ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ .


ΑΘΗΝΑ 4-3-2008.

Η αρχέγονη ρήση που καθοδηγούσε το βίο και τα δρώμενα της Αρχαίας Σπάρτης παρουσιάζεται σήμερα επίκαιρη πολύ περισσότερο από ό,τι θα περίμενε ο μέσος καλοβολεμένος Αστός των Αθηνών. Βρισκόμαστε σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο που πραγματικά ή θα πρέπει να βαδίσουμε ορμητικά προς τα εμπρός και να επικρατήσουμε δημιουργώντας μια Νέα Ελλάδα ή να ενδώσουμε συρρικνώνοντας την μίζερη πατρίδα που ήδη έχουμε.

Η Πατρίδα μας καλείται να δώσει ένα τιτάνιο και τίμιο αγώνα ενάντια στα Νεοταξικά λυκόρνεα και τα κρατικά ενεργούμενα τους που επιδιώκουν να μας αφαιρέσουν εθνικά εδάφη με σύγχρονους και εξαιρετικά άτιμους τρόπους. Ο αγών που καλείται να δώσει το Ελληνικό Έθνος αποδίδεται πολύ εύστοχα με τη γνωστή Λακωνική ρήση Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Ή νικητής και τροπαιούχος με την ασπίδα στο χέρι ή νικημένος και νεκρός επάνω στην ίδια ασπίδα. Ο Ελληνισμός οφείλει να συντρίψει τώρα τον Σιωνιστικό Νεοταξισμό.

Αυτή είναι η σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όμως που ενέχει και ουσιαστικά ρίσκα. Ρίσκα που ακουμπούν την ρευστότητα της εθνικής μας κυριαρχίας και ακεραιότητας. Είναι ξεκάθαρο ότι οι προκλήσεις που δεχόμαστε αποσκοπούν στην συρρίκνωση του Ελληνικού Κράτους. Ένα Κράτος που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα ουσιώδη. Το Έθνος των Ελλήνων, ο μείζων και οικουμενικός Ελληνισμός, επιθυμεί την διατήρηση της ιστορίας, των παραδόσεων και των συμβόλων μας και επιδιώκει την αποκατάσταση της Ελληνικής εδαφικής κυριαρχίας στα πραγματικά της όρια.

Μοιραία λοιπόν και με πολύ αγάπη, νοσταλγία και αγωνία ο νους μας γυρίζει στις Ιερές Εντολές και τις Πατρικές Παρακαταθήκες που μας κατέλειπε ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος με τα φλογερά του κηρύγματα και το προσωπικό του παράδειγμα ζωής και αγώνος. Είχε πει ο Μέγας Εθνάρχης και άσβεστος πυρσός της Ελληνορθοδοξίας Χριστόδουλος στο τελευταίο του μήνυμα, την μέγιστη κληρονομιά του προς τον Ελληνικό λαό την πρωτοχρονιά του 2008: « Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει»! Και ακόμη είχε πει ο Εθνάρχης Χριστόδουλος: « Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει»! Να γιατί ο Χριστόδουλος των Ελλήνων αγαπήθηκε αλλά και μισήθηκε πολύ. Γιατί διερμήνευσε ορθά τη βούληση των Ελλήνων για ένα Ζωντανό και Ακμαίο Ελληνικό Έθνος και όχι για ένα ψοφοδεές και παρακμιακό κράτος.

Δυστυχώς ουδεμία εγγύηση ασφάλειας παρέχεται σήμερα όχι μόνο στους Μακεδόνες αδελφούς μας, αλλά και στους Ηπειρώτες και Θράκες.

Στο ηλεκτρονικό παγκόσμιο δίκτυο Ελλήνων με την επωνυμία ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://noiazomai.net, σε ανακοίνωση τύπου με ημερομηνία 18-2-2008 για τους αλβανικούς πανηγυρισμούς μετά την παράτυπη και μονομερή «ανακήρυξη» του Κοσσυφοπεδίου, γίνεται αναφορά στην εκτεταμένη και επιτηδευμένη προβολή ενός πανό που έγραφε στην αλβανική γλώσσα: «ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»! Και στο κάτω μέρος υπήρχε η υπογραφή «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ»! Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2008/17/2/bpr.serbian.fm.cnn.

Υπάρχει καμία αμφιβολία που το πάνε ο Νεοταξίτες και τα αλβανικά πιόνια τους; Η Ελλάς οφείλει και δικαιούται να ζητήσει την ανεξαρτησία της Ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου Μας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ιστορική δικαιοσύνη και η οφειλόμενη εξέλιξη και εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας είναι μαζί μας. Η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελλάς.

Στην ελεύθερη Δ. Θράκη μας η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει. Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, ο πριμοδοτούμενος από την Άγκυρα τουρκικός τύπος, τουρκικά κανάλια, πράκτορες της ΜΙΤ, η παράνομη Τουρκική Ένωση Ξάνθης και λοιπές παρόμοιες «τουρκικές» ενώσεις με απίστευτη υλικοτεχνική υποδομή, διαδικτυακούς τόπους, άφθονο χρήμα, τραπεζικά κεφάλαια και πιέσεις, επιχειρούν αφενός μεν να τουρκέψουν με τη βία τους Πομάκους και λοιπούς Έλληνες Μουσουλμάνους, αφετέρου δε να αποθαρρύνουν τους Ελληνορθόδοξους. Η Άγκυρα γνωρίζει πολύ καλά ότι το αρχέγονο θρακικό φύλο των Πομάκων αποτελεί το σημείο ελέγχου της περιοχής λόγω της ευρείας πληθυσμιακής παρουσίας. Παράλληλα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το μουσουλμανικό τους θρήσκευμα. Πομάκοι αδελφοί Μας υπάρχουν πολλοί και στην Α. Ρωμυλία Μας, εντός της Βουλγαρίας. Το θέμα είναι κρίσιμο. Η Ελλάς οφείλει να προστατεύσει τα αδέλφια μας, χριστιανούς και μουσουλμάνους. Όσοι αισθάνονται Τούρκοι, μπορούν σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης να ξεκουμπιστούν. Μέχρι να τους διώξουμε κι από τα Άγια Χώματα της Αυτοκρατορίας Μας.

Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη δεν χαρίζει κανένα Έλληνα, δεν παραχωρεί σπιθαμή ελληνικής γης. Η Δ. Θράκη να θωρακισθεί άμεσα από τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό, ενώ Β. Ήπειρος και Α. Θράκη να ξαναγυρίσουν εκεί που ανήκουν. Εκεί που ανήκει και η Β. Μακεδονία Μας. Στην Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα. Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός γνωρίζουν τον τρόπο. Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

<http://polapopsis.blogspot.com/>

Δεν υπάρχουν σχόλια: