης τού καιρού μας. Διότι την πραγματική και πλέρια λευτεριά την αξίζει μονάχα ο λαός που βαστά γερά τις Παραδόσεις του και την Ιστορία του ως αναλλοίωτες αξίες. Είναι ο λαός που εξισώνει την Λευτεριά με την δική του Νίκη και τη συντριβή προδοτών και εχθρών. Ότι ο σύγχρονος Ελληνισμός μας πλέον πρέπει να χτίσει την καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών. Διότι ο Ζωντανός Έλλην, ο Έλλην που θα βαστήξει ενεργά τα κάστρα τής Φυλής του, την γη και τις ελληνικές ψυχές, ανόθευτα και δικά του είναι ο Έλλην που θα πάρει πίσω τον κόσμο που τού κλέψανε. Ο Ζωντανός Έλλην είναι ο Πιστός και Ισχυρός Έλλην που είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Ο Έλλην δεν πρόκειται να ανεχθεί μήτε τα δεσμά τής πολιτικής εξάρτησης μήτε τα δεσμά τής ηλεκτρονικής αιχμαλωσίας μήτε την απώλεια εθνικού εδάφους. Ο Έλλην είναι Πιστός στο Θεό, το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχουμε την Ελληνοορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό ως Αξίες ανόδου εκ νέου στον πρώτο βατήρα τής ανθρωπότητας. Η Αλήθεια και η Ελευθερία είναι Ανώτερες Ιδέες που γεννήθηκαν στην Ιερή Πατρίδα μας και μάς έχουν δοθεί από τον Θεό και τούς Προγόνους μας προκειμένου να τις κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και να τις διδάξουμε στην οικουμένη. Η δε ανθρώπινη υγεία είναι ζήτημα τής ιατρικής και της φυσικής αποκαταστάσεως και όχι των νεοταξικών βιολογικών εργαστηρίων. Η ανάπτυξη τής οικονομίας είναι ζήτημα αξιοποιήσεως τής ελληνικής εργασίας και των γεωφυσικών μας πόρων. Η εθνική μας ασφάλεια είναι ζήτημα τής πολεμικής μας αρετής και τής προσήλωσης στα αρχέγονα πατρογονικά μας χώματα με στόχο την απελευθέρωσή τους.

 

Η Ελλάς μπορεί να επιβιώσει μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Οφείλουμε να στηριχθούμε στην ενότητα των Πιστών στο Θεό και τον Άνθρωπο Ελλήνων. Η Ορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα μαζί με την Ελληνική Παράδοση είναι ο κοινοτικός τρόπος ανάπτυξης τού Ενωμένου Ελληνισμού. Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος με την διατήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας είναι η μόνη οδός διασφάλισης τής ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. Η προσήλωση τού Ανθρώπου στην Γη των Προγόνων του και η σύμπνοια των Κοινωνικών Δυνάμεων τού Έθνους, ο αγών τού λαού για την αυτάρκεια και την αυτοκυριαρχία τής Πατρίδος είναι παράγοντες που βαστούν ενωμένο τον λαό σε μια και μόνη Ιδέα, την Εθνική Ιδέα. Είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που βλέπει στο πρόσωπο κάθε Έλληνα και σε κάθε μια Εθνική Κοινότητα μια ακόμη Ελλάδα. Όταν αυτή η λογική επικρατήσει σε όλους τούς λαούς τότε κανένας διχασμός, καμία παγκοσμιοποίηση και κανένας πόλεμος δεν θα προκύψει ποτέ ξανά.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: