ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 28-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ξενοκρατία μαζί με την σήψη και την διαφθορά των ηθών έχουν πλήξει τον κοινωνικό ιστό τής Πατρίδος μας, με τον ελληνικό λαό να παρακολουθεί μουδιασμένος τις εξελίξεις. Το επίσημο κράτος παρεμβαίνει μόνον όταν πρόκειται να υποστηρίξει συμπεριφορές που προσβάλλουν την κοινωνική συνοχή και την δημογραφική εικόνα τού Ελληνισμού μας. Την ίδια στιγμή ο τουρκικός παράγοντας εκμεταλλεύεται τα αντεθνικά αντανακλαστικά τού ψευτορωμέϊκου και τις διεθνείς γεωπολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις προκειμένου να εκφράσει τις διεκδικήσεις του σε βάρος των νησιών μας στο Ανατολικό Αιγαίο με τρόπο πιεστικό υπό την απειλή ενός θερμού πολεμικού επεισοδίου.

 

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να προβάλλουν το ζήτημα τής αποστρατικοποίησης των νησιών τού Αιγαίου ως ζήτημα παραβιάσεως τής εθνικής τους τάχα ασφάλειας συνδυάζοντάς το με την ευθεία αμφισβήτηση τής ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά μας. Μιλούν για την ελληνική απειλή σε βάρος των κατειλημμένων ελληνικών εδαφών που έχουν μετατρέψει σε Τουρκία, ενώ την σκυτάλη τής αμφισβητήσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας εκ μέρους τής τουρκικής κυβερνήσεως την παίρνει η τουρκική αντιπολίτευση. Ο ηγέτης της Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μάς απειλεί ευθέως με βομβαρδισμό ελληνικών στρατιωτικών μονάδων. Μάς θυμίζει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας με ενορχηστρωτές τούς Ετσεβίτ και Ερμπακάν και μάς λέει πως θα μάς δείξει τι θα συμβεί στα ελληνικά όπλα των νησιών μας μόλις γίνουν κυβέρνηση οι δικοί του Οθωμανοί αγύρτες. Ο δε Τούρκος αντιπρόεδρος Οκτάι μιλάει για κοντινά νησιά και στοχοποιεί το Καστελόριζο ως στρατιωτική απειλή που θέλει όπως μάς λέει απάντηση.

 

Οι Τούρκοι βρίσκουν κάλυψη για τις απειλητικές τους βλέψεις σε βάρος τής Πατρίδος μας έχοντας απέναντί τους μια ελληνόφωνη πολιτική κατάσταση που από τον καιρό των πρώτων κιόλας τουρκικών κατοχών αναζητούσε την καλλιέργεια τής παρανοϊκής ελληνοτουρκικής «φιλίας». Στις μέρες μας, στον καιρό τής συγκρούσεως Δύσης και Ρωσίας ενόψει τής παγκοσμιοποίησης, οι διαχρονικοί πολιτικοί επίγονοι των κοτζαμπάσηδων συζητούν με τούς εξ ανατολών βαρβάρους την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου με αφορμή το δικό μας φυσικό αέριο.

 

Και ξάφνου τάχα μου ακούν τούς τουρκικούς βρυχηθμούς και ψάχνουν για μια φορά ακόμη ξένες ψευτοσυμμαχικές πλάτες. Αυτοί λοιπόν οι ψευτορωμιοί προδότες τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας που έχουν σκορπίσει σκλάβες ελληνικές πατρίδες και έχουν γεμίσει γκρίζες ζώνες το Αιγαίο, αυτοί που έχουν αφήσει τούς Τούρκους πράκτορες να αλωνίζουν στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα, αυτοί που ανέχονται τις καθημερινές εισόδους των Τούρκων από αέρος και θαλάσσης στην εθνική μας επικράτεια, δεν συνιστούν βέβαια εγγύηση για την εδαφική μας ακεραιότητα.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί έχουν προσδεθεί στο άρμα τού αμερικανοσιωνισμού και τής νατοϊκής συμμαχίας έχοντας καταστεί προμηθευτές οπλικών συστημάτων που αφήνουν ξαρμάτωτο το Αιγαίο με προορισμό την Ουκρανία, στοχεύοντας Ρώσους στρατιώτες. Οι Ρώσοι απαντούν σε προηγούμενες διπλωματικές προστριβές και απελάσεις με την απέλαση Ελλήνων διπλωματών. Ο δε επερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βήμα προς βήμα γενικεύεται στην Λιθουανία με τη στόχευση ρωσικού θύλακα από τούς Δυτικούς και στην σύμμαχο των Αμερικανών Ιαπωνία που κυκλώνεται από τις στρατιωτικές ασκήσεις των Ρώσων και των Κινέζων. Και η Ελλάς βρίσκεται στο μάτι τού κυκλώνα με τα ελληνόφωνα βαποράκια τού νεοταξισμού.

 

Ο ελληνόφωνος πολιτικός κόσμος τού κυβερνητικού και εν γένει δημοκρατικού τόξου βρίσκει μια και μόνη διαφορά με τις ΗΠΑ κι αυτή όχι σε επίσημο επίπεδο. Είναι η απόφαση τού αμερικανικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου να καταργήσει το δικαίωμα στις εκτρώσεις. Είδαμε λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση, μια και μοναδική, τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό να διαφωνεί δημοσίως και να υποστηρίζει το δήθεν δικαίωμα των γυναικών στην έκτρωση. Μια υπόθεση ωστόσο που δεν ξεκίνησε από κάποια συλλογική γυναικεία απαίτηση αλλά από φεμινιστικούς και διάφορους επίορκους επιστημονικούς συνεργάτες των νεοταξιτών που επιθυμούν την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού.

 

Οι πολιτικοί τού ελληνόφωνου νεοταξισμού που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία και τις εκτρώσεις αδιαφορούν παντελώς για την έξαρση τής λαθρομετανάστευσης που την ίδια στιγμή σημειώνει έκρηξη παρουσίας σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια, δίνοντας παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις βίαια περιστατικά σε βάρος Ελλήνων. Από την μια πλευρά λοιπόν γινόμαστε μειονότητα στην ίδια την υποτιθέμενη ελεύθερη Πατρίδα μας και από την άλλη βιώνουμε βίαια περιστατικά από λαθροεισβολείς που προέρχονται από χώρες συμμαχικές με την Τουρκία.

 

Το ψευτορωμέϊκο επιβεβαιώνει με τις πολιτικές του επιλογές σε όλα τα επίπεδα τής εθνικής μας ζωής καθημερινά ότι επιδιώκει μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Κι εδώ αναδεικνύεται η ώρα τής ευθύνης ημών των Ελλήνων Εθνικιστών που αγωνιζόμαστε για την ελευθερία τής Πατρίδος μας, την εθνική μας συνοχή και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η ώρα για την κατάκτηση τής αληθινής ελευθερίας μας και τής εθνικής μας αυθυπαρξίας.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τον Εθνικοκοινωνισμό μας καλείται να δώσει στον ελληνικό λαό εθνικό όραμα και εθνικό στρατηγικό σκοπό από κοινού. Να καλλιεργηθεί η εθνική μας ενότητα ενάντια στον εγωισμό και η επιστροφή στις ρίζες μας προκειμένου να ορίσουμε την ταύτιση τής πολιτείας και των πολιτών ως μιας μεγαλύτερης Ελλάδος που θα στηριχθεί στη γέννηση μα και τη συστράτευση περισσότερων Ελλήνων. Να αντιληφθούμε ότι ο Έλλην κατακτά τον κόσμο που τού ανήκει με την σύσφιξη των εθνοφυλετικών του δεσμών και την ισχυρή παρουσία του.

 

Η Ελλάς είναι Έθνος Ανδρείο που βασίζεται στον ακατάλυτο δεσμό των Ελλήνων που πιστεύουν στον Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια. Είναι οι συνεκτικοί δεσμοί τής εθνικής μας ζωής και τού πολιτισμού μας. Σκοπός ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η διατήρηση τής εθνικής μας ομοιογένειας και η συνύπαρξη και συνεργασία των Πιστών Ελλήνων με την διατήρηση των Ελληνικών Παραδόσεων κάτω από τα λάβαρα τής μίας και μόνης Παράταξης που λέγεται Ελλάς. Ανάμεσά μας δεν χωράνε μήτε η αρχομανία μήτε η υποταγή.

 

Δόγμα μας βασικό είναι ένας Θεός, μια Πατρίδα, μια Φυλή. Θεός και Ελλάς υπεράνω όλων. Χρέος τού Έλληνα και τής Ελληνίδος είναι η ανάσταση στον κόσμο μας περισσότερων ελληνόπουλων και επομένως περισσότερων Ελληνικών οικογενειών. Αξιακή μας βιολογική οδός είναι το αθάνατο δόγμα τού Ηροδότου που συμπτύσσουν το όμαιμον, το ομόφυλον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. Ελληνικό Αίμα, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Γλώσσα, Ελληνοορθοδοξία και Ελληνικός Πολιτισμός. Και φυσικά συνακόλουθο δόγμα είναι η αξίωση ουδείς Έλλην σκλάβος, ότι πάσα ελληνική πατρίδα δεν μένει στη σκλαβιά αλλά ελευθερώνεται.

 

Η ελληνοποίηση τής ζωής και τής Πατρίδος μας λοιπόν είναι το μέγα ζητούμενο και η εκπεφρασμένη απαίτηση τού Ελληνικού Εθνικισμού μας. Οι Έλληνες τού καιρού μας θα γίνουν από ανταγωνιστές συναγωνιστές. Τα κομματικά τείχη θα πέσουν και ο πόθος για την συλλογική ενέργεια και ισχύ θα ενώσουν τον Ζωντανό Ελληνισμό που θέλει να αποφασίζει και να κάνει πράξεις τις ιδέες του ο ίδιος χωρίς ξένες πλάτες και εξαρτήσεις. Για να συμβεί τούτο πρέπει απαραιτήτως ο ελληνικός λαός ως συμπαγές Έθνος να ασκεί τις εξουσίες τού Ελληνικού Κράτους. Ιδού λοιπόν τι εστί το πολίτευμα μιας Λαϊκής Εθνοκρατίας.

 

Και φυσικά η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα εφαρμόσει το κοινοτικό σύστημα διοικήσεως. Πάσα Εθνική μας Κοινότητα εκφράζει και μια ακόμη Ελλάδα που ασκεί συλλογικά τη φωνή τής Μητέρας Πατρίδας με τον Πανελληνισμό μας. Η Εθνική μας Γη είναι σχολείο, εργαστήριο και κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελληνική Γνώση, η Ελληνική Ανάπτυξη και η Πολεμική Αρετή στην υπηρεσία τού Ελληνισμού απόλυτα και ολοκληρωτικά. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές στην πρώτη γραμμή τού Αγώνος δίδουμε στον λαό την ορμή τού ενιαίου και αδιαχώριστου σώματος που λέγεται Ανίκητος Πιστός και Ενωμένος Ελληνισμός.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: