ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

ΑΘΗΝΑ 7-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πυκνά σύννεφα γεωπολιτικών και πολεμικών συγκρούσεων απλώνονται με σαφήνεια πάνω από την κοινωνία των εθνών με υποκινητή τής βίας τούς παγκοσμιοποιητές και τούς συνεργάτες τους και με την Τουρκία να απειλεί την Πατρίδα μας στο ανατολικό Αιγαίο με απώλεια νησιών. Οι συνομιλίες τού δωσίλογου ψευτορωμέϊκου καθεστώτος με τούς Τούρκους με αφορμή το ενεργειακό ζήτημα για την συγκυριαρχία στο Αιγαίο εκθέτουν σε άμεσο κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια. Βρισκόμαστε μπροστά στην διενέργεια μιας τεράστιας προδοσίας στην περίπτωση που δεν ενισχυθεί η στρατιωτική μας θωράκιση στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου μετά την ούτως ή άλλως ανθελληνική αποστολή ελληνικού οπλισμού στη διάθεση των Ουκρανών.

 

Η Ελλάς απειλείται ξεκάθαρα με πόλεμο από το εγκληματικό ψευδοκράτος τής Τουρκίας. Οι βάρβαροι κατακτητές ελληνικών ψυχών και εδαφών επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τον αποσυντονισμό τής οικονομικής κρίσης που έχει επιβληθεί στον ελληνικό λαό η οποία καλύπτει πλήρως επί τού παρόντος τον ενδοτισμό των ψευτορωμιών πολιτικών. Οι συζητήσεις που έχουν προηγηθεί μεταξύ των προσκυνημένων και των κατακτητών έχουν εκθέσει την επικίνδυνη γραφικότητα και το ψεύδος περί δήθεν αποκρούσεως τής τουρκικής επιθετικότητας που καλλιεργούν κατά διαστήματα οι ψευτορωμιοί. Το αλάθητο δόγμα που λέει ότι ο εχθρός δεν θα σε αφήσει σε ησυχία αν δεν τον αφανίσεις επαληθεύεται για μια ακόμη φορά.

 

Στον εξωτερικό εχθρό τις πύλες τού Κάστρου τής Ελληνικής Φυλής έχει ανοίξει για μια ακόμη φορά ο εσωτερικός εχθρός τού πολιτικού διεθνισμού μαζί με τούς εξίσου διαχρονικούς ψευτοσυμμάχους. Η υγειονομική και η οικονομική κρίση σε επίπεδο επισιτιστικό και ενεργειακό εξάντλησαν τις αντοχές και τα αντανακλαστικά τού ελληνικού λαού αφαιρώντας του πάσα αυτοπεποίθηση και την ζωντάνια τού μαχόμενου λαού που νικάει με πάθος και πίστη στις Παραδόσεις του κάθε εχθρό. Τα πολιτικά πάθη, οι εσωτερικές συγκρούσεις συμφερόντων και η νοοτροπία τής υπαγορευμένης μικρής Ελλάδος που μάς ακολουθεί από τούς χρόνους αλώσεων και κατοχών έχουν κάνει ραγιά τον λαό. Οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας που πρόσφεραν τον διχασμό στον Ελληνισμό μας, τώρα σέρνουν την Πατρίδα μας στη θανατηφόρα αγκαλιά τής παγκοσμιοποίησης και των Τούρκων συνομιλητών τους, αναμένοντας και πάλι την ξένη πλάτη να έρθει τάχα μου να μάς στηρίξει. Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη των ημερών μας που θέλουν αμφότεροι μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες πλέον δίχως αμφισβήτηση, στην πράξη.

 

Οι Τούρκοι επιστράτευσαν όλα τα μέσα και όλες τις μεθόδους για να ζητήσουν γη και ύδωρ ελληνικό. Το πράττουν με τρόπο ξεκάθαρο διότι πιστεύουν ότι θα κάνουν περίπατο σε βάρος μας. Είδαμε πριν λίγες ημέρες έναν Τούρκο δημοσιογράφο να φτάνει με σκάφος 1 μίλι από την Ψέριμο και να την αποκαλεί με το τουρκικό όνομα Κετσέ λέγοντάς μας πως αν και είναι νησί των Δωδεκανήσων, βρίσκεται τάχα μου σε τουρκικά χωρικά ύδατα και είναι δήθεν τουρκικό έδαφος που έχει καταλάβει η Ελλάς. Το προκλητικότατο αυτό συμβάν ουδόλως συγκίνησε τούς γραικύλους τής υποτιθέμενης ειρηνικής συνύπαρξης με τούς βαρβάρους εισβολείς των αιματοβαμμένων χωμάτων μας. Κι έτσι οι Τούρκοι αποφάσισαν να μάς προαναγγείλουν την τελική τους έφοδο στην υποτιθέμενη ελεύθερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που βρίσκεται υπό την αιχμαλωσία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, τού ελληνόφωνου νεοταξισμού, των τουρκοφερμένων λαθροεισβολέων και τώρα βρίσκεται ενώπιον τής τουρκικής λόγχης.

 

Έτσι λοιπόν είδαμε τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν να ανακοινώνει στα στελέχη τού κόμματός του την αρπαγή των νησιών τού Αιγαίου. Είπε ότι δεν πρόκειται να επαναλάβει τα λάθη των προκατόχων του που άφησαν τα νησιά στην Ελλάδα, βάλανε την Κύπρο στην διαβόητη ευρωπαϊκή ένωση και αποδέχτηκαν την επαναφορά τής Ελλάδος και τής Γαλλίας στο ΝΑΤΟ. Οι Τούρκοι που έχουν βαλθεί να επιβάλλουν την αποστρατικοποίηση των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου με την απομάκρυνση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τώρα πλέον μιλούν  για την δήθεν παραβίαση των διεθνών συνθηκών εκ μέρους τής Ελλάδος και περνούν στο τελικό στάδιο. Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία των νησιών μας και μιλούν για την κατάληψή τους προκειμένου να τα εντάξουν στο δολοφονικό τουρκικό ψευδοκράτος. Ήδη όπως έχει διαρρεύσει στον ελληνικό Τύπο από σχετική ενημέρωση τού υπουργείου εξωτερικών προς τούς πρεσβευτές μας, οι Τούρκοι έχουν εκδώσει χάρτη που αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζονται οι τουρκικές δυνάμεις τής Γ στρατιάς τού Αιγαίου για να καταλάβουν την Ρόδο, την Κω, την Χίο και όλα τα υπόλοιπα νησιά.

 

Έτερος Τούρκος πολιτικός αριστερών φρονημάτων μιλώντας σε τουρκικό κανάλι ζήτησε με το ίδιο πάντα θράσος απολίτιστου βαρβάρου Τούρκου να γίνει επιχείρηση εκκαθάρισης σε κάποια ελληνικά νησιά με την εισβολή τού τουρκικού πολεμικού ναυτικού στα νησιά μας. Ο συγκεκριμένος πολιτικός ζήτησε να κηρύξει η Τουρκία τον πόλεμο στην Πατρίδα μας και να εγείρει διεθνώς ζήτημα διεκδίκησης τής εθνικής κυριαρχίας των νησιών τού Ανατολικού Αιγαίου μας. Την ίδια στιγμή το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα προκειμένου να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι παρέχει τάχα μου διευκολύνσεις σε κουρδικές και άλλου είδους αντιτουρκικές οργανώσεις. Οι Τούρκοι ζητούν επιμόνως θερμό πολεμικό επεισόδιο και την ίδια στιγμή τα κρούσματα βίαιων επεισοδίων από προερχόμενους από συμμαχικές χώρες τής Τουρκίας λαθροεισβολείς και οι εμπρησμοί στην Πατρίδα μας σημειώνουν σημαντική αύξηση.

 

Ωστόσο ο κρατικός λήθαργος στο ψευτορωμέϊκο βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην απόγνωση και την αδράνεια. Συντονισμένη αντίδραση από την ελληνόφωνη κυβέρνηση δεν υφίσταται. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα παρακολουθεί με προσοχή και υπευθυνότητα τις ιστορικές στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας. Η εμπιστοσύνη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις τής Πατρίδος μας είναι δεδομένη και ομολογημένη. Τα κόμματα τού νεοταξικού καθεστώτος δείχνουν έναν ύποπτο εφησυχασμό. Η μέχρι σήμερα τακτική των συνομιλιών με την τουρκική πλευρά έχει οδηγήσει τα εθνικά μας θέματα σε αδιέξοδο μέσα από συμφωνίες προδοσίας και ντροπής. Ωστόσο τίποτα δεν είναι αναπότρεπτο και οπωσδήποτε τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Έλληνα που πιστεύει στην ελευθερία και την ισχύ τού Ελληνικού Έθνους. Διότι η ελευθερία είναι συνώνυμη με το πάθος και την πίστη τού Ελληνισμού μας για την Νίκη και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Το δολοφονικό ψευδοκράτος τής Τουρκίας που εδράζεται επί προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών δεν έχει μέλλον και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μακροημερεύσει. Ο δε πόλεμος που ξεκίνησε από το ουκρανικό πεδίο λαμβάνει σαρωτικές διαστάσεις. Η Ρωσία γενικεύει τα πολεμικά μέτωπα επιζητώντας ολόκληρη την Ουκρανία, η δε Κίνα με τον πρεσβευτή της ζήτησε από τη Ρωσία τον τερματισμό τής ηγεμονίας των ΗΠΑ. Οι προσωρινοί δυνατοί λοιπόν θα βάλουν παγκόσμια πολεμική φλόγα. Η Ελλάς πρέπει το συντομότερο δυνατόν να απεμπλακεί από τον νεοταξικό όλεθρο και να αποκτήσει στα χέρια της την εθνική της κυριαρχία, να γίνουμε αληθινά ελεύθεροι και να λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας με γνώμονα τα εθνικά μας δίκαια και την υποστήριξη όλων των εθνικών μας κοινοτήτων ούτως ώστε να καταστούμε αληθινά Μεγάλη Δύναμη.

 

Οφείλουμε να ενώσουμε τον Πιστό Ελληνισμό βασισμένοι στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό και την ιστορία των νικηφόρων αγώνων που έχουμε δώσει στο παρελθόν. Αλλά η Μεγάλη Ελλάς είναι υπόθεση Λαϊκή και Εθνικιστική. Θέλει Έλληνες ψυχωμένους που πιστεύουν στις δυνάμεις τους και την αυτοκρατορική ρίζα τού Γένους μας που δεν τού πρέπει να σέρνεται στα πόδια υπηρετών τού διεθνούς σιωνισμού. Ο εχθρός παύει να σε βασανίζει όταν εσύ ο ίδιος αποφασίσεις να τον συντρίψεις. Κι όταν ζητάει συνεχώς να σού κλέψει τον κόσμο που σού ανήκει, όταν ζητάει να σού αφαιρέσει όλο και περισσότερα εθνικά εδάφη και ψυχές, εσύ έχεις μια και μόνη ορθή επιλογή. Να λευτερώσεις την γη που σού έχει κλέψει. Να κάμεις τον κόσμο που σού ανήκει και την πλάση ελληνική.

 

Εφόσον η Τουρκία θέλει να προκαλέσει, ας μάς προκαλέσει. Αυτή θα χάσει. Διότι τα στρατόπεδα τής Ρωσίας και των ΗΠΑ μαζί με τα μέτωπα που έχει ανοίξει η ίδια η Τουρκία στη Συρία θα την καταπιούν μέσα σε μια γενική λαίλαπα. Να αποτινάξουμε λοιπόν τούς προσκυνημένους τού ψευτορωμέϊκου καθεστώτος. Να ενωθούμε κάτω από τα λάβαρα Θεού και Ελληνικής Φυλής  με τον Εθνικισμό Όλων των Ελλήνων. Να σημάνουμε εθνική εγρήγορση και να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας στα συντρίμμια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Να σηκώσουμε ολόχρυση την αυγή πάνω από την Ιερή Ελλάς μας ως το μέγα κληροδότημα των παιδιών μας.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: