ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΑΘΗΝΑ 29-3-2008.

Από σήμερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα επικοινωνούμε μέσω της στήλης Σχόλιο Άκρως Εμπιστευτικό που θα τηρείται παράλληλα με την τακτική αρθρογραφία. Αφενός μεν η ηλεκτρονική εφημερίδα «Πολιτική Άποψις» Σπυρίδωνος Καραχάλιου θα αποκτήσει πιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, αφετέρου δε θα παρατίθεται πολιτική άποψη και θέση σε πιο άμεσο χρόνο και με την πάγια ιδεολογική στάση στα ζητήματα του Ελληνισμού. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικοκοινωνισμός είναι σταθερά τα ιδεολογικά λάβαρα αυτής της έπαλξης. Με πίστη και προσήλωση στην Πατρίδα και με σταθερό στόχο την δημιουργία Μιας Μεγάλης και Ενιαίας Κοινωνίας των Ελλήνων που θα καλύπτει ολόκληρο τον Ελληνισμό, χωρίς ταξικές και κομματικές ψευτοδιαχωριστικές γραμμές, χωρίς αλύτρωτες πατρίδες και δίχως προδότες. Με τους Έλληνες για την Ελλάδα και τους προδότες στον Καιάδα. Χωρίς κακούς και καλούς Έλληνες. Κανείς Πατριώτης δεν περισσεύει. Και Πατριώτες υπάρχουν παντού.

Οι άρπαγες και οι σάρακες στο περιβάλλον και στο Σώμα της Ελλάδος περισσεύουν πια. Έχουν θεριέψει και γυρεύουν τον ηθικό και πολιτικό θάνατο της Ελλάδος. Τα περιθώρια στενεύουν και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν οφείλουν να έχουν αμεσότητα προθέσεων. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε κανένα.

Δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις και παρερμηνείες της ιστορικής αλήθειας από κράτη που δεν αποτελούν ούτε πρόκειται να αποτελέσουν ποτέ γνήσιο έθνος. Δεν δικαιούνται να εκφέρουν άποψη περί Μακεδονίας και «μειονοτήτων» οι ΗΠΑ από την στιγμή που αποτελούν κράτος που περιλαμβάνει πάμπολλες γνήσιες κι όχι μαϊμού μειονότητες. Δεν μπορούν να ομιλούν για δημοκρατία όταν αποτελούν «παράδεισο» ολοκληρωτισμού αφού, ως γνωστόν, έχουν από το απώτερο παρελθόν τους έως πρόσφατα γεννοκτονήσει ένα λαό (Ινδιάνοι) και έχουν αιματοκυλίσει πολύ περισσότερους: Βιετναμέζοι ( από τους οποίους εισπράξανε μια θεσπέσια ήττα), Ιρακινοί, Αφγανοί, Σέρβοι. Και βέβαια στον β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να θυμηθούμε Δρέσδη, Χιροσίμα, Ναγκασάκι. H δημοκρατική τους ψευδαίσθηση συμπληρώνεται από την ύπαρξη δύο κομμάτων τάχα μου διαφορετικών αλλά στην πραγματικότητα όμοια παραδομένων στα δεσμά του Διεθνούς Σιωνισμού. Ε λοιπόν, αυτές οι ΗΠΑ δεν δικαιούνται να ομιλούν και να σκυλεύουν την Ελλάδα. Γιατί αυτή η χώρα που δικαιούται να διεκδικήσει πατρίδες και λαούς σκλαβωμένους, ελληνικούς στη γλώσσα και το αίμα, είναι η Ελλάδα. Και φυσικά, μια και ο λόγος παρατίθεται για Μακεδονία, τα Σκόπια είναι εκείνα που υποχρεούνται να μας αποδώσουν την Β. Μακεδονία μας σε Μοναστήρι, Αχρίδα, Δοϊράνη, Στρώμνιτσα, κλπ. Μπορεί η ψευτοδημοκρατία των Αθηνών να προσκυνάει και να προδίδει, οι Εθνικοκοινωνιστές όμως δεν ξεχνούμε. Διεκδικούμε τα ανθρώπινα, περιουσιακά και εθνοπροσδιοριστικά δικαιώματα των Ελλήνων στα σύνορα τριγύρω της Πατρίδος μας.

Βέβαια οι νεοραγιάδες πολιτικοί μας ασχολούνται με τα διάφορα σύμφωνα συμβίωσης, το ασφαλιστικό από καιροσκοπικής και ψηφοθηρικής άποψης και όχι από θέση ειλικρίνειας και τα ψευτοσυλλαλητήρια και τις μομφές για λόγους κοροϊδίας με επιφάσεις οικονομικίστικες. Το λεγόμενο Σύμφωνο Συμβίωσης έρχεται ως ένα ακόμη χτύπημα σε βάρος της Εκκλησίας προκειμένου να απαξιωθεί ο θρησκευτικός γάμος και να νομιμοποιηθεί η ελευθεριότητα των ευκαιριακών σχέσεων και όχι βέβαια να διευκολυνθούν οι ανθρώπινες σχέσεις και καλά. Άλλωστε για τους Έλληνες η Μοναδικότητα και η Ηθικότητα της οικογένειας ενυπάρχει και θωρακίζεται στους κόλπους της Ορθόδοξης Ομολογίας και μόνο. Οι υποκριτές που μιλούν για προστασία των δικαιωμάτων των ζευγαριών, ας μην κοιλοπονούν. Αυτά θωρακίζονται καλά από την Πίστη και την προσήλωση του λαού μας στις Αξίες του για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Οι αιτιάσεις και τα αιτήματα εκ μέρους κάποιων κίναιδων δείχνουν τα απώτερα αίτια κάποιων εγκεφάλων που καραδοκούν να επωφεληθούν από τα τεράστια κενά της Πολιτείας. Σε ό,τι αφορά συλλαλητήρια, δημοψηφίσματα και αντιρρησιούλες της πλάκας, καλό είναι να τα θυμούνται σ’ όλα τα ζητήματα. Εθνικά και Κοινωνικά. Γιατί αν πάψει να υπάρχει η Ελλάδα, τότε η κονόμα και οι θεσούλες δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Αυτά για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: